עבור לתוכן

איך לזהות מי מחובר לראוטר שלי?

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר בבית רציתי לדעת אם אפשר לראות דרך המחשב איזה/כמה אנשים מחוברים לראוטר שלי???

פורסם

בתפריטי הנתב, תציץ בסטטוס של שרת ה-DHCP -- הוא יראה כמה כתובות הוא חילק ואיזה. אם יש שם יותר מחשבים ממה שיש לך בבית, כנראה שמישהו מתעלק לך על הרשת. בכל מקרה, למה שלא תבצע אבטחה?

פורסם
  • מחבר

יש לי אבטחה אבל עדיין לך תדע כמה הקרים ישך בשכונה??!!!

פורסם

בתפריטי הנתב, תציץ בסטטוס של שרת ה-DHCP -- הוא יראה כמה כתובות הוא חילק ואיזה. אם יש שם יותר מחשבים ממה שיש לך בבית, כנראה שמישהו מתעלק לך על הרשת. בכל מקרה, למה שלא תבצע אבטחה?

ומה עם האפשרות שהשתמשו ב IP ידני ?

פורסם

אני מניח שאתה מתקוון לחיבורר אלחוטי- WLAN - יש אפשרות ברוב הנתבים כיום לבצעה MAC FILTERING - כלומר רק כרטיס רשת שהגדרתה את הmac address

שלו בנתב יוכל להיתחבר לרשת שלך , אפשרות נוספת היא ביטול הפירסום של שם הרשת האלחוטית שלך (SSID) - והגדרה ידנית על המחשבים שאתה רוצה שיתחברו.

פורסם

שים אבטחה של WAP או WPA2. שום האקר לא יפרוץ לך. לא שווה לו לבזבז את זמנו על מחשב שלך. יקח לו יותר מידי זמן לעשות זאת.

WAP זו אבטחה יותר גדולה בהרבה מ WEP. WEP אפשר לפרוץ ב 2 דקות. אבל WPA או WPA2 ... לא נראה לי.

פורסם

אני מניח שאתה מתקוון לחיבורר אלחוטי- WLAN

לא, אני מתכוון ל static IP.

פורסם

יש בכל נתב arp table שיציג לך בדיוק מי מחובר אליו.

בכל מקרה הצפנת WPA עם סיסמא טובה מספיקה בכל מקרה ואף אחד לא ישקיע כל כך הרבה משאבים כדי להיתחבר לרשת שלך.

פורסם

אני מניח שאתה מתקוון לחיבורר אלחוטי- WLAN - יש אפשרות ברוב הנתבים כיום לבצעה MAC FILTERING - כלומר רק כרטיס רשת שהגדרתה את הmac address

שלו בנתב יוכל להיתחבר לרשת שלך , אפשרות נוספת היא ביטול הפירסום של שם הרשת האלחוטית שלך (SSID) - והגדרה ידנית על המחשבים שאתה רוצה שיתחברו.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347794.msg3117354#msg3117354

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים