עבור לתוכן

בעיה כנראה בלוח אם,הוינדוס לא עולה בלי הדיסק של ההתקנה שלו(זאת לא בעיה בוינדוס)

Featured Replies

פורסם

קיצר המחשב מגיע למסך השחור כשהוא נדלק,ושם הםא מבקש דיסלק לבווט ובלעדיו הוא לא נדלק,וגם ניסיתי להתיקן ויסטה ואחרי שהיא סיימה היא עשתה ריסט וראיתי חלון שחור והיה כתוב שם שהיא מנסה לבטל את הצורך בדיסק לשם BOOT והיה איזה ERROR,אני חושב שזה בעיה בלוח אם,יש רעיונות אחרים?

פורסם

כנס לביוס להגדרות boot ותקבע שהדיסק בעל מערכת ההפעלה יקבל עדיפות ראשונה.

ואם זה לא עוזר- תכתוב בידיוק את השגיאה שאתה מקבל..

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה,הבעיה זה לא שאני לא מצליח לעשות BOOT,הביע שהמחשב לא עולה בלי הדיסק של הוינודס,הוא דורש תדיסק אחרת הוא נתקע במסך השחור ><" לא נתקע אבל אומר PLEASE INSERT DISK משהו כזה

פורסם
  • מחבר

זאת לא הבעיה,תבין,המחשב לא עולה בלי הדיסק של הBOOT ,הוא לא משתמש בו,הוא מגיע בלי שום בעיה לביוס והכל ואז דורש את הדיסק ועולה ולא עושה בו שום שימוש כיאלו הכל בסדר,הבעיה היא רק שהמשחב לא עולה בלי הדיסק.

פורסם

תישמע אני לא ממליץ לשחק אם זה אבל תיבדוק את הקובץ Boot.ini דרך ה Msconfig ותיראה אם הנתיב הוא לדיסק הקשיח.

אמור להיות כתוב משהוא כמו

multi(0)disk(0)rdisk(0) partition(1)\windows.............

פורסם
  • מחבר

זה מה שכתוב שם,זה על ההגדרות הנכונת,למישהו יש מושג\'קרה לו פעם כזה דבר?

פורסם

אתה מדבר על ויסטה או על XP?

פורסם
  • מחבר

XP אבל זה קרה גם בויסטה

פורסם

תפעיל את המחשב מהדיסק של XP , תכנס למצב רקובר

תבצע

fixboot
fixmbr

תפעיל מחדש את המחשב ותראה אם השתנה

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אנסה עוד כמה דקות ואדווח אם השתנה :P

תקן אותי אם אני טועה אבל אני צריך להפעיל את הדיסק להגיע למסך הכחול ושם ללחוץ F2 בשביל AUTMATED RECOVERY? או שלחכות שהוא טוען ואז יהיה משהו,כי פשוט יש לי וינדוס מוזר קצת(WINBROG אם אתה מכיר) וזה קצת שונה. אבל זה לא בגלל הוינדוס כי ניסיתי מליון גרסאות שונות

פורסם

לא זוכר את F2

עד כמה שאני זוכר צריך לחכות עד שהוא מגיע למסך ששואל

R לעשות רקובר

ENTER להתקין $M

F3 כדי לצאת

זה בדיסק של XP

פורסם

יש לך קורא כרטיסים פנימי(1.44")?

פורסם

תיראה בעבר הרחוק קרה לי פעם משהוא דומה אם גירסה קודמת של win me.

אז מה שפתר את זה היה החלפה של הדיסק הקשיח , אבל רק אחרי שגיליתי Bad sector אם סקן דיסק.

יכול להיות שיש בעיה בדיסק הקשיח אני היתי מריץ סקן דיסק (אבל בדיקה מלאה) רק כדי להוריד את האפשרות הזו.

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה תוכנה שתבדוק את זה,כי באמת היו לי בעיות עם הכונן כשהתקנתי....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים