פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים שלום לכם! קניתי לפני שנה הארד דיסק חדש של 160GB, בנוסף להארד דיסק של ה160GB שהיה לי. החלוקה של המחיצות היא ככה: הארד דיסק א': C - ווינדוס XP שאני משתמש בו E - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' הארד דיסק ב' D - ווינדוס וויסטה שהתקנתי בזמנו F - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' עכשיו בגלל שאני לא משתמש בוויסטה שנמצאת בכונן D אני רוצה לפרמט אותו, השאלה שלי איך לפרמט אותו? ללחוץ מקש ימני עליו ולעשות פורמט? או לפרמט דרך דיסק של מערכת הפעלה? ושאלה שניה: אחרי שאני אפרמט את D אני רוצה לאחד בין D וF שיהיו מחיצה אחת. האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע במשחקים ובתוכנות שמותקנות על F? תודה מראש אריאל [br]פורסם בתאריך: 2.10.2008 בשעה 16:48:01 הסתדרתי, תודהאפשר למחוק/לנעול
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים 1. קליק ימני ואז פורמט בהחלט יעשה את העבודה.. אם לא אז תפעיל חלון דוס: start> run> cmd ואז תרשום CONVERT [D]: /FS:NTFS 2. אתה יכול לעשות זאת עם Partition Magic או אפילו עם ... (ציטוט מסטיקי "תוכנות מומלצות", פורום תוכנות Acronis Disk Director Suite - ניהול מחיצות, בסיסית ופשוטה לתפעול, כוללת גם ניסיון שחזור מחיצות שנמחקו\נפגמו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.