עבור לתוכן

בעיה מאד מוזרה ברשת הביתית שלי.. הראוטר נופל בגלל תוכנת שיתוף יש קשר?

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי בעיה מאד מוזרה... :s05:

יש לי כמה מחשבים שמחוברים ברשת

חלקם עם כבל וחלק אלחוטי..

הרשת הביתית שלי עובדת בצורה כזו:

מודם=>ראוטר=>סוויץ

כך שהראוטר אלחוטי... (יש ברשותי מהירות גלישה של 7 מב אים זה משנה)

ברשת מוחברים כ 4~5 מחשבים שאחד מהם בעל נפח מאד גדול של 4T שבוא נמצא כל התכנים המשותפים כמו סרטים מוזיקה תמונות ועוד...

הכל עובד יפה עד כאשר אני מנסה להפעיל תוכנות שיתוף כבדות כמו אימיול או ביטורנט וכדומה

ואז הכל נופל!!..

הכרטיסי רשת מראים שאין חיבור והם מנסים לייבא כתובת. האלחוטי מציג רשת אבל לא יכול להתחבר!

זה ראטור מסוג D-LINK DI524 ו סוויץ פשוט ביותר של DYNAMODE.

יש לכם מושג מדוע זה כך?? אולי זה הגדרה? אולי זה חלק דפוק פשוט?? אמור להיות קשר מסוים לתוכנות שאני מפעיל?

יש מצב שאני מעמיס עליו יותר מדיי?

• תגובות 30
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש קשר הדוק

הראוטר שלך לא עומד בעומס של חיבורי ה P2P

תקטין את כמות החיבורים המקס' בתוכנת השיתוף

עד לרמה שבה הראוטר יעמוד בעומס

פורסם

לפחות תוריד ל- 100 את כמות החיבורים...

בכמה מחשבים פועלות תוכנות השיתוף קבצים בו זמנית ?

פורסם

בסה"כ תוכנות שיתוף לא אמורות לפגוע בעבודה של הראוטר אבל מהנסיון שלי המוצרים של DLINK די חלשים אז יתכן שזו הסיבה.

אם יש לך חיבור ADSL הייתי ממליץ לך לחבר את המחשבים קצת אחרת כך שהעומס יתחלק בין כל הציוד ולא יפול רק על הראוטר.

פורסם

מומחה לא רשום, למה אתה חושב שתוכנות שיתוף לא פוגעות בעבודה הסדירה של הנתב?

לפותח האשכול,

תגביל את כמות החיבורים הפתוחים בתוכנות השיתוף.

הנתב מנהל רשימה של כתובת יעד + פורט יעד מול כתובת מקור + פורט מקור.

ולפעמים כשהרשימה הזאת גולשת מעל כמות הזיכרון הפנימי של הנתב הוא עלול להתקע.

אז כאמור תגביל את כמות החיבורים הפתוחים בתוכנות השיתוף למיהן

פורסם

ירח, חברות שבונות ראוטרים לא מנותקות מהמציאות שבה תוכנות שיתוף פותחות אלפי קישורים.

פורסם

כמה שאתה טועה -- הנתבים הבייתים הפשוטים הנמכרים היום לא מסוגלים להתמודד בהצלחה עם יותר מכמה מאות חיבורים. היו כאלה שנמכרו בעבר ולא הצליחו לעמוד ביותר מכמה עשרות חיבורים.

פורסם

איך אני יודע לפי מרט הנתב בכמה חיבורים הוא יחזיק מעמד ? יש נתב מומלץ ?

פורסם

על פי המפרט קשה לדעת כי זה גם תלוי בטיב וביישום של מערכת ההפעלה של הנתב. איזה דגם יש לך או איזה דגם אתה מתכוון לרכוש?

פורסם

קניתי את הלינקסיס בזמנו לפי המלצות הפורום - Linksys WRT54GL

ועידכנתי לו הקושחה האחרונה - Firmware Version: v4.30.12

איך אני יודע כמה פורטים אני יכול לפתוח לו ? עד שהוא יתקע את האינטרנט ?[br]פורסם בתאריך: 2.10.2008 בשעה 15:36:11

קניתי את הלינקסיס בזמנו לפי המלצות הפורום - Linksys WRT54GL

ועידכנתי לו הקושחה האחרונה - Firmware Version: v4.30.12

איך אני יודע כמה פורטים אני יכול לפתוח לו ? עד שהוא יתקע את האינטרנט ?

פורסם

הראוטר הזה מאוד יציב ויכול להחזיק כמה מאות חיבורים בלי בעיה. פתיחת פורטים זה משהו אחר לגמרי ולא קשור למספר החיבורים.

פורסם

כמה שאתה טועה -- הנתבים הבייתים הפשוטים הנמכרים היום לא מסוגלים להתמודד בהצלחה עם יותר מכמה מאות חיבורים. היו כאלה שנמכרו בעבר ולא הצליחו לעמוד ביותר מכמה עשרות חיבורים.

שטויות במיץ, הראוטר שלי שהוא די פשוט מתמודד עם אלפי חיבורים בלי שום בעיה ולא חסרים כאלה. זה ש DLINK ברמה לא טובה גם ידוע והצבעתי על זה.

כדאי בנוסף לא להתעלם מהנקודה שניתוקים מתרחשים גם בשעה שהקליטה לא הכי טובה וכדאי שפותח הת'רד יבדוק גם את זה.

פורסם

צר לי, אך אינני מסכים איתך. איזה נתב יש לך? בתוכנת השיתוף שלך -- מה מספר ה-CONNECTION-ים המוגדר?

פורסם

אתה יכול שלא להסכים אבל המציאות מוכיחה שהנתב אדימקס BR-6216MG שמותקן אצלי תומך ברשת של שלושה מחשבים + אייפון ואייפוד טאצ', חיבור אינטרנט של 5 מ"ב כבר כמה שנים בהצלחה מלאה ובתפוקות שיא.

פורסם
  • מחבר

אז ככה אני עובד בעיקר עם האמיול ומספר החיבורים שרשום לי שם הוא:

hard limt

1000

max.connectionc

800

ויש לי אניטנרנט 6 MB

ולגביי הקליטה אז יש וברמה של מצויין!לומרות שזה משפיעה על כל החיבורים גם אלו שמחוברים ישירות ללא אל חוטי כך שאין בעיה בעוצמת האות...

אז??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים