פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים אז ככה,לאחר המסך הכחול המפורסם..אמרתי נבדוק אם יש אחד מהדברים לא מחובר כראוי,ועל הדרך נטפל בטפיל התורדני שיש למחשב (או היה,אני מחשב שהמחשב לא היה..^^)פתחתי את הספק ואז סגרתי בסדר,לפני זה נגעתי במעבד נדמה לי ובזכרונות בדקתי אם הם יושבים שם כמו שצריך..טוב לאח"כ אני בא להפעיל את המחשב פתאום הפלא ופלא,המחשב לא פועל,אבל מה שכן הוא נותן תמורה ל11 אלף שקל ששולמו לפני מספר שניםהוא משמיע צפצופים מדהימים בעת ההדלקה,והמסך גם לא פועל(הצפצופים האלה בהפרשים קבועים)מה אתה אומרים הבעיה...?
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים פתחתי את הספק ואז סגרתי בסדראיזה טפיל טורדני?הגיוני מאוד שהתקלה נובעת ממה שכתבת למעלה
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים איזה לוח יש לך או לחילופין איזה ביוס (AMI/AWARD/...)???אצלי למשל צפצופים מתמשכים מצביעים על שני כיוונים שונים. האחד על כרטיס מסך שאינו מחובר כמו שצריך, וזה מאופיין ע"י צפצופים ארוכים מתמשכים. והשני היא בעיה בחשמל- אולי אחד מחוטי החשמל אינו מחובר כמו שצריך, למעבד או ללוח וכן הלאה."Continuous long beeps: Graphics card not inserted properlyContinuous short beeps: Power error"כדאי שתבדוק את השניים.
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר לתגובה הראשונה אני לא מאמין שפתיחת הספק היא הבעיה,בסופו של דבר לא נגעתי בו יותר מדי.(והוא מפעיל את המחשב)לשאלה השניה,הלוח אם שלי הוא gigabyte דגם k8nxp-sli 2000mhz nforce 4 SLI 2xPci-ex16נבדוק את העניין עם הכרטיס מסך,כי זה נשמע לי הגיוני משום שהמסך לא עובד..
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר 1 beep refresh failure 2 beeps parity errorblablabla...untill 11Award bios beeps codes 1 short : system boots successfully2 short : cmos setting error1 long 1 short: dram or M\b error 1 long two short monitor or display card error 1 long 3 short keyboard error 1 long 9 short bios rom errorconinuous long beeps: DRAM errorContinuous short beeps power errorהוא משמיע לי ביפ באורך של כשניה,בקצב קבוע מה אתם חושבים שהבעיה? אני לא יודע אם זה קצר או ארוך...אנא תנסו לעזור בהקדם הוא נח על משכבו בשלום ללא תועלת ויש עומס בביקוש המחשב ^^
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים באורך של שניה זה די ארוך הייתי מחשיב את זה כ long beep.תבדוק שהזכרונות מחוברים כמו שצריך- תסיר ותחבר אותם. אם זה לא עוזר, תריץ Memtest.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.