עבור לתוכן

התיעצות בנוגע ל-22" ממבחר מאוד מצומצם

Featured Replies

פורסם

אז ה2243BW הוא הבחירה בשבילך :) מסך שנותן עדיין את המקסימום למחיר ומעבר לדרישות

פורסם

אף אחד לא דואג לגבי האחריות של הסמסונג?

כרגע אצלי במסך L1750HQ יש פיסקל אחד מת ואני משתגע, איך אפשר להסתדר עם 4 מתים? :bash:

פורסם

אל תקנה MAG בחיים..ניראה לי רק בארץ זה מוכר בחו"ל לא יודעים מה זה בכלל

ואל תיקנה T220 חרא של מסך המחיר שלו תוך 3 חודש ירד ב-500-600 ש"ח מה שאומר הכל על המסך

וLG מה שאתה סגור עליו וואלה אחי הוא סבבה..

אבל למה אתה לא מסתכל על DELL? אחלה מסכים..

במקומך הייתי חוסך עוד אלפיה הייתי קונה את הדל פול אץ' די 24 אינץ' שכולם דלוקים עליו

אני בעצמי מחכה שמחיר שלו קצת ירד מתחת ל-3 אלף..קניתי מחשב חדש והמסך נתתי לעצמי 3 חודש לחכות

שירד המחיר בציפיה שבאמת ירד קצת.לבנתיים אני עם המסך הישן...

בקיצור אחי..קבל טיפ לחיים.. תלך לחנות חשמל שמוכרת מסכי מחשב שאפשר לראות אותם דלוקים בתצוגה

ותסתכל בעצמך על הצבע זה מה שעשיתי עם ה- T220 הייתי סגור עליו עד שהלכתי לחנות חשמל והתבעסתי על המסך

הוא היה ניראה לי חשוך הגוונים חשוכים כאלו :/

פורסם
  • מחבר

אין שום קשר למחיר גם אם התקציב שלי גדול פי 4, אלה המסכים היחידים שאני יכול לרכוש כרגע.

מה גם שאין ממש סיבה שאני אשקיע יותר מ-1200\1300 שקל במסך משני, אם זה היה המסך הראשי אז אולי היתה לי סיבה להפציץ.

וגם לא הבנתי איך הגעתם ל-T220, הוא בכלל לא ברשימה...

בכל מקרה, ההתלבטות היחידה שלי כרגע זה בדיוק מה ש-mikk אמר, עניין האחריות והפיקסלים.

אני מבין שמבחינת מוצר הסמסונג עדיף, יותר איכותי, יותר אפשרויות של סיבוב, כנראה שגם רגלית יותר יציבה (ממה שקראתי בזאפ על ה-LG), ובוא נגיד שאולי בכל היבט מבחינה טכנית\חומרתית הוא עדיף על ה-LG.

הבעיה זה האחריות... המדיניות של חיון כרגע רחוקה שנות אור ממה שח.י מתיימרים לתת.

השאלה באמת איזה צד של המאזניים יותר כבד,

כנראה שאני אחליט מה יותר חשוב לי רק מחר בבוקר כשאני אגהץ את הכרטיס...

תודה רבה רבה לכל מי שעזר ונתן את דעתו.

פורסם

לא רוצה לקלקל את המסיבה - אבל כל המהומה על גלישה מזדמנת באינטרנט?

קח את מסך ה-19' הזול ביותר בשוק וסגור עניין. חבל על הכסף. אני לא רואה כל יתרון למסך 22' פה.

רק אם זו גלישה אינטנסיבית וישיבה ממושכת מול טקסט אז דעתי כבר ידועה מזמן - תוסיף קצת וקח SAMAUNG 971P בכ-1500 ש"ח ותקבל פאנל איכותי עם ארגונומיה עדיפה וכן איכות טקסט, זויות צפיה ואחידות רקע עדיפים בהרבה.

off-topic - אפשר חוו"ד על ה-221D לסרטים? אני מתעניין ב-228D לשימוש כמסך לסרטים/סדרות ל-HTPC תקציבי בחדר האורחים, בדגש על איכות התמונה בסצנות חשוכות.

פורסם

השאלה למה האלג'י פחות מומלץ בעינייכם, רשמתם פה "אלג'י אכזבו בזמן האחרון", מאיזה בחינה? במה הם פחות טובים?

באמת חשוב לי לדעת מראש את החסרונות, אני לא מצפה לשמים וארץ ואני יודע שאני לא אקבל מוצר מושלם, אבל צריך להיות מודע לחסרונות לפני בשביל לא להתאכזב אחר כך...

אכזבו מהבחינה שבמסכי ה-22" הם לא הצליחו לבלוט, תמיד יש מוצר מתחרה עדיף.

יחד עם זאת כדאי לזכור שההבדלים בין מסכי ה-TN השונים הם די קטנים. כמעט ואין הבדלים בזויות הצפייה המוגבלות, ההבדלים יהיו בדיוק צבעים מהקופסא ורמת הניגודיות בפועל ושמירה עליה עם שינוי הבהירות, וכמו כן ברמת בקרת איכות- פחות בריחת אור של תאורת הפלורסנט.

...קח את מסך ה-19' הזול ביותר בשוק וסגור עניין. חבל על הכסף. אני לא רואה כל יתרון למסך 22' פה.

רק אם זו גלישה אינטנסיבית וישיבה ממושכת מול טקסט אז דעתי כבר ידועה מזמן - תוסיף קצת וקח SAMAUNG 971P בכ-1500 ש"ח ותקבל פאנל איכותי עם ארגונומיה עדיפה וכן איכות טקסט, זויות צפיה ואחידות רקע עדיפים בהרבה.

הבנתי שמדובר במסך שישמש גם לצפייה בסדרות וכנראה שפה הצורך במסך רחב. בנוסף יש יתרון של ריבוי-משימות/חלונות (אמנם מוגבל יחסית ל"24 אבל עדיף מכלום). אם שני אלא לא פקטורים ויש באמת ישיבה ממושכת על המחשב בהחלט יהיה יתרון גדול ל971P.

off-topic - אפשר חוו"ד על ה-221D לסרטים? אני מתעניין ב-228D לשימוש כמסך לסרטים/סדרות ל-HTPC תקציבי בחדר האורחים, בדגש על איכות התמונה בסצנות חשוכות.

לHTPC החסרון של פאנל TN הוא בדיוק בנק' שחשובה לך, סצנות חשוכות, רמת הדיוק של TN בגווני האפור מאד בעייתיות. נק' חלשה נוספת היא זוויות הצפיה האנכיות - אם תשב מעט נמוך מגובהה המסך תרגיש מיד בהבדל.

ריפר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים