פורסם 2008 בספטמבר 2916 שנים אמממ.. פירסמתי פה לא מזמן שיש לי בעיה בבית שיש שתי קומות וממד כאשר אחד המחשבים למטה ואחד למעלה בממד..אז עשיתי כבל ארוך בין שני המחשבים (עם ראוטר).. קיבלתי עכשיו עוד ראוטר.. איזה מהלך חכם אני יכול לעשות כדי לשפר את הרשת- מבחינה אלחוטיתומבחינה חוטית.. אולי הפיכה של הראוטר ל-AP?
פורסם 2008 בספטמבר 2916 שנים לא יודע עד כמה זה יעזור לך, אני אישית היה לי רק מחשב נייד אז השתמשתי באינטרנט אלחוטי כי בחדר שלי לא היה אינטרנט.אחרי זה קניתי עוד עמדה נייחת ולא רציתי לרכוש כרטיס אלחוטי נורמלי שעולה בערך 150 שקל אז קניתי עוד ראוטר ב - 170 שקל ואז חיברתי אותם ב - WDS.עכשיו כל העמדות אצלי מחוברות באופן חוטי\אלחוטי כזה, אבל היתרון הכי חשוב שנפטרה לי בעיית ההתנתקויות ...בהצלחהיבגני
פורסם 2008 בספטמבר 3016 שנים איך החיבור מתבצע?יש לך הסבר מלא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2008 בספטמבר 3016 שנים אין הבדל. פשוט לחבר את הנתב המרוחק באמצעות כבל הרשת אל הנתב המחובר לרשת הבזק. שאר ההגדרות דומות -- תעזר במדריך של בזק לכבי כיבוי שרת ה-DHCP וה-NAT.
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים מחבר אה.. תומך בזה.. אז החיבורים עצמם זה ככה-הראוטר המקורי הראשון שיש בו גם מודם מחובר לקיר.. ממנו מחשב שמחובר בכבל רשת..איך מתבצעים שאר החיבורים ואיך מנטרלים אתך המודם מהראוטר השני?
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים אתה לא מנטרל שום דבר במודם כי הוא מקור השידור.אם הנתב השני (ואין סיבה שלא אם המטרה היא שיתוף יציא לWAN) הוא הAP שלך אז אתה צריך להגדיר אותו לWDS וכבות אצלו DHCP וNAT.
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים מחבר אוףף אני לא מצליח להעלות את ההגדרות של הראוטר.. גם ראיתי בחוברת ההפעלה וגם בipconfig את הכותבת.. וזה לא מריץ..
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים מחבר סתם לקחתי את הראוטר הראשוני שלי- הסימנס של בזק.. יש לי דפדפן אקספלורר.. רשמתי את ה-DF של הראוטר בשור URL וכלום..
פורסם 2008 באוקטובר 116 שנים תזרוק את הדפדפן העילג הזה לפח.אתה נכנס ל 10.0.0.138? יש פינג לכתובת הזאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.