עבור לתוכן

שאלה| שני ראוטרים

Featured Replies

פורסם

אמממ.. פירסמתי פה לא מזמן שיש לי בעיה בבית שיש שתי קומות וממד כאשר אחד המחשבים למטה ואחד למעלה בממד..

אז עשיתי כבל ארוך בין שני המחשבים (עם ראוטר).. קיבלתי עכשיו עוד ראוטר.. איזה מהלך חכם אני יכול לעשות כדי לשפר את הרשת- מבחינה אלחוטיתומבחינה חוטית.. אולי הפיכה של הראוטר ל-AP?

פורסם

לא יודע עד כמה זה יעזור לך, אני אישית היה לי רק מחשב נייד אז השתמשתי באינטרנט אלחוטי כי בחדר שלי לא היה אינטרנט.

אחרי זה קניתי עוד עמדה נייחת ולא רציתי לרכוש כרטיס אלחוטי נורמלי שעולה בערך 150 שקל אז קניתי עוד ראוטר ב - 170 שקל ואז חיברתי אותם ב - WDS.

עכשיו כל העמדות אצלי מחוברות באופן חוטי\אלחוטי כזה, אבל היתרון הכי חשוב שנפטרה לי בעיית ההתנתקויות ...

בהצלחה

יבגני

פורסם
  • מחבר

איך החיבור מתבצע?

פורסם

תתחיל בזה שתספר לנו איזה נתבים יש לך

חברות ודגמים

פורסם
  • מחבר

אממ שני ראוטריטם של בזק.. סימנס הזה..

פורסם

אין הבדל. פשוט לחבר את הנתב המרוחק באמצעות כבל הרשת אל הנתב המחובר לרשת הבזק. שאר ההגדרות דומות -- תעזר במדריך של בזק לכבי כיבוי שרת ה-DHCP וה-NAT.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם הראוטר הזה תומך ב-WDS... לא רשום עליו ובחוברת..

פורסם

Siemens , שהוא בעצם Dynalink , תומך בהגדרות של משחזר אות.

פורסם
  • מחבר

אה.. תומך בזה.. אז החיבורים עצמם זה ככה-

הראוטר המקורי הראשון שיש בו גם מודם מחובר לקיר.. ממנו מחשב שמחובר בכבל רשת..

איך מתבצעים שאר החיבורים ואיך מנטרלים אתך המודם מהראוטר השני?

פורסם

אתה לא מנטרל שום דבר במודם כי הוא מקור השידור.

אם הנתב השני (ואין סיבה שלא אם המטרה היא שיתוף יציא לWAN) הוא הAP שלך אז אתה צריך להגדיר אותו לWDS וכבות אצלו DHCP וNAT.

פורסם
  • מחבר

אוףף אני לא מצליח להעלות את ההגדרות של הראוטר.. גם ראיתי בחוברת ההפעלה וגם בipconfig את הכותבת.. וזה לא מריץ..

פורסם

לאיזה נתב אתה מנסה לגשת ועם איזה דפדפן?

פורסם
  • מחבר

סתם לקחתי את הראוטר הראשוני שלי- הסימנס של בזק.. יש לי דפדפן אקספלורר.. רשמתי את ה-DF של הראוטר בשור URL וכלום..

פורסם

תזרוק את הדפדפן העילג הזה לפח.

אתה נכנס ל 10.0.0.138? יש פינג לכתובת הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים