עבור לתוכן

בעייה בעבודה הסדירה של המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי בעיה בתקופה האחרונה כאשר אני משתמש במחשב הוא נתקע לפעמים ולוקח לו זמן רב לבצע תהליכים פשוטים זאת לאחר שהגדלתי את הRAM שלי לכ2 ג'יגה .

לדוגמא אם פעם היה לוקח לי לפתוח קובץ RAR בערך חצי דקה עכשיו אני עומד על בסביבות 4 דקות . כמו כן שאני שומע בWINZIP מוזיקה השיר כאילו מאט לכמה שניות כל כמה זמן.

אודה לכם ממש אם תעזרו לי לפתור את הבעיה . חג שמח!

פורסם

הדברים שלך מרמזים על בעייה בדיסק הקשיח.

תנסה לעשות איחוי דיסק ותעדכן פה אם השתנה משהו.

פורסם

תציין בבקשה איזה מפרט יש לך.

אולי עידכון של הביוס יוכל לפתור פה את הבעיה(כי אתה אומר שהבעיה החלה רק לאחר הוספת RAM)

בכל אופן - תריץ גם בדיקות נוספות כגון Memtest86 / תוכנות ניטור לכונן הקשיח.

פורסם
  • מחבר

המפרט שלי:

pentium 4 3.00ghz 2.00 of ram

איזה פרטים צריך עוד?

לגבי שאר הדברים שהצעת, עדכון הביוס -איך אני עושה זאת?

וMemtest86 זאת תוכנה אשר מתעסקת בהארדיסק ?

יש לציין שהיום ניסיתי לראות סרט במחשב והוא לא נותן לי לעשות את זה אפילו הוא נתקע לי באמצע הסרט הכל נהיה איטי והקול והתמונה.

פורסם

memtest עושה בדיקה לזיכרון.

אתה בטוח שהסטיק הנוסף שהוספת תקין?

פורסם
  • מחבר

הוא מופיע לי במערכת אבל הבעיה לא נפתרה.

מה אני יכול לעשות?

פורסם

אמרו לך. Memtest! אתה צורב אותה על דיסק (או לחילופין דיסקט או DOK), מפעיל את המחשב מחדש במצב Boot לכונן תקליטורים (או כונן תקליטונים או DOK).. ואז התוכנה תפעל ואתה תראה שהיא בודקת את הזכרונות שלך. תמתין כ30 דקות ותראה אם ישנן שגיאות.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה את זה ,תודה!!

פורסם

קראתי שוב את הפוסט הראשון שלך. שמתי לב שאמרת: "זאת לאחר שהגדלתי את הRAM שלי לכ2 ג'יגה ."

אם זה לא 2GB אלא בערך.. אז אני מניח שיש לך מספר אי-זוגי של מודולי זכרונות.. יש לוחות שלא מסתדרים עם דברים כאלו. תבדוק את העניין (אתה יודע אילו זכרונות יש לך) עם החוברת של הלוח שלך- ואם היא איננה אז באתר של יצרנית הלוח-אם.

פורסם
  • מחבר

חברה בדקתי את הדברים והדבר היחיד שיכול להיות הוא שההארדיסק שלי בעייתי

ניתקתי אותו וחיברתי אותו למיקום אחר בלוח האם מבחינת הכבל שלו לאחר שהוא היה מחובר עם עוד הארדיסק בסמיכות והעברתי אותו לשקע משלו ללא ההארדיסק השני, הדבר עזר עם הארדיסק אחד אך לא עם השני . מה עליי לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים