פורסם 2003 ביוני 1422 שנים שלום, אני רוצה להעלות את פרוייקט הגמר שלי לרשת, אני מחפש שרת ASP ברשת חינמי שתומך בין השאר במסדי נתונים טקסטואליים. לא אכפת לי אם יש פרסומות או לא. ואני גם לא צריך מי יודע מה הרבה מקום. אז אם יש לכם משהו שעובד במאת האחוזים, פרסמו פה בבקשה. תודה!
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים אני יודע שיש לו תמיכה מסויימת ב ASPאני לא ממש יודע עד כמה...http://www.brinkster.com/תפתח שרת על המחשב בבית
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר נרשמתי לשם והם לא מחזירים לי אימייל על ה-activation של ה-account. בגלל זה גם ביקשתי דברים שעובדים מאה אחוז... אבל תודה בכל זאת.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר ואני לא פותח בבית מכיוון שאני רוצה שגם אנשים מבחוץ יראו את זה ללא שום קשר למחשב שלי.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים למה רק ASP אתה לא רוצה PHP?ומה אתה צריך לעלות ניראה לי שיש לי את הדבר בישבילך....... דבר איתי בפרטי.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים גם אני חיפשתי מקום לשים בו את האתר שלי מהבגרות, בסופו של דבר הגעתי ל Brinkster, אין לי מושג למה לא קיבלת את הActivation Mail כי לי יש 2 חשבונות שם כבר. אולי טעית במייל שלך? נסה אולי להרשם עדו פעםלמה רק ASP אתה לא רוצה PHP?את זה אתה צריך לשאול את משרד החינוך, אני אישית גם רציתי ללמוד PHP אבל מה לעשות, לא אנחנו קובעים.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים תאמין לי תשלם את ה 10$ בחודש ותיהיה עם ראש שקטיש לי אחסון לדברים קטנים אני מאד מרוצה
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים WWW.BRINKSTER.COM הוא מצוין אם אני לא טועה אז גם אצלי לקח זמן מה עד עהם החזירו לי תשובה אז אין לך מה לדאוג.השרת שלהן מאוד יציב ונותן לך 30 MB חינם והוא תומך ב ASP. אתה גם תוכל לערוך שם את הדפים שלך (בתוך האתר עצמו) או להעלות אותם.מומלץ...
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים אני מאוד מרוצה מברינקסטר...30 צגה חינםתמיכה בaspהמהירות מצויינת ונוחות מרביתוגם editor שאפשר לעבוד איתו און ליין בתוך הfile mangerבכל אופן יש איתם בעיה וזה המקום איחסון והתעבורה שלהם שהיא מאווווודדדד נמוכה (16 מגה יומי)מה שכן זה חינם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.