פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מה ההבדל בין 3 הצורבים הבאים ואיזה מהשניים התחתונים טוב יותר ולמה:SH-S203B SH-S223BSH-S223F שלושתם samsung.איזה מהצורבים, שנמצאים ב-ksp או ivory הייתם ממליצים (הצורבים המומלצים שלכם לא נמכרים שם מלבד ה-asus, אך הוא כבר עולה 160)?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר צריך לשים את הגבול איפה שהו...הוצאתי בכוונה את ה-asus החוצה לא בגלל ה-10 שקל, אלא בגלל שתמליצו עליו ורציתי לבדוק מה האופציות הזולות יותר.אתה יודע מה ההבדלים בין שלושת הדגמים של samsung שרשמתי?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים 203 זה דגם ישן יותר.אני מניח שב223 האות B מציינת צבע שחור אך אינני בטוח.אני אישית הייתי לוקח 112 או 115 של פיונייר.למידע על צורבים מומלצים עיין בסטיקי.או אם אתה מעוניין להעמיק אז בCDFREAKS באנגלית.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים צריך לשים את הגבול איפה שהו...הוצאתי בכוונה את ה-asus החוצה לא בגלל ה-10 שקל, אלא בגלל שתמליצו עליו ורציתי לבדוק מה האופציות הזולות יותר.אתה יודע מה ההבדלים בין שלושת הדגמים של samsung שרשמתי?בשביל 10 שקל אין מה לבדוק אופציות זולות יותרהASUS יותר טוב מהסמסונגים
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים מחבר אני אישית הייתי לוקח 112 או 115 של פיונייר.בנעוץ של המומלצים כתוב שהוא לא קורא טוב דיסקים עם שגיעות. עדיף לדעתי צורב שיודע להתמודד טוב עם שגיעות ואין לו lightscribe.הASUS יותר טוב מהסמסונגיםלפי מה שאני מסיק מהנעוץ אתה טועה והסמסונג שם גם זול יותר וגם טוב יותר... הוא לא תומך ב-lighscribe אבל אין לו בעיות מהירות.איך הייתם מדרגים את שלושת הבאים (מי יותר טוב ממי ולמה):samsung SH-S223Fpioneer DVR-215Dpioneer DVR-216Dasus DRW-2014L1T
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.