פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר תודה על התגובותלגבי הקפיצים: אם אני זוכר נכון, מדובר בקפיץ מתכת שעליו יש ציפוי פלסטיק (או שהוא עשוי כולו פלסטיק, אני כבר לא בבית כדי לבדוק)בכל אופן, מדובר בקפיץ מאוד חזק בקושי שלו, לא ציפיתי שהוא יהיה כזה חזק.מקום בבית? כבר אין לי יותר מידי מקום.. כל החדר מוצף קרטונים וארגזים... וכל פעם אני מוציא הכל בנסיון לצמצם עוד קרטון בדרך כאשר מגיעה עוד חבילה..לפחות הכנתי מחשב זמני שאני אוכל לעבוד איתו עד שהמחשב המדובר יהיה מוכן - אז אני מוכן לכיבוי כללי של המערכת בחדר עד שהפרוייקט יסתייםולכן, אני יפרק את המחשב כבר כשאני אגיע לבית בסופשבוע.עדכונים בקרוב-------------------עריכה:הבלוקים +הרדיאטור נחתו בארץ..הייתי אמור לקבל אותם היום - אך הייתי בבסיס, אז תיאמתי עם המוקד את המשלוח למחר בבוקר..
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים מחבר עוד חלקים הגיעו.. החבילה הפעם מPCS, בתוכה יש לנו רדיאטור מפלצתי, בלוק לכרטיס מסך, וטייפ דו"צ - חזק במיוחד הבלוק לכרטיס השני יגיע ממש בקרוב (יש סיכוי טוב מאוד שהוא כבר בסניף הדואר ..) בכל מקרה, ניתן לתמונות לדבר. חבילה: תכולה כרטיס מסך עוד אין כמו גרסת הניקל הרדיאטור עם תעודת אחריות, וגומיות נגד וויברציות! (הגרמנים האלה יודעים לעשות דברים.. אין ספק) מגיע אטום והוא כבד לוגו מוטבע מחברי G1/4 כמו לרוב החלקים זהו עובי הרדיאטור! שסתום ביטחון שנפתח בעת לחץ יתר ברדיאטור לעומת רדיאטור "רגיל" שימו לב לצפיפות הסנפירים מרווחים = מאוורר "חלש" ואיטי יניב תוצאות מעולות מרווחים צפופים יותר = צריך מאוורר חזק ורועש כדי לסחוט ביצועים מובן מאליו שאין להשוות בין הרדיאטורים . עדכונים בקרוב שבת שלום
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים לא הוצאת במקרה את הרדיאטור הזה מ745 ? יפה מאוד , מתי תתחיל ההרכבה כברררררר: (אני מת ליראות מה יצא בסוף )
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים תתחדש.לדעתי המחשב הזה הולך להיות יותר חתיך ממך.יש לך תאריך משוער להתחלה רצינית?
פורסם 2009 במרץ 116 שנים מחבר הגיע הזמן להתחיל לעבוד קצת.. מובן מאליו שאם אני לא אתחיל את הפרוייקט, סביר להניח שייקח עוד זמן , אני אמתין עד שיגיעו כל החבילות, ואנסה למצוא זמן פנוי ניצלתי את המוצ"ש הזה כדי להתחיל בעבודה, לא חסר מה לעשות, למרות שאני זקוק לרוב הרכיבים כדי להתחיל לעבוד יש לא מעט בלאגן בכל מה שקשור במיקום רכיבי קירור המים, בהתחלה חשבתי לשים אותם מתחת לספק, אך הדבר יגרום למטרים מבוזבזים של צנרת, ולא מעט הפסדים בביצועים, חשבתי לוותר על כלוב הקשיחים, אך מסתבר שאני עדיין צריך אותו מפרצי ה5.25"? המשאבות לא נכנסות שם, ויותר מזה, אפילו המיכלים עושים לי בעיות.. ככל הנראה אני אוותר עליהם הפרוייקט הזה.. ואני אפילו לא מדבר על רכיבי 2 הלופים האחרים.. (שאותם ככל הנראה אני באמת אמקם מתחת לספק) הרכיבים כוללים צמד משאבות 355, יחד עם XSPC TOP RES, שזהו בעצם מיכל המתלבש על המשאבה, ובכך אני מרוויח 2 דברים באריזה אחת.. בכל אופן, עדיף שאני אתן לתמונות לדבר.. אז ככה: פירקתי את המארז, הוצאתי אותו ממחבואו, והעמדתי אותו על המיטה שלי: כדי שיהיה יותר לעבוד על המארז בעתיד, פירקתי אותו לחלוטין: כולל דלתות לא נשאר ממנו הרבה, למעט השלד וכל רכיבי החומרה וכאן הוא לאחר נקיון, מוכן לעבודה בחלקו האחורי, מתחת לספק, שם ישבו להם ברזי הניקוז: לשמחתי, מצאתי במארז חורים ייעודיים לכך ומבחוץ יחד עם הברז זה נראה כך אין לי הרבה ברירה, ואת משאבות הלופים הראשיים (מעבד וכרטיסי מסך) אני אמקם באזור לוח האם לא יכלתי להתאפק, ופרקתי את כרטיסי המסך שלי לאחר נקיון הליבה כך נראה הכרטיס כשהוא ערום כאן עם הבלוק הייעודי לכרטיס וכאן הוא כבר מולבש עליו 8) עוד ועוד ועוד ביד - ועכשיו הוא שוקל משקל לא מבוטל כלל, עם בלוק ששוקל לבדו למעלה מחצי קילו! עם מחברי לחץ מהצד או עם חיבור 45 מעלות וכאן, צמד הכרטיסים כדי לקבל קצת פרופורציה, התקנתי את הכרטיסים במארז עוד ועוד דימוי החיבור ביניהם עוד ונעבור לרדיאטורים שאני אקבע בחלקו העליון והפנימי של המארז, שישמשו את הלופים המשניים עוד מרחוק בדומה לברזי הניקוז, ישנם עוד חורים ייעודיים לקירור מים בחלקו של לוח האם, אני מנצל אותם עבור כניסה\יציאה לרדיאורים של פיזר מחוץ למארז - עולה לרדיאטור מתוך המארז ושוב - מהצד וכך זה נראה שהעסק לא מותקן הרדיאטור יחובר מבחוץ, ולידו ישב רדיאטור נוסף של 2X120 עבור כרטיסי המסך עוד זהו, השעה כבר קרובה מאוד ל3, ואני צריך לישון קצת, אני מאמין שבמהלך השבוע יעלו תמונות נוספות שמתארות את הליך העבודה אם יש שאלות - בכיף.. אני יותר משמח לעזור בקשר לחיבורי ה45/90 מעלות, מה שראיתם בתמונות - הם מתוצרת KOOLANCE, והם יוחלפו לתוצרת של BITSPOWER, כדי לא להרוג את הזרימה שבוע טוב
פורסם 2009 במרץ 116 שנים יפה מאוד אליאני שמח ליראות את תחילת העבודהנ.באני מקווה שהכרטיסים כרגע לא במארז כמו בתמונה ...
פורסם 2009 במרץ 116 שנים פשוט מדהים מחכה לראות עוד .אגב הלוח ה קטן (ה mini itx ) הזה נקנה מ ebay או שיש דרך להשיג משהוא כזה גם בארץ ?
פורסם 2009 במרץ 116 שנים מחבר תודה רבה על התגובותאבירם - אל תדאג.. אין שום סיבה שבעולם שאני אשאיר את הכרטיסים סתם כךגם כשהתקנתי אותם - עשיתי זאת כאשר המארז שוכב, כדי לא להפעיל עליהם יותר מידי לחץבקשר ללוח הקטן - אני עדיין בספק אם אני אתקין אותו או לא (בגלל חוסר מקום עבור רכיבי קירור המים)הבנתי שניתן להשיג לוח מבוסס 775, מתוצרת אינטל, דרך נועה אם אני זוכר נכון, שזה עדיף בהרבה.. הלוח שלי כבר מיושן..עדכונים נוספים יגיעו בקרוב.
פורסם 2009 במרץ 116 שנים כמה שהמארז גדול אין מקום חחח אני מחקה כבר להמשךאתה מוכר אולי את המתאמים של ה 45/90 ? אלו שאתה מחליף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.