עבור לתוכן

העלאת מתח לHD4850 ללא VMOD

Featured Replies

פורסם

אוקיי, חבר'ה הפעם אני צריך שתייעצו לי בהעלאת המתח לHD4850 ללא VMOD לכרטיס פשוט מהצורך לOC, אולי דרך BIOS?

(בקשר לקירור אין לכם מה לדאוג ציידתי אותו כמו שצריך, 40C במנוחה, 58C במאמץ)

האם יש לי אפשרות (ללא VMOD) להעלות רק את מתח הליבה?

פורסם

אין אפשרות כזאת!

החומרה של הכרטיס בנוי כדי לספק לליבה מתח קבוע ומוגדר לא משנים את זה עם תוכנה כי אי אפשר מבחינה חומרתית ובגלל זה עושים VMOD

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות כזאת!

החומרה של הכרטיס בנוי כדי לספק לליבה מתח קבוע ומוגדר לא משנים את זה עם תוכנה כי אי אפשר מבחינה חומרתית ובגלל זה עושים VMOD

בסדר, אני יודע בשביל זה אני שואל, אם יש אנשים ששיחקו עם הביוס או משהו וכך העלו את המתח.

אגב אשמח גם אם בעלי HD4850 יגידו לי איזה OC הם עשו לכרטיס שלהם במטח סטוק

פורסם

אני לא זוכר כמה הרמתי את הזכרונות... אבל הרמתי ל 690 לליבה עם קירור סטוק ומתח סטוק, ( בלי לגעת בהגדרות מאוורר ) וזה יציב... מעבר לזה הכרטיס עושה בלאגן...

פורסם

בסדר, אני יודע בשביל זה אני שואל, אם יש אנשים ששיחקו עם הביוס או משהו וכך העלו את המתח.

אגב אשמח גם אם בעלי HD4850 יגידו לי איזה OC הם עשו לכרטיס שלהם במטח סטוק

720 לליבה /1200 לזכרונות..יציב.

פורסם
  • מחבר

הולי שיט! 720 לליבה במתח סטוק! אני כבר ב700 ראיתי אי יציבויות

פורסם

חכה שיגיד קודם איזה קירור הוא שם... אוליי הוא תקע TR ULTRA 120 בקומבינה :smile1:

פורסם
  • מחבר

תראה, זה לא קשור איזה קירור, רשמתי שיש לי אי יציבויות וזה מה שקורה לי והכרטיס שלי ב60C במאמץ

פורסם

גם לי באזור 700 כבר יש אי יציבות...

720 זה לא כזה רחוק... עוד פחות מ 3% תוספת...

כניראה כרטיס קצת יותר טוב משלנו הוא קיבל...

פורסם
  • מחבר

בקרוב, (כשאני ישכיל מספיק, כן אני לומד כדיי לא להרוס את החומרה)

אני יעשה VMOD לליבה ואני מקווה לסגור 800MHZ-850MHZ

פורסם

חכה שיגיד קודם איזה קירור הוא שם... אוליי הוא תקע TR ULTRA 120 בקומבינה :smile1:

גירסת TOXIC אחי...

פורסם

דיי מסקרן אותי מה זה VMOD?

אני מנחש שזה שינוי בכרטיס מסך שיהיה אפשר לשנות את המתח

אבל האם הזה שינוי פיזי בכרטיס או שינוי בתוכנה?

אם זה פיזי

אני בתור בן אדם לא מומחה הייתי ממליץ לך לחכות עד שדיי דחוף השיפור שOC יעשה

כי אם חס ושלום יקרה משהו הנזק הנפשי יהיה קטן יותר (להרוס משהו כל כך חדש מאוד מאוד מבאס ומדכא)

פורסם

יש שני סוגי VMOD,

SOFT ו HARD, בכרטיסים מסויימים אפשר דרך תוכנה שעורכת את הביוס לעלות מתח ( עד גבול מסויים ) בכרטיסים שאי אפשר עושים HARD MOD שזה אומר הלחמות על הכרטיס...

בכל מקרה, להגיע ל 850MHZ... תנסה... אם אתה מצליח אני עושה לשני ה 4870 שלי גם... ניראה לי שיהיה לא קל להגיע לזה אם בכלל...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אחרי בדיקה קצרה, אני סופר מתבאס שאני לא יכול לעשות VMOD לכרטיס שלי פשוט מהסיבה שSAPPHIRE החליטה שאם היא מוציאה כרטיס משל עצמה,

לא רק שהקירור הוא שלה אלא גם ששינו את סדר הצ'יפים בכרטיס! :s07: :s07: :s07:

פורסם

ידעת מראש שאתה תעשה OC? אז למה לא קנית כרטיס כדוגמת 9800GTX+?

בדיוק בגלל הסיבה הזאת הזמנתי לי GTX260 216 ואני אבצע עליו OC רצחני....עובדה לכרטיס המזדקן שלי 7800GS היה מהירות סטוק של 375/600 (זיכרון/ליבה) ועשיתי OC ל 520/750 (520/1500) וסיפק לי כמה פרימים טובים במשחקים כבדים...מה שעוצר אותי מלהמשיך זה האטה של הכרטיס מסיבה כלשהי....זה לא חום אולי זה מתח....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים