עבור לתוכן

רשת אלחוטית בין 2 מחשבים (שיתוף) בלי ראוטר\אקסס פוינט\כל מוצר רשת אלחוטי אחר.

Featured Replies

פורסם

טוב, אז מכוון שאריק הכפוי טובה הזה סינן אותי במסנג'ר, אני פונה אליכם...

אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט בין 2 מחשבים (כרגיל כמו עם רשת חוטית, מחשב אחד הוא החייגן, עושה "שיתוף" על החייגן, במחשב השני מגדיר את הראשון כ-GATEWAY והכל טוב ויפה), אבל!!, מכוון ש2 המחשבים נמצאים בחדרים אחרים (אותה קומה, אבל חדרים לא צמודים), זה חייב להיות רשת אלחוטית...

השאלה אם פעולה פשוטה כזאת אפשרית עם אך ורק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים, או שאני איהיה חייב התקן חיצוני נוסף ?

ואם זה כן אפשרי, זה יכול להתאפשר עם כל כרטיס אלחוטי פשוט של 50 שקל? חייב PCI או שאפשר גם עם הצופציקים USB האלה?

בכללי ההתקני USB מגיעים לטווח קליטה טוב? אפשר לסמוך עליהם לחיבור בין חדרים לא כ"כ קרובים?

תודה רבה מראש לכולם (חוץ מאריק).

פורסם

התקני USB בדר"כ בעלי טווח סביר. [הכי רחוק שראיתי זה 2 קומות כשהראוטר יחסית רחוק בקומה השניה והקליטה טובה מאוד]

כדי לבנות רשת אלחוטית תיהיה חייב ראוטר אלחוטי [אלא אם כן הוציאו משהו חדש בזמן האחרון שלא שמעתי עליו].

ואם כבר תקנה ראוטר אז תביא מודם שמתאים לרשת תחבר ישירות לראוטר והראוטר יחלק אלחוטית בין המחשבים.

בהצלחה.

פורסם

ניתן לחבר אותם ad-hoc אבל יהיה צורך בכרטיסי רשת שעולים יותר מ50 ש"ח בשביל טווח כזה.

אל תשכח שחוץ מהמרחק צריך לקחת בחשבון גם הפרעות אחרות כמו: קירות, מכשירים חשמליים, נורות פלורסנט, משדרי רדיו מבחוץ וכד'.

פורסם
  • מחבר

חבל לי להשקיע במשהו שיעבוד "על הקצה", אני כבר אקח ראוטר.

מה אתם אומרים על ה-6204 של אדימקס ודונגל USB דגם EW-7318UG (או שאולי עדיף PCI) ?

הראוטר הזה נחשב מספיק אמין וטוב בשביל לא לפגוע בגלישה של המחשב הראשון (זה שמחובר כרגע ישירות למודם)...?

אם אני ארגיש האטה בגלישה או ירידה באיכות ההורדות (BT בעיקר) זה לא יהיה שווה את כל המאמץ של חיבור המחשב השני...

תודה רבה לכולם.

פורסם

הראוטר בסדר, אבל לטעמי עדיף כרטיס PCI עם כבל מאריך לאנטנה כך שלא תשב מאחורי המחשב.

פורסם

אני כרגע עובד עם 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית. יש לי 2 כרטיסי רשת (אחד לכל מחשב). אבל באחד המחשבים יש כרטיס רשת פשוט וזול של TP LINK והמחשב השני יש כרטיס רשת PCIE עם כבל מאריך לאנטנה.

זה עובד מצויין.

קצת קשה להגדיר אבל בסדר. יש לי הצפנה של WPA2. הקליטה טובה.

את ה MASTER עשיתי כ AP MODE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים