פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים שלוםאיך אני יכול לשנות את רמת הבהירות במשחק מחשב?יש לי משחק שאי אפשר לשנות את הבהירות בהגדרות שלו.איך אני יוכל לשנות את הבהירות למשחק הזה או לכל המשחקים?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים מחבר בהגדרות של nvidia יש אפשרות לשנות רק את הבהירות של המסך עצמו, אבל אם נכנסים למשחק אז הבהירות חוזרת לבהירות הרגילה.
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים במסך שם יש בחירה בין desktop לoverlay (ויש גם ALL)אתה בטוח ששינית את הoverlay (או את הALL)?
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים מחבר כאשר אני משנה את הבהירות באופציה שרואים בתמונה פה: אז לא קורה כלום במשחק המחשב. כמובן ששינתי את האפשרות ל with the nvidia settings
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים מחבר כשאני מכוון שם את הבהירות אז זה מכוון רק ל desktop ולא עושה כלום במשחקים.אין לי שם אפשרות לבחור בין desktop לoverlay.
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים אתה בטוח שאתה משנה במקום הנכון?adjust desktop color settings תחת displayסתם שאלה- איזה משחק זה?
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים מחבר כן ידידי אני בטוח. הנה תמונה: שינתי את הבהירות מ50 ל55 ואין שינוי במשחקים, יש שינוי רק ב desktop. כדי שאני יהיה יותר בטוח אני גם העלתי את המד ל 100 אחוז, אבל במשחק הבהירות נשאר אותה הבהירות. המשחק הוא Race - The WTCC Game. אני רוצה להעלות את רמת הבהירות בכל המשחקים אצלי. המסך crt שלי דיי חשוך.
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים יש משחקים שיש את האפשרות בתוך המשחק..... בדרך כלל שמים את האפשרות הזאת באמצע...
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים מחבר אני יודע.אבל במשחק Race - The WTCC Game אין את האפשרות לכוון את הבהירות
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים מחבר תנסה למצוא ב3D OPTIONS למעלה gamma correction או משהו דומהלא מצאתי אפשרות כזאת.אם זה עוזר, יש לי דריבר בגירסה 178.13 הכי מעודכן
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים זה קשה לעזור שאין לך את הדרייבר מול העיניים...בעיקרון הבעיה היא שהגאמא לפעמים מתאפסת כאשר משחקים במסך מלאפתרון אפשרי זה לשחק במצב windowed
פורסם 2008 באוקטובר 216 שנים מחבר זה קשה לעזור שאין לך את הדרייבר מול העיניים...בעיקרון הבעיה היא שהגאמא לפעמים מתאפסת כאשר משחקים במסך מלאפתרון אפשרי זה לשחק במצב windowedלשחק במצב windows זה לא אופציה בשבילי.חיפשתי בכל הגדרות הדריבר אך לא מצאתי. אי אפשר לעשות משהו עם תוכנה קטנה או משהו אחר שאפשר להוריד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.