פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אני משתמש בראוטר של בזק הסימנס משולב עם מודםלפני כשבועיים השתמשתי במודם של בזק וראוטר של אדימקס עשכל כמה דקות הופיעו ניתוקים מוזרים וירידות מהירותבגלל שהיה לי באותו הזמן את המודש של בזק אז החלפתיכשאני נכנס להגדרות להתקנה מהירה אז הוא כותב את ההודעה הזאתAuto Scan Internet ConnectionThe scanning process will try to detect PPPoE or PPPoA connection provided by your ISP. בראוטר הקודם שהיה לי וגם בזה בנסיונות אחרים זה מצא את PVC 8/35 וזהו אבל היום זה כותב לי אחרי כמה דקות חיפושPVC(8/35): no response PVC(0/35): no response PVC(1/32): no response וככה זה ממשיך והרשימה גדלהבגלל שהייתי צריך אינטרנט דחוף אז השתמשתי ברואטר בתור מודם גם שם היו בעיות התנקתות ונפילות מהירות לפחות מקילובייט יכלתי רק לראות אתרים וכל 3-5 דקות היה התקנתקות או שהכל היה ממש ממש איטיעכשיו השאלה שלי מה לעשות?אני כמעט בטוח שהבעיה היא בבזקלא יכול ליהיות ששני מודמים שעבדו לפני כמה זמן כמו שצריך פתאום סובלים מאותה הבעיהמה אתם אומרים?תודה רבהעדכוןאחרי 10 דקות של חיפוש הוא כותב Scanning Internet connection... PVC(8/35): no response PVC(0/35): no response PVC(1/32): no response PVC(0/33): no response PVC(8/32): no response PVC(8/48): detected as PPPoE LLC/SNAP The DSL router will configure "8/48 PPPoE LLC/SNAP" as the Internet connection to your ISP.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים הוא יכול להיתחבר לDSLAM רק בPVC של 8/48 אם אתה לקוח פרטי.אני הייתי מציע לך לפנות ל166 בפעם הבא ולא לחכות לתשובה פה.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אין פה שום בעיה זה סה"כ התיאור של הניתוב הלוגי בתצורת ATM מהמודם שלך לDSLAM.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר בפעמים הקודמות זה לא סרק כל כך הרבה זמן והכל היה תקין זה ביצע סריקה כמה שניות ועבר על 8/35אני אדבר מחר עם בזק עכשיו חג
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר דיברתי איתם שלחו לי עדכון עדיין אין שום שיפור בגלל שבעצם זאת הגרסה שהיתה לי בהגדרות מצאתי אפשרות לעשות בדיקת רשת ויש שם כמה דברים שנכשלו רציתי לדעת אם ככה זה צריך ליהיות.
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים תעלה צילום מסך של מסך הגדרות ה-WAN (חיבור ה-ADSL) שלך -- על פי התיאור שלך הגדרות ה-DSL שלך אינן נכונות.
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים מחבר אתה יכול לומר לי איפה זה בתפריטים אם אתה זוכרלא הגדרתי כלוםעכשיו אני משתמש רק במודם הגדרתי חיבור דרך המחשב
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים בא נפתור את זה אחרת -- כאשר המודם/נתב מחובר לחשמל, לחץ על כפתור ה-RESET שנמצא מאחור למשך 10 שניות ואח"כ תעזוב. המודם/נתב יחזור למצב הבסיסי שלו. תגדיר אותו בדיוק לפי ההסבר הרלוונטי לדגם שלך ב-LINK הזה (http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/support). שם לב שלא תשנה שום פרמטר פרט לשם המשתמש והסיסמא שלך אצל ספק האינטרנט. האם בחיבור קווי אתה מצליח לגלוש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.