פורסם 2008 בספטמבר 3016 שנים קצת יותר מסובך לזהות אבל הנה הפרטיםhttp://joeygadget.com/category/xbox-360/
פורסם 2008 בספטמבר 3016 שנים אוקיי טוב לדעת.יש מצב לבקש בהזמנה באינטרנט שהמוצר שתקנה יהיה מתאריך כזה וכזה?
פורסם 2008 בספטמבר 3016 שנים מוזר שאין איזהשהיא הכרזה רשמית... אבל תודהאין הכרזות על דברים כאלו כי זה יצור בעיה בלמכור את הדגמים הישנים יותר גם שיצא הפאלקון לא הייתה הכרזה רשמית הם כן מכריזים על דברים שמשתמש רגיל יבחין בהם גם ככה כמו תמיכה בHDMI וכו אבל לא על שינוי פנימי בחומרה
פורסם 2008 בספטמבר 3016 שנים תסלחו לי אבל כבר בארץ xbox 360 65nm ????או שכאן הכוונה גם למעבד וגם לGPU?
פורסם 2008 בספטמבר 3016 שנים תסלחו לי אבל כבר בארץ xbox 360 65nm ????או שכאן הכוונה גם למעבד וגם לGPU?כן, הכוונה גם למעבד וגם לGPU
פורסם 2008 בספטמבר 3016 שנים מחבר MS לא מודיעה על שינויי חומרה פנימיים, גם כשהDVD התחלף לא יצאה שום הכרזה. הם פשוט נותנים למלאים הישנים להתרוקן ומחליפים אותם בחדשים מהדגם החדש.
פורסם 2008 באוקטובר 216 שנים ג'ואי גאדג'ט? זה רציני? לא נשמע לי כמו מקור מהימן, בהתחשב בכך שהוא סה"כ נשען על מאגר מידע שאנשים מהשורה ממלאים אותו לגבי הקונסולה שלהם,לא כך?בכל אופן, אין לכך סימוכין באף מקום אחר.. נניח שזה נכון, האם באירופה צפוי למצוא כאלו קונסולות עד אמצע החודש הזה לפי הערכתכם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.