פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים השאלתי את הWII לאחישהולך לבקר חבריםאחי לפני גיוס ככה שלכל המשמיצים הקונסולה בכלל לא רק לילדיםבכל מקרה יש לו כבר 2 חברים בגילו שקנו WIIואני רואה כבר תמונה של עוד אחד מהחברים שלו קונה את הקונסולהנתתי לו את SSBB\המלחמת הכוכבים האחרוןוריזידנט איבל אומברלה קרוניקל לדרךאני חושב שSSBB יספיק "למכור" את הקונסולה לבדדי נחמד לראות את הWII מצליח בישראל כל כךתקופת הN64 (היה לי את הקונסולה הזאת) והGC (לא היה לי אבל אני משחק משחקים שלה בWII )היו תקופות בצורת למעריצי נינטנדו בארץוהעכשיו אם הWII יש פריחה גדולה וזה משמחגם כל מני הכרזות של חברות צד שלישישסוף סוף מראות בשר בקונסולהאני מאוד מקווה שההמשך הרוחני של קאפקום לסדרת מרוויל נגד קאפקוםיצא גם מחוץ ליפן חוץ מזה Tales of Symphonia II מתקרבTenchu 4דבלוב יצא עכשיו ומסתמן כהפתעה טובהאולי אפילו ה"אנחנו אוהבים את קאטמרי" של הדור הזהStar Wars The Clone Wars: Lightsaber Duelsמתקרבומנינטנדו יש את די אוף קריססכמובן בעתיד יש את מונסטר אונטר 3 שכנראה זכהלהרבה מאוד זמן פיתוחוזה בלי ההכרזות שאולי יגיעו ביום חמישי ומאוחר יותר בטוקיו גיים שואובקיצור משמח היום להיות חובב נינטנדווזה לא שאני זר לקונסולות אחרותוLBP כן ניראה טובאבל אני מאוד שמח לראות את נינטנדו מצליחה
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים קרירין, באמת שאני מנסה אבל אני לא מבין, מה זה די אוף קריסס ?!אה... אתה מתכוון ל Day of crisis ?ומרוויל נגד קאפקום? אתה מתכוון ל marvel VS CAPCOM ?אם כן אז השמות האלה באנגלית וזאת השפה שהם צריכים להיות בהדו יו אנדרסטנד ? (<<איך זה מרגיש לקרוא את זה, מרגיש כאילו אני מזלזל בך נכון?)
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים אחי לפני גיוס ככה שלכל המשמיצים הקונסולה בכלל לא רק לילדיםלפני גיוס = לא ילד?זה אפשרי רק במקרה שהוא נשאר איזה 4-5 כיתות בבי"ס.אגב, אני לא חולק על דעתך לגבי זה שהיא לא רק לילדים, גם אני וחברים שלי נהנים מהקונסולה.רק הקטע של "אחי כמעט בן 18 ואפילו הוא משחק" הציק לי בעין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.