עבור לתוכן

קניתי את ה RADEON 4850, אך המעבד ישן, כיצד זה ישפיע?

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי כרטיס מסך חדש Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3

בהמלצת המוכר את המעבד לא החלפתי, יש לי מעבד ליבה אחת,Intel Pentium 4 630, 3000 MHz 15 x 200

בנוסף לוח האם שלי גם די ישן D915GUX

כיצד זה ישפיע על הביצועים במשחקים?

בתודה מראש.

פורסם

אני יגיד ככה אתה תקבל אולי רבע מי הביצועים שהכרטיס מספק וזה במיקרה הכי טוב. כלומר 25 אחוז במיקרה הכי טוב בקיצור יהיו לך ביצועים כמו של GF8600GT וזה גם אולי :xyxthumbs:

פורסם

תנסה לחסוך ולשדרג מעבד, כמה זיכרון יש לך?

[כנראה גם לוח אם צריך, אולי לא יתאים למעבדים היותר חדישים]

ספק בטח ג'נרי יש לך [גם בעיה] בקיצר ידידי חבל שלא שאלת לפני שקנית. [תלמד מטעויות]

פורסם

וואו! תגיד למוכר שהוא צריך לחתוף 4850 סטירות כי כרטיס כמו HD4850 שגם יותר חזק מ8800GTX למשל יוצר לך צוואר בקבוק רציני עם המעבד, ואחד ממש ממש לא קטן!

Ebay182bottle.jpg

(אפילו לי שיש לי C2D E4500@2800MHZ אני חווה צוואר בקבוק לא קטן שאני צריך לסגור עם הHD4850 שלי, אז תביi מה המצב שלך...)

פורסם
  • מחבר

יש לי 2גיגה זכרון DDR2, ומסך 17 אם זה עוזר, ספק PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER® 500Watt ATX.

מה זה צוואר בקבוק?

פורסם

במחשב כמו בצוואר בקבוק, יש חלק גדול יותר וחלק קטן יותר...

ככל שאתה שם יותר נוזל בבקבוק והצוואר שלו צר יותר ככה כמות הנוזל שיוצאת ממנו נמוכה יותר...

אותו דבר עם המעבד והכרטיס מסך שלך, כשהמעבד משול לצוואר, בגלל שהוא צר לכאורה עוצמת הכרטיס לא יכולה לעבור דרכו בצורה המלאה, מה שלא קורה במקרה של מעבדים חזקים יותר וכך אתה מקבל יותר ביצועים

פורסם
  • מחבר

האם זה יכול להרוס חלקים במחשב? מסוכן?

או שאפשר לעבוד בביצועים נמוכים.

פורסם

בקיצור מה שאתה צריך עכשיו זה, מעבד E5200 לפחות עם OC ל3.2GHZ ולוח G31 או P31 יספיק בשבילו עם אפשרות לOC :xyxthumbs:

פורסם

לשדרג? רק במידה ואתה רוצה יותר ביצועים ויש לך כסף, אם לא אז תחזיר את הכרטיס ותיקח 9500GT או HD3650 במקום

אם בכל זאת אתה מוכן לשדרג את שאר החלקים, אני יודע שזה לא המקום אבל, מה התקציב הכולל שלך ללוח אם ומעבד?

פורסם

אין לך מה לדאוג, פשוט עם מעבד יותר מהיר ולוח חדיש עם תעבורת זכרון מהירה יותר, הכרטיס מסך שלך יעבוד יותר מהר.

המצב כרגע זה שהכרטיס מסך שלך חזק והמעבד\לוח קצת ישנים ולכן הוא לא מנוצל עד הסוף, זה לא אומר שזה רע בהכרח ואו מסוכן :) חח

בכל מקרה, כשתרגיש שאתה צריך יותר מהירות, תחליף לוח\מעבד\זכרון.

פורסם

אני מציע דבר כזה, תחזיר תכרטיס שלך ותיקח בימקום GF9600GT כרטיס מצויין למסכי 17 עד 19 כמובן שעדין יהיה לך צוואר בקבוק אבל לא כזה גדול כמו עם HD4850 וישאר קצת כסף למעבד E2140 שיכול לספק לך ביצועים טובים :xyxthumbs:

פורסם

אני מציע לך שלא תקשיב להצעות פה ותשאר עם הכרטיס.

עדיף שתחכה שיצא הדור החדש של INTEL ו AMD כדי לשדרג, עכשיו לשדרג זה ממש לא שווה, וההבדל במחיר בין ה 4850 ל 9600 לא כזה משמעותי ואם כבר השקעת אז חבל להחזיר ולקחת משהו חלש משמעותית רק כדי ש"יתאים" למעבד שלך.

חוץ מזה רק שתדע שברזולוציות היותר נמוכות, כגון 1024 על 768 המעבד שלך יהיה בסדר גמור בשביל הכרטיס.

פורסם

נניח שאם אין לו את ה 800 שקל לקנות לקנות לוח + E2200 למה שיהיה לו לקנות מחשב שלם מבוסס COREI7?!

הבנאדם כולה קנה כרטיס כדיי להנות מביצועים וזה המינימום שהוא צריך

פורסם

למה נראה לך מלכתחילה שהוא צריך לשדרג?

חוץ מזה זה לא משנה אם הוא יקנה את ה COREI7 או לא, המחירים של המעבדים עדיין ירדו עם יציאת הדור החדש, ולהשקיע עכשיו במשהו ישן (E2180) ממש לא כדאי.

חוץ מזה תחשוב על זה ככה, הוא יחזיר את הכרטיס עכשיו יקבל בקושי 400 שקל החזר במקרה הטוב, מה הוא יעשה עם זה? יקנה CELERON ולוח P31?

יוצא שהוא יקבל מחשב ממש טיפה יותר חזק מהקודם עם כרטיס מסך ישן, מעבד ישן, לוח אם מתיישן (סוקט גוסס), והכל לטובת מה? כדי להוציא עוד 5 FPS ממה שיש לו עכשיו?

פורסם

לא אמרתי כלום על זה שיחזיר משהו אבל יש לו אפשרות טובה להשיג ביצועים ע''י שידרוג מינימאלי של לוח אם ומעבד בלבד ולא חייב מערכת שלמה לעסק הזה..

וכמו שציינתי, אפילו השקעה קטנה כזאת:

מעבד:

Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn BOX

כמות: 1 - מחיר: ¤402

לוח אם:

Gigabyte GA-P31-S3G

כמות: 1 - מחיר: ¤305

סה"כ: ¤707

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤693

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/q7nk5pcx

תביא לשיפור ביצועים ענקי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים