עבור לתוכן

בעיה | בעיה מאוד מאוד משונה במחשב שלי כנסו פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

פרטים של המחשב שלי:

כרטיס מסך: Nvidia GF 8600GT 1GB DDR2

מעבד: Intel P4 3.20GHz

זיכרון: 2 GB DDR2

עכשיו אני יתחיל. תמיד היה לי במחשב בעיה של חום במעבד היה לי קירור סטוק משו דפוק. היום קניתי את הקירור ARCTIC COLLING Freezer 7 Pro

עכשיו שחברתי את הקירור החדש לא היה אפשר ליסגור את המארז ביגלל שבעבר הוספתי מאוורר 220V למארז והוא היה מקרר לי את המחשב אז היום הוצאתי את המאוור הגדול שהיה לי שעובד על 220V ועכשיו יש רק את הרשת של המאוורר במקום המאוור והרשת!. שהיה לי את הקירור הקודם למעבד! הטמפרטורה היתה 70 60 בעומס ו50לא בעומס עכשיו זה 39 40 לא בעומס ובעומס זה 45 50 סבבה? לא יודע למההההההה הנחס הזה המחשב לא זז עגלהה כל פעם ניתקע לי אפילו שפתחתי את האשקול הזה עכשיו אני רוצה לדעת מה הבעיה? הכרטיס מסך שלי לא חם 45 49 מעולת ו 50 בעומס הטמפרטורה של האר דיסק שלי 22 ושל המעבד 39 40 אז מה הבעיה פה? למה המחשב לא זז עדיין בלי המאוור הגדול שהיה לי מחובר במחשב? הכרטיס זיכרון מיתחמם מההה??? מעניין אותי מההההה יאללה זה מעצבן ליקנות דברים והם עושים יותר גרועה

יש אפשרות ליראות את הטמפרטורה של הזיכרונות?

קניתי משחה טרמיט של ARCTIC COOLING MX-2 ומרחתי בכרטיס מסך.יש לי 2 צלעות קירור בלוח אם ניראה לי קוראים לזה ציפסט פתחתי אותם ומרחתי את זה ומרחתי טוב.. שלא תגידו אולי לא מרחתה טוב את המשחה או משו!!!!! נקודה באמצע ואז זה נימרח על הכל ולא עושה בועות של אוויר או משו שיפריעו בהעברת החום.

טוב.... אם יש לכם איזה תוכנה משו שאפשר ליראות מה הטמפרטורה של הזיכרון או אולי אתם יודעים מה הבעיה. היתה לכם בעבר משו אז תגידבו בבקשהההה..!!

תודה..

פורסם

1. אל תתרגש יותר מידי- זה רק צעצוע.

2. תן מפרט מחשב- לא חובה, אבל עשוי לעזור בהמשך ולקצר תהליכים.

3. תרמית, לא טרמיט. (ולא, אני לא קטנוני. אם לי הייתה שגיאה הייתי רוצה לדעת מזה)

4. אין אפשרות לנטר את טמפרטורות זכרון המערכת.

5. מה הבעיה בכלל? איטיות? כיצד זה מתבטא? תפרט כמה שיותר בעניין.

פורסם

parlux , קיבלת אזהרה ראשונה על דאבל פוסטינג.

בשלישית תורחק/תושתק.

תמשיך את הדיון בת'רד השני, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים