עבור לתוכן

דמו - pes09 demo

Featured Replies

פורסם

אז אחרי כמה משחקים אני יכול לנקוב בדברים הבאים:

לטובה

* המסירות הולכות יותר כפי שהן צריכות ללכת, בקודמים פשוט אי אפשר היה לתת פס כמו שצריך לשחקן שנע לכיוון הרחבה

* מסירות הגובה שופרו והרבה יותר נוח להשתמש בהן, אפשר להשתלט על הכדור יותר טוב ולהוריד לשחקנים אחרים

* יש שיפור בתנועת השחקנים בהתקפה ובהגנה, למרות שלדעתי זה לא מספיק

* הרגשה שהמשחק יותר זורם ואפשר ליצור יותר צירופים של מהלכים בעקבות שלושת הסעיפים הקודמים, מה שהופך את המשחק ליותר מגוון ומאפשר מגוון גדול יותר של גולים

* התפריטים נראים יותר טוב

לרעה

* השוערים קצת משמיטים יותר מידי את הכדור למרכז

* עדיין נדרש שיפור ב-AI

* משהו מוזר לי באנימציות של השחקנים, הן לא ממש חלקות וזורמות

* הצד הטכני של המשחק פשוט גרוע, מעניין בחירת הרזולוציות לעניין ה-FPS, חבל מאוד שכל שנה זה אותו הדבר בדיוק, כי משחק כזה לא אמור לדגדג את המחשבים של רובנו

היו לי עוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע

• תגובות 126
  • צפיות 13.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

PES6 הוא הכי טוב ואין מה להתווכח .

הבעיה היחידה שלו זה התזוזה של השחקנים בהתקפה, שלפעמים הם פתאום מחליטים לעמוד כאילו הם בנבדל.

כל הזמן קיוויתי שיעשו את PES9 כמו 6 רק יתקנו באגים כאלו, אבל KONAMI איכזבו אותי , אפשר לעשות התקפות שהם לא מהעולם הזה פשוט להרים כדורים והכל והמחשב בכלל לא מזיז לך....

פורסם

אנשים יש לי כ. מסך HD 4850 אבל המשחק זז בצורה מאוד מקורטעת, נראה לי שזה קשור ל V SYNC

אבל העניין הוא שהפאשרות הזאת ב SETTINGS בצבע אפור כלומר אני לא יכול לשנות אותה.

מישהו יודע מה אפשר לעשות כי זה לא נראה לי הגיוני שהמשחק לא יופעל בצורה חלקה על מפרט כמו שלי (מצורף בחתימה) ?

פורסם

אבל עם מה ?! האנלוג סטיק הימני או השמאלי ?

או בכלל עם החיצים שיש בג'ויסטיק ?

השמאלי.

פורסם

אנשים יש לי כ. מסך HD 4850 אבל המשחק זז בצורה מאוד מקורטעת, נראה לי שזה קשור ל V SYNC

אבל העניין הוא שהפאשרות הזאת ב SETTINGS בצבע אפור כלומר אני לא יכול לשנות אותה.

מישהו יודע מה אפשר לעשות כי זה לא נראה לי הגיוני שהמשחק לא יופעל בצורה חלקה על מפרט כמו שלי (מצורף בחתימה) ?

V-sync אני "מכריח" מהדריבר או תוכנה צד שלישי. כנראה במשחק המלא ה-vsync יהיה אפשרי לסימון.

ערכתי מספר בדיקות - אפילו שהמשחק רץ לי על 60FPS קבוע, הוא נראה רץ פחות חלק מקודמיו. זה לא שייך אם אני שם vsync ומחליף רזולוציות.

הוא בבירור לא "כבד" על המחשב שלי,משהו מתלגג בתזוזת המצלמה, למרות שבסך הכל הוא עדיין זז הרבה יותר יפה מהדמו של FIFA 09.

pes2008 פשוט היה זז כל כך חלק ונעים לעיין שהתרגלתי לסטנדארט גבוה מהבחינה זאת.

כפיצוי, אני סוף סוף יכול לקבוע (חיצונית) קצב רענון גבוה מ-60hz והמשחק לא יעלה מעל 60fps (לא יגביר את קצב המשחק כתלות בקצב רענון ב-CRT)

בכל מקרה, אני ממש, אבל ממש מרוצה מה-gameplay. הוסיפו הרבה אנימציות (ושינו קיימות). מסירות יפות יותר, שחקנים חכמים יותר, כל העניין של התנגשויות שופר פלאים (מה אתם קוראים הרבה פאולים\כרטיסים צהובים). שופר מנגנון ה-assist בהחלפת שחקן וצומצם ביעילות ל-3 אפשרויות.

שיחקתי כל היום, בהתחלה היה לי קצת מוזר אבל התרגלתי מהר מאוד - אותם מקשים, שינויים קלים בלבד מבחינת שליטה (הכל רשום ב-command list). מבחינת אפשרויות\מצבים בזמן משחק, אני מרגיש שכל מה שרציתי שיקרה ב-pes08 ולא קרה, הסתדר ב-09 - תגובות מציאותיות יותר...

פורסם

הדבר היחידי שקצת מתסכל אותי הוא שהרבה יותר קשה לעבור שחקנים באחד על אחד. זה לא בהכרח דבר רע, אלא דבר שמעלה את רמת הקושי של המשחק. חוץ מזה שזה טוב לי, אני שחקן הגנה הרבה יותר טוב מאשר התקפה :)

פורסם

אלה שאמרו שPES 2008 דומה לפיפא ומי ששיחק בו טיפש

אתם לא מבינים מהחיים שלכם מילה..

משחק טוב מאוד!

כמו PES 6 רק עם גראפיקה משופרת ומשחקיות טיפה פחות טובה.

פורסם

הדבר היחידי שקצת מתסכל אותי הוא שהרבה יותר קשה לעבור שחקנים באחד על אחד. זה לא בהכרח דבר רע, אלא דבר שמעלה את רמת הקושי של המשחק. חוץ מזה שזה טוב לי, אני שחקן הגנה הרבה יותר טוב מאשר התקפה :)

האמת שישנם לא מעט אפשרויות, או "כלים" לעבור 1 על 1...

לדוגמא:

צלחת \ הקפצת כדור \ אופניים \ שינוי מהירות או כיוון לא צפוי \ ביטול הגבהה או בעיטה \ פור לכדור \ שילוב RT לשמירה על הכדור קרוב לרגל \ תרגיל מיוחד לשחקנים מסויימים \ החלפת צעד ב"חצי פעולה" (עם תזמון\שילוב מתאים ניתן להתחיל צעד לכיוון אחד ולסיים אותו בכיוון אחר).

בטח פיספסתי משהו, ועוד לא דיברנו על 1vs1 מהמקום\עמידה ... ;D

פורסם

אין כמו השרת הישראלי של GAMERSHELL

תודה רוני D:

מישהו כבר שיחק ? יש שיפור ? ההפך ? משהו ?

המשחק יהיה זמין לPS2 ?[יודע שלא קשור, אבל על הדרך]

פורסם

מישהו יודע מתי יוצא הדמו לXBOX360?

פורסם

האמת שישנם לא מעט אפשרויות, או "כלים" לעבור 1 על 1...

לדוגמא:

צלחת \ הקפצת כדור \ אופניים \ שינוי מהירות או כיוון לא צפוי \ ביטול הגבהה או בעיטה \ פור לכדור \ שילוב RT לשמירה על הכדור קרוב לרגל \ תרגיל מיוחד לשחקנים מסויימים \ החלפת צעד ב"חצי פעולה" (עם תזמון\שילוב מתאים ניתן להתחיל צעד לכיוון אחד ולסיים אותו בכיוון אחר).

בטח פיספסתי משהו, ועוד לא דיברנו על 1vs1 מהמקום\עמידה ... ;D

תסביר את עצמך, איך זה נקרא באנגלית?

ואיך עושים תרגילים מיוחדים?

פורסם

"החלפת צעד" אני סתם קורא לזה ככה... לא יודע איך זה נקרא, אבל למשל, נגיד אתה הולך ימינה עם הכדור, לוחץ למטה (הוא כאילו בא לפנות למטה)

ואז מהר לוחץ ימינה+למעלה, הוא יטעה את השחקן מולו וימשיך ימינה \ אלכסון ...

או למשל, כש-RT לחוץ, לזוז למטה ומהר ולמעלה ב"strafe" (פנים מול השער) .

יש הרבה שטויות להכניס 2 פעולות בפרק זמן של פעולה אחת, כביכול.

1vs1 מהמקום , חלק מהדברים שאפשר לעשות זה:

* tapping על RT למשל יעביר את הרגל מעל הכדור, כאילו הוא בא לזוז אבל הוא לא, ואז אפשר לשלב מהר תזוזה לכיוון כלשהו.

* ב-08 היית יכול לזז אחורה כש-RT לחוץ אז הוא היה לוקח את הכדור צעד אחורה בלי להסתובב, ואז אפשר לשלב פריצה קדימה בזוית.

ב-09 זה השתנה אני חושב

* אפשר להשתמש בצלחת \ הקפצה \ ביטול הגבהה או בעיטה גם מהמקום.

* RT מסובב את השחקן עם הפנים לכיוון השער.

* RT+LT נותן נגיעה בכדור \ מזיז אותו קצת קדימה, כאילו מכין לעצמו מצב הגבהה טוב.

"תרגילים מיוחדים", לפחות ב-08 הייתי עושה עם tapping על LB, מסביב ובתוך הרחבה. (או אולי RT לא זוכר כרגע)

שחקנים רגילים יעבירו רגליים מעל הכדור בלי לגעת בו ("אופניים"), אבל שחקנים מסויימים יעשו תרגיל יצירתי יותר.

פורסם

התרשמות ראשונית - משחק אחד הטובים.

חסרונות בקודם -> שתוקנו בחדש

שידור חוזר איטי -> שידור חוזר שרץ חלק ובאמת אפשר להנות ממנו

אפשרות להכניס גול מהחצי עם שחקנים כמו scholes וכו' -> ככל הנראה מבוטלת

המשחק לפעמים היה במין דיליי -> רץ חלק!

בקיצור אני מחכה בקוצר רוח לגרסא המלאה כי חוסר האפשרויות הזה משגע(שיחקתי בחלון נורא קטן בקושי ראיתי תשחקנים :lol:)

עוד משהו ששכחתי, התרגילים וההטעיות הרבה יותר כיפיות :)

פורסם

עצוב לי שהרסו את המשחק ב 2009 :'( :'(

אז יש גרפיקה ממש יפה של השחקנים אבל לקחו את כול הדברים שהיו קצת גרועים ב 2008 והפכו אותם לממש משפיעים.

לדוגמה השליטה החופשית בשחקן ירדה כמעט ל 0! טוב שהוא לא זז לבד וזהו! לדוגמה מישהו מוסר כדור ואתה רוצה לזוז לנתיב שלו ואתה לא יכול כי לשחקן שלך בא לרוץ לעבר השחקן היריב במקום לתת לך להתשמש בשכל שלך.

ולמה לעזאזל הם מרחיקים לבד בפאניקה בבעיטה כשהכדור ליד השער כשאני בכלל רוצה לצאת להתקפה מסודרת.

השחקנים בכלל מוסרים ורצים לאן שבא להם :bash:.

וממש ממש קל לנצח את המחשב כול עוד תזוזו כמו שהמחשב רוצה שתעשו... ממש פיפא גועל נפש!

ועכשיו אני יצתרך להמשיח לשחק את 2008 לעוד שנה, איזה באסה.

ויש עוד מלא מלא בעיות במשחקיות שלא ציינתי עקב זה שחברה שלי רוצה שאני ילך לאן שוהוא אז אני ימשיך אחר כך :-X :cool2::kopfpatsch:

פורסם

עצוב לי שהרסו את המשחק ב 2009 :'( :'(

אז יש גרפיקה ממש יפה של השחקנים אבל לקחו את כול הדברים שהיו קצת גרועים ב 2008 והפכו אותם לממש משפיעים.

לדוגמה השליטה החופשית בשחקן ירדה כמעט ל 0! טוב שהוא לא זז לבד וזהו! לדוגמה מישהו מוסר כדור ואתה רוצה לזוז לנתיב שלו ואתה לא יכול כי לשחקן שלך בא לרוץ לעבר השחקן היריב במקום לתת לך להתשמש בשכל שלך.

ולמה לעזאזל הם מרחיקים לבד בפאניקה בבעיטה כשהכדור ליד השער כשאני בכלל רוצה לצאת להתקפה מסודרת.

השחקנים בכלל מוסרים ורצים לאן שבא להם :bash:.

וממש ממש קל לנצח את המחשב כול עוד תזוזו כמו שהמחשב רוצה שתעשו... ממש פיפא גועל נפש!

ועכשיו אני יצתרך להמשיח לשחק את 2008 לעוד שנה, איזה באסה.

ויש עוד מלא מלא בעיות במשחקיות שלא ציינתי עקב זה שחברה שלי רוצה שאני ילך לאן שוהוא אז אני ימשיך אחר כך :-X :cool2::kopfpatsch:

חחחחח....

נשמע כאילו התקנת משחק אחר...

המשחק פשוט מעולה...

לא יודע על מה אתה מדבר...

2008 היה מהיר מידי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים