פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלה הזו.. אני רוצה לקנות DOK בגודל של 16 ג'יגה, אבל אם אני לא אוכל להעלות אליו קובץ ששוקל יותר מ 4 ג'יגה (המגבלה של FAT32 ) אז בעצם אין לי מה לעשות עם הדיסק און קיי... ככה שזה קריטי בשבילי... U3 וכל הפיצ'רים של ה DOK לא מעניינים אותי. אני בסה"כ רוצה להעלות קבצים גדולים (נגיד 12 ג'יגה לקובץ בודד) לדיסק און קיי. אז בשורה התחתונה: האם אפשרי לפרמט DOK בשיטת NTFS ? תודה רבה
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר אם אתה בוודאות אומר שזה אפשרי אז אני אלך לקנות... פשוט שמעתי ממישהו שניסה לפרמט DOK של 8 ג'יגה שהוא לא הצליח לפרמט ל NTFS.... אני מתנצל על ההצקה.. פשוט אני מפחד סתם לזרוק כסף טוב לפח...
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים כ תודה רבה לשניכם הפירמוט נעשה רגיל דרך הוינדוס? ן,לחצן ימני,ולבחור format...ואז מחכים כי זה לוקח זמן..בעיקר לכאלה של 8 ו16
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר תודה רבה! עכשיו רק נשאר לי לבדוק אם הקצב קריאה של ה DOK מספיק מהיר כדי לנגן סרטים של 1080P עם ביטרייט גבוה מאוד.... אגב, יש לך מושג מה הקצב קריאה של ה DOK הזה? http://www.sandisk.com/Products/Item(2645)-SDCZ6-016G-A11-SanDisk_Cruzer_Micro_16GB_Black.aspx (רק הבהרה, אני לא מתכוון לנסות לנגן את הסרטים על DVD עם USB אלא על סטרימר )
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים הקצב קריאה הוא 14MB/S הכתיבה 7MB/S....תהנה...יש את גרסאת הטיטניום אבל בשביל עוד מגה לקריאה ועוד 2 לכתיבה זה לא שווה את המחיר
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים לא חובה לפרמט כל פעם שרוצים להעביר מחיצת FAT32 לNTFSנינן גם להמיר (בתנאי שהכונן תקין) ע"י הפקודה :לדוגמא המרת כונן Cconvert c: /FS:NTFSחיסרון בהמרה / פירמוט לNTFS לא ניתן לגשת מדוס......
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים חבריםניסתי לפרמט עכשיו דיסק -און-קיי 16 גיגה ולא הצלחתייש לי את האופציה של פירמוט FAT32 או NTFSבחרתי כמובן NTFS ו WINDOWS מתחיל בפעולה אבל בסופה מודיע שלא יכול להשלים את הפעולהחסר לי משהו ?
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים תודה רבה! עכשיו רק נשאר לי לבדוק אם הקצב קריאה של ה DOK מספיק מהיר כדי לנגן סרטים של 1080P עם ביטרייט גבוה מאוד.... אני מקווה שברור לך שממש ממש לא.
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים יש לי את הכונן של SANDISK שציינת..ורק בעזרת כניסה לCMD והקשה של הפקודה convert c: /FS:NTFS הפירמוט עבר בהצלחה..מה שכן תסיר גם את הU3 לפני..
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים היי זה לא עבד !קבלתי הודעה שהפעולה לא הצליחה כי CONVERT לא יכול היה לקבל בלעדיות על הכונן Hביקש אישור לבצע את הפעולה בזמן RESTART אישרתי לואבל בזמן RESATRT זה לא עבד - לא זיהה את Hיש עוד כלים לבצע זאת ?
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים תנסה את זה מיד אחרי ריסטרט. אם זה עדיין לא עובד תוודא שכל החומר מגובה ותשתמש בUNLOCKER כדי לבטל נעילות על הכונן.http://ccollomb.free.fr/unlocker/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.