עבור לתוכן

בעיה בהתחברות ל EDIMAX

Featured Replies

פורסם

שלום

יש ברשותי שני מחשבים אחד נייח עם כרטיס רשת sis 900 based PCI fast Ethernet adapter

השני נייד dell vostro 500 עם כרטיס רשת מובנה.

קניתי ראוטר של Edimax 6204wg ואף אחד מהמחשבים לא נותן לי להיכנס אליו כאשר בדפדפן אני רושם כתובת 192.168.2.1 .

ניסיתי ריסט גם למחשבים, וגם לראוטר.

הוא רושם לי low connectivity והכתובת שאני מקבל היא 169.254.18.46 (את ה low connectivity העפתי דרך ההגדרות והוא מראה לי חיבור ).

מה זאת הכתובת הזאת ומה אפשר לעשות.

ד"א, כל זה נעשה עם החיבור הקווי שלא נדבר על הנייד עם החיבור האל חוטי שלא מוצא את הראוטר.

פורסם

ודאת שכרטיסי הרשת מוגדרים לקבלת כתובת IP באופן אוטומטי? אם יש עליהם VISTA תמחוק את ההגדרה ל-TCP/IP V6. אם זה לא עוזר, תעלה לכאן פלט של ipconfig /all כאשר אחד המחשבים מחובר בכבל לנתב.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שאני על xp sp3 כשב Dell התקנתי את כל הדרייברים והכל עובד מצויין (חוץ מהעניין של הראוטר).

כן הם מוגדרים לקבל IP אוטומטית

טוב הנה מה ש ipconfig/all פלט:

windows ip configuration

host name:taztazon

primary Dns sufix: אין כלום

node type:Unknown

Ip routing Enabled:No

Wins proxy Enabled:No

Ethernet adapter local area connection 3:

connection-spacific DNSsuffix:אין כלום

Description: marvell Yukon 88E8040 PCI-E fast ethernet controller

Physical Address:00-21-9B-D4-5B-5D

DHCP Enabled:Yes

Autoconfiguration Enabled:yes

Autoconfiguration IP Address :169.254.18.46

subnet mask:255.255.0.0

Defult getaway:אין כלום

פורסם

אם מדובר בחיבור קווי של המחשב לנתב, אזי המחשב שלך אינו מצליח לקבל כתובת IP מהנתב. זה יכול לנבוע ממספר סיבות -- כבל רשת דפוק, בעיה כלשהי במחבר על כרטיס הרשת או על הנתב, שרת DHCP בנתב אינו פעיל.

פורסם
  • מחבר

כבל רשת לא יכול להיות כי השתמשתי ב 2 כבלים ששניהם חדשים(אחד מהקופסא של Edimax ואחד קניתי לוודא שהראשון לא עובד).

גם את הבעיתיות של המחבר של כרטיס הרשת על המחשב אפשר אולי לבטל כי הנייד הוא מחשב חדש, ובנייח יש נורה שנדלקת כשמחברים את הכבל.

אז נשארנו עם חיבוריות לא טובה אולי בראוטר או DHCP.

what the hell is DHCP and what can i do about it?

תודה

אורן

פורסם

הכתובת: ->

169.254.X.X

שאתה מקבל היא כתובת אוטומטית, הידוע גם בכינויה APIPA, שכרטיס רשת מגדיר ברגע שאין שרת DHCP שיחלק כתובות כדי לתקשר עם מחשים אחרים ברשת.

DHCP הוא העצם מין "מנגנון" שתפקידו לחלק כתובות IP ברשת ואם הוא לא מתפקד אז או שתכנת הקצה לא תקבל כתובת הוא שהיא תגדיר לעצמה כתובת APIPA שכמובן במצב הזה לא ניתן ליצור תקשורת עם הנתב שהוא אמור להיות שרת הDHCP במקרה שלך.

האם ניסית לבצע לו איפוס פיסי (בד"כ יש חור קטן מאוחרה שניתן ללחוץ לתוכו בסיכה כדי לבצע איפוס)?

פורסם
  • מחבר

טוב אז הבעיה נפתרה:)

ברור שעשיתי reset אבל אחרי מייל לחברת edimax התברר שבכדי לאפס את המכשיר צריך reset של 10 שניות מה שפתר את הבעיה .

יש גלישה ויש הכל

תודה על ההתיחסויות

אורן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים