עבור לתוכן

דמו - pes09 demo

Featured Replies

פורסם

לא עזר לי...

תעשה את זה בsettings מחוץ למשחק.

שים לב שאתה על controller 2 ולא 1.

• תגובות 126
  • צפיות 13.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום,

יש לי פרו 2009 (משחק כדורגל) עכשיו הבעיה היא שיש מן מריחות כאלה בזמן שאני מעביר מסירה מהירה נגיד... מריחות מעצבנות כאלה במסך.

מה הבעיה בעצם ? שבאתי להפעיל את המשחק קיבלתי הודעה שאין לי מספיק זיכרון.. אבל המשחק עצמו פועל בסדר גמור, פשוט יש מריחות. זה קשור לזיכרון?

יש לי 512MB והמשחק דורש ג'יגה. יש לי כרטיס GEFORCE 6600GT 128MB, ומסך LCD22 של MAG עם זמן תגובה 4MS(אם זה איכשהו קשור אין לי מושג).

מי שיודע מה מקור הבעיה למריחות האלה אני יודה לו מאוד.

פורסם

קח screenshot בזמן המשחק כשיש "מריחות" (אתה יכול להעזר בתוכנה FRAPS) והצג לנו כאן.

אם התמונה לא תראה זכר למריחות סימן שהמסך עצמו גורם לכך. אם התמונה כן תראה מריחות, ננסה להתקדם, אבל קודם תציג לנו את הבעייה ויזואלית.

פורסם

לא יודע אם זה אותו דבר, אבל לי יש "קריעות" כאלה, בדרך כלל בערך באמצע המסך, באופן אופקי.

המפרט מתאים לגמרי (E7200, 4GB, 4850). יש איזו אפשרות ל VSYNC? לא מצאתי בהגדרות

פורסם

לא יודע אם זה אותו דבר, אבל לי יש "קריעות" כאלה, בדרך כלל בערך באמצע המסך, באופן אופקי.

המפרט מתאים לגמרי (E7200, 4GB, 4850). יש איזו אפשרות ל VSYNC? לא מצאתי בהגדרות

זה בהחלט VSYNC ובהגדרות רשום במקום VSYNC רשום WAIT FOR VSYNC.

ישר כשאתה פותח את הגדרות תסתכל למטה ותראה את ההגדרה וכמובן תסמן אותה ב-V.

פורסם

קח screenshot בזמן המשחק כשיש "מריחות" (אתה יכול להעזר בתוכנה FRAPS) והצג לנו כאן.

אם התמונה לא תראה זכר למריחות סימן שהמסך עצמו גורם לכך. אם התמונה כן תראה מריחות, ננסה להתקדם, אבל קודם תציג לנו את הבעייה ויזואלית.

טוב בדקתי תעניין עם התוכנה

בוא נגיד ככה שהמשחק זורם בלי מריחות זה על 60FPS קבוע

שיש תתקיעות / מריחות האלה זה יורד ל30 FPS

נראה לי זה בגלל הזיכרון כי אם אני משחק על הגדרות הכי נמוכות אז אין בעיית מריחות מבין? המשחק לא זורם חלק גם שאני מפעיל אותו

אני מקבל הודעה שצריך ג'יגה לפחות.

אחי אני אגב סגור על זה שזה לא בעייה מהמסך לא הגיוני כעיקרון כי היה לי את זה גם על מסך CRT... זה הזיכרון / כרטיס מסך כנראה.

ויש לי מסך MAG 22 אינץ' זמן תגובה 4MS(זמן תגובה נמוך לאללה) ככה שאין מצב שזה מהמסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים