עבור לתוכן

איזה כרטיס מתאים יותר ל-LCD32

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס מתאים יותר למשחקים כבדים על מסך LCD32 ברזולוציה של 1360*768

4850

או

4870

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

מן הסתם הHD4870 יהיה טוב יותר מהHD4850...

אבל ה4850 מספיק לכל משחק כיום לרזולוציה הזאת, אפילו קרייסיס.

פורסם
  • מחבר

באילו הגדרות בקרייסיס?

פורסם

בין HIGH ל-V.HIGH.

לא כולל פילטרים כמובן...

פורסם
  • מחבר

ואיך 4870 יריץ אותו?

פורסם

השאלה איזה מערכת יש לך? כרטיס מסך לבד לא יכול לעשות את כול העבודה

פורסם
  • מחבר

עו אין מערכת היא תירכש זו הסיבה להתלבטות

Intel Core 2 Duo E8400

Gigabyte GA-EP43-DS3L

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5

אני מקווה שהמידע מספק

פורסם

הרזולוצייה של טלויזית LCD HDR היא נמוכה.

ולכן גם 4850 יהיה מעל ומעבר. חוץ מקריסיס.

שוב עולם המשחקים מחולק ל2 סוגים, כל המשחקים שי שביקום חוץ מקריסיס, וקריסיס.

אם אתה רוצה להשקיע את ה400-500 שקל האלה בשביל משחק אחד בבקשה, אם לא גם 4850 אמור להספיק. וככה תוכל להשקיע את הכסף בדברים אחרים כמו HD יותר גדול וכו'.

YOUR CALL.

פורסם

תיראה לי יש 8600GTS עד עכשיו אני מריץ משחקים בצורה טובה,כמובן לא על HIGH אבל קריסיס זה המשחק הראשון שגם על הגדרות נמוכות רץ עם תקיעות,לכן גם 4850 שהוא הרבה הרבה יותר חזק ממה שיש לי אמור לספק אותה

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה וחוות הדעת עד כה :hi:

נאמר לי ש-4850 יספיק אך להרצת מחשקים בהגדרות גבוהות ניתן לשקול את 4870 דבר נוסף הוא שקרייסיס פחות או יותר מייצג את העתיד של משחקי המחשב האם לא עדיף 4870

אשמח לשמוע חוות דעת מכיוון שאניבהתלבטות קשה :silly:

פורסם

תיראה אם יש כסף ה4870 הוא מאוד מומלץ,תיראה משחקים תובענים כמו קריסיס הם בודדים אולי ה FAR CRY 2 יהיה כזה וגם STALKER וכול רוב המשחקים הרבה פחות תובענים,מה אני הייתי עושה? הרי כרטיס אתה קונה לא לכמה חודשים אלא להרבה זמן,לכן הייתי לוקח 4870.

פורסם

בתור אחד שיש לו 4850 ומשחק על LCD32 ברזולוצייה שציינת אני בהחלט יכול לומר שהוא ממש לא מעל ומעבר. הוא נחמד ותו לא.

זה לא רק קרייסיס שלא ירוץ עליו חלק בהגדרות מירביות, יש עוד משחקים כמו LOST PLANET לדוגמא שתקבל בהם FPS שחיק אבל לא יותר מזה. STALKER שבקושי יזוז (נכון זה משחק לא הכי יעיל אבל עדיין), אפילו ב ASSASSINS CREED הישן הייתי מקבל FPS שחיק אבל לא הייתי נסחף עם הגדרה של "מעל ומעבר".

*וזה כמובן עם משחקים שכבר יצאו (כאשר קרייסיס כבר בן שנה) ולא עם משחקים שעתידים לצאת..

לכן, במחירים של היום, הייתי מוסיף את ה 300 ש"ח האלה ולוקח 4870. (אפשר למצוא אותם כבר ב 1200 ש"ח).

פורסם

אפשר לדעת כמה FPS אתה מקבל ברזולוציה של המסך ועל איזה רמת פירוט?

כשהאחד האנשים הראשונים פה בפורום קנה 4850, הוא פירסם תוצאות שלו והוא סיפר שיש לו LCD ברזולוציה 1366X768 והוא משחק בקרייסיס של הגדרות שנעות בין HIGH ל-VERY HIGH...

פורסם

על 1360X768 ב DX10 ב VISTA-64 אני מקבל :

ב HIGH - בערך בין 39-54 FPS כאשר הממוצע הוא 43.

ב V.HIGH - בערך בין 23-35 כאשר הממוצא הוא 28.

כל זה ללא FSAA במשחק ובלי שום שינוי בדרייברים של AF או AA.

*שים לב שמדובר בבאנצ'מארק של ה GPU של המשחק ולא תכלס במשחק עצמו. לדוגמא יש שלבים שה FPS צונח משמעותית. (כמו בשלג ובעוד כמה מקומות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים