עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אתה אומר בעצם שכרטיס המסך אין לו השפעה על מהירות העיבוד

אז איזה כרטיס בכול זאת צריך אם הולכים לפי הכיוון שלך

כרטיס מסך כן יכול להשפיע על מהירות העיבוד, אבל לא כרטיס שמיועד לגיימינג.

כרטיסי מסך שיכולים להאיץ עיבוד וקידוד וידאו הם כרטיסים מקצועיים ומאוד יקרים. כ1500 שקל לכרטיס לא רע... ויכול לעלות יותר מעשרת אלפים לכרטיס ברמה הגבוהה ביותר.

• תגובות 39
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כרטיס מסך כן יכול להשפיע על מהירות העיבוד, אבל לא כרטיס שמיועד לגיימינג.

כרטיסי מסך שיכולים להאיץ עיבוד וקידוד וידאו הם כרטיסים מקצועיים ומאוד יקרים. כ1500 שקל לכרטיס לא רע... ויכול לעלות יותר מעשרת אלפים לכרטיס ברמה הגבוהה ביותר.

באמת שחבל להשקיע כל כך הרבה, במחיר כזה Q9550 ואתה מסודר

פורסם
  • מחבר

באמת שחבל להשקיע כל כך הרבה, במחיר כזה Q9550 ואתה מסודר

dj-electric לפי תשובתך אני יכול להבין שאזדקק להחלפת מעבד ואולי את רובו של המחשב בכול פעם שיוצא מעבד חדש כי אני רואה שהלכת על המעבד הכי גבוה

2 מעבד כזה דורש גם לוח בהתאם ספק כוח בהתאם וכו' אז ההשקעה כבר היא לא רק במעבד אלה כבר שידרוג כללי של כול המערכת ולא לזה התכוונתי

3 עריכת הוידאו היא תחביב ולא עסק

4 ואחרי הכול על איזה כרטיס מסך אתם יכולים להמליץ בסכום סביר

פורסם

היום הלוחות הכי סטנדרטיים תומכים במעבד הזה, שלא נדבר על ספקי כח... אין שום סיבה שיהיה לך ליבה מסדרה E8000 ולא תוכל לשים מסדרה Q9000, בקשר למעבד שהצעתי לך, אין דבר שהמעבד הזה לא עושה בצורה הטובה ביותר

עוד משהו, אם תתן סכום מדוייק לכרטיס מסך ומה יהיו השימושים שלך בו כך ניתן לך הצעות, אנחנו לא יכולים לתת הצעות בלי שנוכל לדעת כמה הוא עולה ולמה הוא ישמש, מסכים?

פורסם
  • מחבר

היום הלוחות הכי סטנדרטיים תומכים במעבד הזה, שלא נדבר על ספקי כח... אין שום סיבה שיהיה לך ליבה מסדרה E8000 ולא תוכל לשים מסדרה Q9000, בקשר למעבד שהצעתי לך, אין דבר שהמעבד הזה לא עושה בצורה הטובה ביותר

עוד משהו, אם תתן סכום מדוייק לכרטיס מסך ומה יהיו השימושים שלך בו כך ניתן לך הצעות, אנחנו לא יכולים לתת הצעות בלי שנוכל לדעת כמה הוא עולה ולמה הוא ישמש, מסכים?

מבלי לפגוע אם היית קורא את תשובותי הייתה יודע את התקציב ואת היעוד של הכרטיס

2 כפי שקראתי באינטל למעבדים מהסוג שאתה מדבר מצמידים לוחות מאוד ספציפים

3 הוצע לי ב350 ש"ח כרטיס מסך XFX GeForce 8600GT 256MB או לחילופין 8600GT 1GB של חברת TWIN TECH

פורסם
  • מחבר

9500GT, גם חזק מה8600GT בקשה:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1327

יותר תקציב? יש לך HD4670 שיותר חזק:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1387

תודה על ההמלצה

השאלה האם הכרטיסים האלו בכלל מתאימים לדרישות שלי?

עוד שאלה כרגע חבר היציע לי כרטיס ATI FireGL V3600 256MB האם הוא יותר מתאים לעריכת וידאו

מה דעתכם? המחיר הוא אותו מחיר 350 ש"ח

שוב הכול בהנחה כמובן שהכרטיסים מתאימים לשאלתי

מתנצל על הבורות בעניין

פורסם

תראה, הכרטיס שציינת מתאים לעריכה תחת מימדים לרינדורים ואנימציות, אני מניח שחלק מהפעולות שמתבצעות שם כם כוללות בערכית וידאו אבל כמו שציינת, זה רק תחביב וממש ממש אין טעם לקנות את זה... מעבד טוב יעשה את העבודה, מעל ומעבר

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות

מכייון שאני זקוק לכרטיס מסך בין כה וכו ואני מקבל את גרסתך שמעבד טוב יעשה את העבודה

על איזה משלושת הכרטיסים היית הולך ומדוע

נ.ב מה הכוונה לרינדורים

פורסם

על הכרטיס 9500GT, נותן לך מעל ומעבר, זול ואיכותי..

בקשר לרינדור, אני מתכוון לכך שכשאתה עובד בתלת מימד ואתה רוצה להפוך את מה שעשית לתמונה, או לסירטון, המעבד שלך מעבד פריים פריים כדי ליצור אותו, דבר שבמעבדים חלשים לוקח זמן...

מה שכרטיסי WORKSTATION עושים כמו שהצגת (FIREGL) זה לקחת את העבודה הזאת מהמעבד ולעשות אותה, או לפחות חלק ממנה, רק אנשים רצייניים שעוסקים במקצוע לפרנסתם ייקנו כרטיס שכזה, אני ממש ממש לא רואה סיבה למה לך להשקיע בדבר כזה

פורסם
  • מחבר

עזרת לי מאוד :):xyxthumbs:

לסיום עוד שאלה האם אתה יכול להגיד לי את ההבדלים או היתרונות בין שני הכרטיסים ???

ועוד שאלת של הדיות אם הרטיס של ATI מתקרב לרמה של כרטיס מקצועי ואני יכול לרכוש באותו מחיר מה הסיבה שהמלצת דווקא על 9500

מסקרן אותי לדעת את השיקולים שהינחו אותך בתשובתך

האם שני הכרטיסים יכולים לעבוד תחת ויסטה או שאני מבלבל את היוצרות

האם יש צורך בזיכרון גבוה לכרטיס מעל 512MB

שוב תודה על התשובות והערות

בברכה

פורסם

עזרת לי מאוד :):xyxthumbs:

לסיום עוד שאלה האם אתה יכול להגיד לי את ההבדלים או היתרונות בין שני הכרטיסים ???

ועוד שאלת של הדיות אם הרטיס של ATI מתקרב לרמה של כרטיס מקצועי ואני יכול לרכוש באותו מחיר מה הסיבה שהמלצת דווקא על 9500

מסקרן אותי לדעת את השיקולים שהינחו אותך בתשובתך

האם שני הכרטיסים יכולים לעבוד תחת ויסטה או שאני מבלבל את היוצרות

האם יש צורך בזיכרון גבוה לכרטיס מעל 512MB

שוב תודה על התשובות והערות

בברכה

אוקיי, אני יבהיר לך כמה דברים

דבר ראשון - ההבדלים בין שני הכרטיסים? ה9500GT פשוט יותר זול ומציג ביצועים מעולים למחירו, בעוד שהHD יותר יקר, בעל ביצועים טיפה יותר טובים ומעולה לעיבוד של תוכן HD.

בשביל הכיס שלך, 9500GT

למה לא יותר מ512MB? זה פשוט... ברגע שאתה משחק, הרבה מהטקטורות והפוליגונים שאתה רוצה נשמרים בזיכרון הכרטיס שלך, מה שמאפשר לך לקבל קצב ריענון גבוהה יותר, אין טעם ליותר מ512MB פשוט כי זה לא מנוצל, ככל שאתה עולה רזולוציה כך גם מנוצל יותר MB בכרטיס שלך, בשביל להצתרך יותר מ512MB אתה צריך להגיע לרזולוציה ממש ממש גבוהה וגם שמה ה1GB למשל יהיה רק+ ולא יותר...

יעבדו תחת ויסטה? בודאי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

בהנחה ששני הכרטיסים נמכרים באותו מחיר מה שנכון, ואולי אפילו אני יכול לקבל את הכרטיס HD של ATI

יותר בזול ממחיר 9500 אני יכול להבין בין השורות שהיית לוקח אותו למרות 256 MB זיכרון האם אני צודק

תודה על כול העזרה המרובה שעזרתם :yelclap:

פורסם

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

בהנחה ששני הכרטיסים נמכרים באותו מחיר מה שנכון, ואולי אפילו אני יכול לקבל את הכרטיס HD של ATI

יותר בזול ממחיר 9500 אני יכול להבין בין השורות שהיית לוקח אותו למרות 256 MB זיכרון האם אני צודק

תודה על כול העזרה המרובה שעזרתם :yelclap:

מה?! ניראה לי עשית סמתוכה שלמה בעניינים, אני הרגע המלצתי לך שלא לקחת את ה FIREGL!

פשוט המלצתי לך לקחת 9500GT ולא כרטיס לעיבוד כזה כי את העבודה הזאת יעשה בצורה נאמנה המעבד

פורסם

קצת סדר...

פעולת העיבוד הגרפי מצריכה כוח עיבוד - הוצע לך לקחת את העיבוד הזה מהמעבד של המחשב ולא הכרטיס מסך (משמע Q9550 ולא את הFIREGL)

שאלת מקודם למה זיכרון - זיכרון למשחקים ברזולוציה גבוהה - דהיינו אין צורך ב- 1GB (בכרטיסי מסך - לא FIREGL). ולכן המסקנה מכך שכרטיס מסך רגיל (ולא FIREGL) מסוג 9500 שהומלץ ייתן מענה גם למשחקים (מלבד עיבוד גרפי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים