עבור לתוכן

המחשב איטי לאחר כמה דקות....או שעות

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה יש לי מחשב 2.66 ghz intel וגם לאחותי את אותו הדבר אותו סוג מעבד הכל עכשיו יש לי בעייה במחשב שאני לא מצליח לפתור!!!!! אני מדליק את המחשב אני עובד עם המחשב דיי הרבה זמן....נגיד 1 ככה לאחר שעה או 20 דקות המחשב נכנס למצב של ממש איטיות הוא ממש ממש איטי ואני לא יודע מה הבעייה נכון אתם בטח חושבים שזה המעבד מתחמם אז זהו לא שמתי לו קירור משהו טוב טוב והטמ'פ הכי גבוהה שהוא מגיע היא 40 מעלות או פחות ואני בודק כל הזמן וזה פשוט ככה ולאחותי יש גם אותו מעבד רק שמעבד שלה על 58 מעלות והמחשב שלה כל הזמן נשאר מהיר....יש מצב שהכרטיס מסך שלי ממאט לי את המחשב כי הוא גם מתחמם שמתי לו מאוורר וזה לא עזר (מאוורר טוב טוב) יש לי כרטיס מסך 5200 FX nvidia והזיכרונות שלי חדשים אז אין מה לדבר עליהם ברגע זה בבקשה תעזרו לי כאן.....תודה לעוזרים...

פורסם

יכול להיות משהו בתוכניות שאתה מפעיל ?

ניסית גם לקרר את הכרטיס כמו שצריך ?

או שרק שמת מאורר והוא לא ירד במעלות ?

פורסם

תריץ תוכנות נגד וירוסים/רוגלות...

כמה זמן עבר מהפירמוט האחרון ?

יש תוכנה מסויימת שהתקנת מאז ה"איטיות" ?

ב- TASK MANAGER המעבד על כמה אחוזים ? והזיכרון ?

פורסם
  • מחבר

>קשיבו אני לא יודע איך בודקים לכרטיס מסך מעלות כולם אמרו שזה באוורסט אבל זה סתם חרטה אין שם כלום אין שם בסנסור gpu והמעבד שלי על 40 מעלות והפירמוט האחרון היה בבוקר והבעיה הייתה גם לפני הפירמוט ובמחשבים הקודמים שלי התקנתי את אותו התוכנות שיש במחשב הזה ....זו בעייה ממש מוזרה

ובקשר לכותרת לא ידעתי אני חדש סוריי....

פורסם

אתה יכול לשנות כותרת ע"י עריכת ההודעה הראשונה שלך בת'רד.

פורסם

ב- TASK MANAGER המעבד על כמה אחוזים ? והזיכרון ?

פורסם

במה מתבטאת האיטיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים