פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אני אתחיל מהמפרט שלי:AMD 4400+GB 2 800 MHZASROK ALIVENF7G-לוח אם שכולל כרטיס מסך 7050 256mbספק 400W של HECסלוט פנוי של pci express*16האם בהוספת כרטיס מסך (תקציב עד 400 ש"ח) אני אקבל שיפור ניכר בביצועים (שיצדיק את התוספת) או הבדל קטן?אם כן איזה כרטיס מומלץ (שיהיה גם בעל חיבור D-SUB)?השימושים בעיקר המרת סרטים, תכנות, עריכת תמונות, מוזיקה ... קיצר לא יותר מידי למשחקים
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אני אתחיל מהמפרט שלי:AMD 4400+GB 2 800 MHZASROK ALIVENF7G-לוח אם שכולל כרטיס מסך 7050 256mbספק 400W של HECסלוט פנוי של pci express*16האם בהוספת כרטיס מסך (תקציב עד 400 ש"ח) אני אקבל שיפור ניכר בביצועים (שיצדיק את התוספת) או הבדל קטן?אם כן איזה כרטיס מומלץ (שיהיה גם בעל חיבור D-SUB)?השימושים בעיקר המרת סרטים, תכנות, עריכת תמונות, מוזיקה ... קיצר לא יותר מידי למשחקיםהאמת?! לדעתי כלום, למה? המרת סרטים? = מעבדתכנות = מעבדעריכת תמונות = מעבדמוזיקה... אמ... = מעבד, ו... כרטיס קול חחחאז באיזה משחקים אתה משחק כדי שבכל זאת נוכל להמליץ?
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר מבחינת מעבד אני מרוצה מהתמורה שקיבלתי למחיר, הבעיה היא שהכרטיס המובנה לוקח לי זכרון מה 2GB שדי מורגש, אני עובד בדר"כ עם הרבה מאוד תוכנות במקביל במיוחד עם הרבה מאוד עמודי אינטרנט, סטודנט מה לעשות...רציתי לדעת אם השקעה בכרטיס מסך תשפר לי את הביצועים באופן ניכר?בקשר למשחקים כמו שאמרתי שום דבר שצורך המון משאבים, אני לא מחפש להריץ אותם ברמה מאוד גבוהה.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים ועדיין לא ציינת איזה משחקים , אם תציין את הסוג אוכל לייעץ לך האם דרוש לך יותר זכרון / החלפת כרטיס מסך ...
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים שוב, אני חוזר, את כרטיס המסך הבסיסי למערכת כבר יש לך, ואם תחליף אותו אתה לא תראה שיפור ביצועים.לא בהמרת סרטים, לא בעריכת תמונות ולא בWORD או שימוש באיטרנט
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר הכנסת כרטיס מסך חזק יותר לא תראה שיפור בפוטושופ? ומה עם המהירות של מערכת ההפעלה ובהתמודדות שלה עם הרבה יישומים פתוחים?
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים אין קשר ולא הכי קטן לכטיס מסך פה!שיפור בפוטושופ?! שוב זה המעבד שצריך להיות חזקהרבה ישומים בו זמנית? מעבד+זיכרון, שוב אין קשר לכרטיס מסך..לדעתי מה שאתה צריך זה מעבד חזק
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר תודה, אז כנראה שמה שאני צריך זה לא לשדרג את הכרטיס מסך.בקשר לשדרוג מעבד, לא ממש מצאתי מעבד סביר שייתן תוספת ביצועים מורגשת חוץ ממעבדי הפנום שהם מאוד יקרים.האם הכרטיס מסך המובנה שלי יכול לתמוך ברזולוציה של 1600*1200? אם לא איזה כרטיס זול יכול כן לתמוך בזה (עם יציאת DVI מן הסתם)כמובן לשימושים שציינתי קודם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.