פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים שלום לכולםאני זקוק להמלצתכם על כרטיס מסך DDR2 חזק עד 800 ש"ח לצורך עריכת וידאו, עיבוד תמונה וגרפיקההכרטיס צריך להיות עם קרור שקט ומינימום התחממותהכרטיס יתחבר ללוח אם ASUS P5B-Vכפי שאמרתי הכרטיס צריך להיות ב DDR2
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים קודם כל, למה DDR2?היום בכרטיסי מסך כבר יש GDDR5... GDDR2 נחשב נחות היום... (תוספת הG לשם מציינת את הייעוד של הזיכרון לגרפיקה)באיזה תוכנות תשתמש?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אין כל קשר בין הזיכרון הראם לבין הזיכרון של הכרטיס מסך, הזיכרון של הכרטיס מסך לא צריך להיות באותה מהירות כמו הזיכרון הפיזי. ולכן את הלא חייב DDR2.דבר שני - מה מפרט המחשב המלא שלך?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר קודם כל, למה DDR2?היום בכרטיסי מסך כבר יש GDDR5... GDDR2 נחשב נחות היום... (תוספת הG לשם מציינת את הייעוד של הזיכרון לגרפיקה)באיזה תוכנות תשתמש?אני מתנצל על חוסר הבנתי לא ידעתי שאין קשר בין הראם לבין זיכרונות כרטיס המסך אין כרגע מפרט מלא זה מחשב שאני הולך לשדרג. הזיכרונות מין הסתם יהיו לפחות 4 G מעבד סדרה E6 או סדרה E7 עדיין לא החלטתי נראה בתקציבכמו כן אני עדיין לא סגור על תוכנות אני צריך לבדוק כמה כל ההתעסקות עם עריכת וידאו זה לתחביב ולא לצורך עיסקי בין היתר הילד בטח יעלה משחקים כבדים כגון קרייסיס וכו'אשמח להמלצה על כרטיס מסךהייתי שמח לדעת הייכן ניתן לקבל הסברים מה מיצגים האותיות שמופיעות בדגמי הכרטיסים
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים האותיות בNV מייצגות כוח, יש כמה וכמה "אותיות" כמו GS GT GTX GSO וכו'. אם אתה רוצה להשוות בין כרטיס מסך לאחר ואתה רוצה להסתמך על ה"אותיות" האלה אתה צריך שהם יהיו באותה סדרה. כי אם הם בסדרות שונות יכול להיות שהאותיות יכולות להטעות. (ניסיתי להסביר טוב לא נראה לי הצלחתי חח מקווה שהצלחת להבין) בקשר למעבד - אני מקווה שהתבלבלת ואתה מתלבט בין E7 לE8 בקשר לכרטיס מסך- זה קצת בעייה להביא לך כרטיס מסך חזק ב800 שקל שהוא לא מתחמם הרבה ולא מרעיש (לגבי הרעש לא הכי בטוח)
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר הייתי רוצה לדעת מה מסמלות האוטיות לפחות בכרטיסים הגבוהים בסידרה 8-9 מה ההבדל בין GT,GTS,GTX וכו' האם אין אתר שמסביר את ההבדלים בכרטיסים
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים לפי כמה מקורות משמעות האותיות:LE - light editionGT - באנגלית ביטוי למהירGTX - מהיר ו XTREMEגם אם זה לא נכון, אתה מוזמן להתייחס אל זה ככה, כי ככה בעצם בנויות הגרסאות של NVIDIA
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים לפי כמה מקורות משמעות האותיות:LE - light editionGT - באנגלית ביטוי למהירGTX - מהיר ו XTREMEגם אם זה לא נכון, אתה מוזמן להתייחס אל זה ככה, כי ככה בעצם בנויות הגרסאות של NVIDIAGT זה גראן טוריסמו... אבל בכל מקרה, ככה הולך הסדר.GTS נכנס בין GT לGTX, אבל בסדרה 8 יש קצת סיבוך עם זה..
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים מפרט מחשב בבקשה :מעבדזיכרוןספק גודל מסךאני לא קיר,אם אתה רוצה שהדיון ישאר פתוח תצטרך לתת את הנתונים הללו במלואם.
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים מחבר מפרט מחשב בבקשה :מעבדזיכרוןספק גודל מסךתשובותמעבד= סדרה E7-E8 עוד לא ידוע מה לרכושזיכרות= 4Gספק כנראה שזה יהיה RP-500-PCAR Regular של חברת CoolerMasterמסך נוכחי 19" מתוכנן בהמשך להיות משודרג ל22"שינויים בתוכנית היעוד של הכרטיס -בסוף יהיה רק לעיבוד וידאו ללא משחקים כפי שרשמתי בשאלתי הראשונהמחקה לתשובותבברכה
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים אם אתה הולך לעסוק בעיבוד וידאו הכרטיס שלך סתם יישב בצד וייבהה בקיר בזמן שהמעבד שלך יזיע ועליו אתה צריך להשקיע, ולדעתי ללכת על QUAD
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים מחבר אתה אומר בעצם שכרטיס המסך אין לו השפעה על מהירות העיבודאז איזה כרטיס בכול זאת צריך אם הולכים לפי הכיוון שלך
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים תראה, בסך הכל אתה צריך כרטיס שיחזיק לך את הגראפיקה הבסיסית, בוא נגיד בסיסי+ אם כך אני ממש לא רואה טעם להשקיע יותר מ9500GT או HD3650
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.