פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אוקי ככה בהגדרות יש לי את אלה..אגב יש לי מובנה של אינטל 950עכשו שמעו שאני מריץ פיפא זז חלק יענו לא נתקע אבל התחושה היא לא חלקות מלאה..אז אתמול שיחחקתי בהגדרות וזה היה חלק ואז אחרי זה שיחקתי שוב בהגדרות ונהרס..חחחאז תגידו לי מה מומלץ בשבילי..אגב יש לכ.מסך 224 מגה של זכרון..היפוך אסינכרוני:מופעל\כבוימאגר משולש:מופעל\כבוימדיניות היפוך:היפוךעומק סיביות של מאגר עומק:ברירת מחדל\כבוי\מופעלאל דחיסת מרקם S3TC:מופעל\כבויאלץ דחיסת FXT1 : מופעל\כבויטביעת רגל של זיכרון מנהל התקן:נמוך\רגיל\גבוהסינון לא איזוטרפי:בקרת ישום\מופעל\כבויזהו..תגידו לי מה לעשות בכל אחד[=תודה חברה
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים תלוי מה אתה רוצה להשיג:האם אתה רוצה תמונה איכותית או ביצועים טובים יותר?בכל מקרה, קח בחשבון שכרטיסי מסך O/B הנם חלשים יחסית, יכול להיות שפיפא פשוט דורש יותר ממה שאתה יכול לתת ואתה צריך להוריד רזולוציה בשביל ביצועים חלקים. נסה להחזיר את מה ששינית לערכי ברירת המחדל (DEFAULT). אם זה לא מסתדר ואתה רוצה ביצועים על חשבון איכות תמונה, אני מציע את הדבר הבא:היפוך אסינכרוני:כבוימאגר משולש: כבוימדיניות היפוך:היפוךעומק סיביות של מאגר עומק: כבויאל דחיסת מרקם S3TC:כבויאלץ דחיסת FXT1 : כבויטביעת רגל של זיכרון מנהל התקן:רגיל\גבוהסינון לא איזוטרפי:כבוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.