פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים קיצר המחשב מגיע למסך השחור כשהוא נדלק,ושם הםא מבקש דיסלק לבווט ובלעדיו הוא לא נדלק,וגם ניסיתי להתיקן ויסטה ואחרי שהיא סיימה היא עשתה ריסט וראיתי חלון שחור והיה כתוב שם שהיא מנסה לבטל את הצורך בדיסק לשם BOOT והיה איזה ERROR,אני חושב שזה בעיה בלוח אם,יש רעיונות אחרים?
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים כנס לביוס להגדרות boot ותקבע שהדיסק בעל מערכת ההפעלה יקבל עדיפות ראשונה.ואם זה לא עוזר- תכתוב בידיוק את השגיאה שאתה מקבל..
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר עשיתי את זה,הבעיה זה לא שאני לא מצליח לעשות BOOT,הביע שהמחשב לא עולה בלי הדיסק של הוינודס,הוא דורש תדיסק אחרת הוא נתקע במסך השחור ><" לא נתקע אבל אומר PLEASE INSERT DISK משהו כזה
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים אז תן לו את הדיסק ואז תגיע לביוס..נסה את זהhttp://support.microsoft.com/kb/330137/en-us
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר זאת לא הבעיה,תבין,המחשב לא עולה בלי הדיסק של הBOOT ,הוא לא משתמש בו,הוא מגיע בלי שום בעיה לביוס והכל ואז דורש את הדיסק ועולה ולא עושה בו שום שימוש כיאלו הכל בסדר,הבעיה היא רק שהמשחב לא עולה בלי הדיסק.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים תישמע אני לא ממליץ לשחק אם זה אבל תיבדוק את הקובץ Boot.ini דרך ה Msconfig ותיראה אם הנתיב הוא לדיסק הקשיח.אמור להיות כתוב משהוא כמוmulti(0)disk(0)rdisk(0) partition(1)\windows.............
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר זה מה שכתוב שם,זה על ההגדרות הנכונת,למישהו יש מושג\'קרה לו פעם כזה דבר?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים תפעיל את המחשב מהדיסק של XP , תכנס למצב רקובר תבצע fixbootfixmbrתפעיל מחדש את המחשב ותראה אם השתנה
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר סבבה אני אנסה עוד כמה דקות ואדווח אם השתנה תקן אותי אם אני טועה אבל אני צריך להפעיל את הדיסק להגיע למסך הכחול ושם ללחוץ F2 בשביל AUTMATED RECOVERY? או שלחכות שהוא טוען ואז יהיה משהו,כי פשוט יש לי וינדוס מוזר קצת(WINBROG אם אתה מכיר) וזה קצת שונה. אבל זה לא בגלל הוינדוס כי ניסיתי מליון גרסאות שונות
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים לא זוכר את F2 עד כמה שאני זוכר צריך לחכות עד שהוא מגיע למסך ששואל R לעשות רקוברENTER להתקין $MF3 כדי לצאתזה בדיסק של XP
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים תיראה בעבר הרחוק קרה לי פעם משהוא דומה אם גירסה קודמת של win me.אז מה שפתר את זה היה החלפה של הדיסק הקשיח , אבל רק אחרי שגיליתי Bad sector אם סקן דיסק.יכול להיות שיש בעיה בדיסק הקשיח אני היתי מריץ סקן דיסק (אבל בדיקה מלאה) רק כדי להוריד את האפשרות הזו.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר אפשר בבקשה תוכנה שתבדוק את זה,כי באמת היו לי בעיות עם הכונן כשהתקנתי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.