עבור לתוכן

קווים לרוחב המסך וגם תקיעה של המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום:)

יש לי geforce 8600 gt. כל פעם שאני משחק במשחק שדורש קצת מאמץ (נראה לי) מהכרטיס מסך המחשב נתקע או שאני מקבל ישר BSOD (במשחקים כמו באטלפילד 2, אסאסינס קריד וקול אוף דיוטי 4). התקנתי דרייברים חדשים, בדקתי טמפרטורות והכל בסדר, וגם נהיים לי המון המון קווים מרצדים לרוחב על המסך בלי שום קשר גם אם הכרטיס לא במאמץ, במצב כזה שאני מנסה לשנות רזולוציה או משהו בווינדוז אני מקבל BSOD.

יש למישהו מושג מה הולך פה?

תודה.

פורסם

אם התכוונת לכך שאתה רואה קוים נעים על המסך, אז זה הכרטיס מסך. אבל אם התכוונת ממש לביטוי 'מסך מרצד', אז יש לך מסך לא מי יודע מה / המסך שלך נדפק / תעשה Degauss (--> כמובן שאני מדבר במקרה של CRT).

בכל אופן אני מניח שיש קשר בין השניים. תבדוק את הטמפרטורות של הכרטיס עם GPU-Z (יש טמפ' של ליבה, PCB וכן הלאה).

לאחר מכן כדאי שתסיר דרייברים (בעזרת Driver Sweeper או Driver Cleaner) ותתקין חדשים מאתר החברה (nVidia).

פורסם
  • מחבר

אם התכוונת לכך שאתה רואה קוים נעים על המסך, אז זה הכרטיס מסך. אבל אם התכוונת ממש לביטוי 'מסך מרצד', אז יש לך מסך לא מי יודע מה / המסך שלך נדפק / תעשה Degauss (--> כמובן שאני מדבר במקרה של CRT).

בכל אופן אני מניח שיש קשר בין השניים. תבדוק את הטמפרטורות של הכרטיס עם GPU-Z (יש טמפ' של ליבה, PCB וכן הלאה).

לאחר מכן כדאי שתסיר דרייברים (בעזרת Driver Sweeper או Driver Cleaner) ותתקין חדשים מאתר החברה (nVidia).

אז ככה..

אין קשר בין השניים כי יש לי שני מסכים שונים ובשניהם זה קורה לעומת זאת עם מחשב אחר לא.

לגבי הטמפרטורה עשיתי כבר בדיקה. שמרתי לוגים והכל. הכל היה בסדר.

כרגע הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר הכי חדש והבעיה עדיין קרתה. אם יש לך עוד הצעות אשמח:)

פורסם

הכרטיס נמצא/היה ב-OC?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס נמצא/היה ב-OC?

לא

אני אנסה להסביר מזה אומר קווים

זה מן הרבה קווים באורך חצי ס"מ לרוחב בתפזורת על המסך והם פשוט רצים. בצבעי נגטיב כלשהו. תלוי מה יש על המסך..

פורסם

תנסה לבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה עם איזה כרטיס מסך חלופי.

אם כן, אז תממש את האחריות(אם היא עדיין קיימת) על הכרטיס.

פורסם

:hizuk:

זה בד"כ מצביע על התחממות יתר / אי יציבות בOC.. אבל מכיוון ששניהם לא קיימים אצלך, אז כנראה שהוא עשה את שלו.

פורסם
  • מחבר

אממ..

כמה חבל שזה היה ככה מהתחלה..

קניתי את זה מחבר שעבד בחברה שכמובן לא היה מוכן להחליף כרטיס.

עכשיו אין אחריות ואני לא יכול לעשות עם הכרטיס כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים