פורסם 2009 באפריל 3016 שנים מחבר עדכון קטן, ריתכתי היום את 2 המארזים בעזרת פלזמה בסופו של דבר.. (עד שמצאתי מקום שיוכל להלחים דבר כזה עדין..), בסופו של דבר מצאתי מקום שמחזיק כלים לא רעים בכלל.. המארזים מחוברים, הדלתות מוכנות לחיתוך, הכנתי צבע מיוחד לפנים המארז, דחסתי אותו לתוך פחיות, רכשתי קצת ברגים ושייבות.. בקיצור - אני זז לעבוד תמונות - בקרוב
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים מחבר הנה זה בא.. העדכון של היום, לאחר יום שכלל לא מעט טיולים זה התחיל בפרספקס עבור החלונות (נשארו לי קצת לוחות צבעוניים..) אז הלכתי לקנות שקופים.. יצאתי ב15 ש"ח ליחידה כמובן שדאגתי שהכל יהיה במידה הנכונה, כדי לא לבזבז זמן בבית בחיתוך הלוחות עוד לכל המעוניין ברכישת פרספקס עבור חלון בCM 590, המידה שאני לקחתי היא 38X40, אני מקווה שזה יחסוך לכם לא מעט כאב ראש. לאחר רכישת הפרספקס, נזקקתי לברגים מכמה סיבות 1.כדי לתפוס את הפרספקס (למרות שאני יכול לעשות התקנה "נקייה" , לדעתי הברגים רק מוסיפים 2.עבור כל הרכיבים של מפרצי 5.25, במקום לשים ברגים עם ראש פיליפס, אני בוחר לשים ברגים עם ראש אלן, כנ"ל לגבי לוח האם. הברגים שנבחרו כמובן הם ברגי נירוסטה (שיש להם גוון כהה, די דומה לBLACK SPARKLE של BP למי שמכיר..) מאקרו על הבורג וגם קצת שייבות לאחר מכן, מצאתי מקום שיבצע את ריתוך המארזים בפלזמה, הריתוך בוצע ב5 נקודות, יחד עם השלמת חומר. לאחר חיבור המארזים, קפצתי למחסן שמוכר צבע למוסכים, שם לאחר עיון בקטלוג, מצאתי גוון די יפה לשלד המארז, אדום מטאלי של קרייזלר. הצבע די מורכב לצביעה, והוא צריך להעשות ב2 שלבים, קודם כל שכבת רקע ולאחר מכן עוד שכבה של צבע. הצביעה התבצעה במס' שכבות: 1. ריסוס פריימר של מוטיפ 2. ריסוס שכבת רקע (מעיין צבע בסיס שמכיל צבע, כדי לקבל את הגוון הסופי הרצוי לאחר ריסוס הצבע) 3. ריסוס צבע 4. ריסוס לכה של מוטיפ. אומנם אני מאוכזב מהתמונות - כי הן לא משקפות בכלל את הצבע שיצא בפועל, אך בכל זאת אני אתן לכם טעימה ממה שיצא. עוד עוד הפריימר של מוטיפ לאחר צבע - ריססתי שכבת לכה, וכך זה נראה אם תצליחו לראות את שאריות הצבע, מימין - צבע רקע, משמאל הצבע עצמו. עוד תמונה של המארז נגיעה קטנה בבלוקים של הזכרונות (שאגב, חזרו לפרוייקט, הדומינייטור הלכו למחשב אחר..) השלב השני -שילוב ה"גריל" המקורי של OCZ על סנפיר של הבלוק וכך זה נראה לעומת המקור זהו העדכון להיום, אני מקווה שמחר אני אספיק לבצע עוד כמה דברים , כמו לחתוך חלונות בדלתות, בגג, ולהתחיל למקם רכיבים.. עדכונים נוספים - בקרוב
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים יפה יפה אלי אם אתה יכול לצלם את הריתוכים ויותר מידע אני אשמח אני גם שוקל אולי לרתחלגבי הצבע הוא באמת לא נראה טוב בתמונות אבל אני מאמין שזה יפה יאללה אני מחכה למחר לעוד עדכונים
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים אלי, מאוד נחמד! ההתקדמות והריתוך יצאו לא רע בכלל.. למה החלטת לבנות את המארז לרוחב ולא במגדל? המארז ישב על איזה יחידת בסיס? אחרת בסופו של דבר יהיה יחסית נמוך.. קצת פרטים על כל החלקים ומחירים מאוד יעזרו לאלו שרוצים להשיג גם דילים וחלקים דומים כמו במוד שלך- *ברגיי פטריה- אום ובורג, איפה הם קיימים? *יצירת צבע בלחץ לפחית על פי ביקוש כמו שעשית- איפה עשית וכמה זה עולה? *פחיות פריימר וצבע של מוטיפ *לוח פרספקס ב-15 שקל בגודל שכזה זה וואחד דיל! מאיפה מאיפה מאיפה? אם תציין מחירים של דברים שכאלה לפעמים זה יכול להיות מאוד נחמד. (אני לא אדבר בכלל על הצד של הפרסום לאותם החנויות..) אני חייב לומר שהצבע האדום בורדו סטייל אופנועיי קאסטום אמריקאים פשוט הורס! ;D (רצתי פעם לעשות סוג של סגול שכזה, זה גם מאוד יפה!) יאלה, מחכים לעידכונים!
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים מחבר תודה על התגובות רוב המקומות מופיעים בסטיקי. הפרספקס? קומבינות שלי (ומדובר ב"עבודה" ולא בחתיכה שסתם זרוקה בצד.. הבחור חתך מתוך פלטה של 2X3 מטר) לגבי הצבע - אני מופתע לטובה מהתוצאות ומהגוון - הייתי בטוח שמוטיפ עושים צבעים טובים ואיכותיים... אומנם המחיר לא זול - אבל כבר פעמים צובעים מארז? ברגים - זה לא פטרייה, מדובר בבורג עם ראש אלן (כמובן שיש גרסה לראש אלן עם ראש כיפה, או בורג להשקעה) בקשר לזכרונות - צבעתי רק את החלק החיצוני שיראו, החלק הפנימי נשאר שחור.. אין טעם לצבוע את החלק הפנימי אני מחר אתן תמונות סופיות של צביעת המארז. לילה טוב
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים יש מצב למקרו על ההלחמות? בזמנו כשרציתי להלחים פח נאמר לי שפלזמה לא חתאים לזה כיוון שהחומר רך מידי, ולמה לא בחרת להלחים פלטה תחתונה משולבת למארזים? אתה לא חושש שעם המשקל הפח יכול להתעקם באזור ההלחמה?
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים מחבר מחר אני יעלה תמונות נוספות ביום, ולא בערב.. כך גם תראו את הצבע האמיתי..בקשר להלחמות - היו 2 אפשרויות, CO2 ופלזמה. אלקטרודות לא התאימו כי הם היו קורעות את המארז, גם הפלזמה היא גבולית, אך בגלל תוספת של חומר בין הדפנות היה אפשר להשתמש בה..כל נקודת חיבור מורכבת מ3 נקודות הלחמה, וכל קטע כזה בערך 7 CM, בקשר לפלטה התחתונה - אין צורך, וגם העדפתי לחסוך משקל, ולוודא שגם בחלק העליון המארזים יהיו צמודים..אולי אני אתקין גלגלים, או שאני יבנה איזה סטנד למארז.. אבל זה עוד רחוק
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר עוד כמה תמונות של הצביעה.. יש לציין שהלכה של מוטיפ עשתה עבודה מעולה.. ניתן לגעת במארז , והתחושה ממש טובה.. לא טביעות אצבע.. לא תחושת דבק של צבע ב10 שקל.. חלק ונעים. ממליץ בחום הצבע מאוד מיוחד.. מזוויות שונות רואים צבעים שונים.. הלחמה 1 הלחמה 2 גוון אחד גוון שני, שנראה קצת יותר "אפור" בגלל הנצנצים המטאליים עוד אחת מפרצי 5.25 (שיצאו ממש טוב) לא מבריק מידי .. לא מט.. בדיוק מה שצריך לפנים המארז התקן עבור החיבורים בקדמת המארז (כאן הגוון הסופי שונה, בגלל שלא השתמשתי בשכבת רקע.) שבת שלום.
פורסם 2009 במאי 116 שנים הצבע נראה הרבה יותר טוב ביום ואני מכיר את הצבע הזה על הרכב אז אני יודע שהוא יפהלמה חיברת את המארזים ברווח? בגלל בפאנל?אם אני רוצה לחבר שני מארזים עם רצועה של אלומניום וניטים זה גם טוב לא?
פורסם 2009 במאי 116 שנים אם אני רוצה לחבר שני מארזים עם רצועה של אלומניום וניטים זה גם טוב לא?לי אישית, זה נראה פתרון עדיף..רק קח בחשבון את המשקל של המחשב הסופי כשאתה מחשב כמה ניטים ובאיזה סוג שלהם (קוטר ניט, וחומר) אתה משתמש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.