עבור לתוכן

דיסק קשיח לא מצליח להריץ את הווינדוס / ועוד דיסק קשיח שפועל באיטיות.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני התחיל את הסיפור בקצרה מההתחלה.

לפני מספר שבועות קיבלתי הארדיסק חדש של SAMSUNG התקנתי אותו , שמתי עליו ווינדוס וכו'.

לאחר כמה זמן התגלתה לי בעיה של איטיות רצינים בכל דבר שנוגע למחשב .. לפתוח קיבצי RAR, להפעיל סרטים, ואפילו להפעיל את המסנג'ר דורש ממנו להתאמץ הרבה. הנחתי שהבעיה הייתה בHD בכלל עוד שהוא היה חדש אז פשוט חזרתי לחברה והחלפתי אותו. (כונן SATA)

בזמן הזה חיברתי כונן IDE שהיה לי (שהוא גם יחסית חדש) והשתמשתי בו לזמן מה ובנוסף בזמן הזה קיבלתי HD חדש של WD.. שחבירתי בתור כונן שני.. והמחשב פשוט רץ מצויין ללא שום בעיות.

שלשום פתאום קיבלתי מסך שחור בזמן שהייתי במחשב.. עשיתי ריסט ומאז הווינדוס פשוט לא עולה. אני מקבל את המסך של הלוח בתחילת הפעלת המחשב, לאחר מכן מסך הביינים לפני שעולה טעינת הווינדוס ולאחר שהוא בא לעבור למסך שבו הווינדוס מתחיל לטעון הוא פשוט מציג מסך שחור קבוע ולא עושה כלום.. חיכיתי מספר דקות / שעות כדי לראות אם תהיה איזשהי תזוזה כלשהי.. ולא קורה כלום המסך פשוט נשאר שחור.ניסיתי לעשות פשוט REPAIR לווינדוס , לא עזר. ולאחר מכן פשוט לפרמט אבל אפילו בשלב של הפירמוט שמגיעים להתקנה הממשית של הווינדוס ויש את המעבר הזה לטעינה זה פשוט נותן מסך שחור.

טוב אז כמו שאמרתי מקודם קיבלתי את הדיסק SATA החדש ופשוט ניגשתי להתקין עליו את הווינדוס ... הכל עובד פה ויש לי גישה לקבצים בהארדיסק של הIDE.. אותו הארדיסק שלא הצלחתי להריץ ממנו את הווינדוס מאיזו סיבה כל שהיא.. לכן אני מניח שאין בעיה בדיסק של הIDE.

אבל עכישו בהארדיסק של הSATA החדש יש לי אותו בעיה כמו בישן .. איטיות בכל דבר שאני עושה במחשב.

אשמח אולי לקבל פתרונות לגבי הבעיה בהארדיסק של הIDE? ולמה אני לא מצליח להפעיל משם את הווינדוס? אך אני כן מצליח לגשת לקבצים ולפתוח אותם ללא שום בעיה?

והבעיה שהכי מעצבנת היא שהמחשב שלי חדש, והעדיפות שלי היא אכן להשתמש בהארדיסק של הSATA.. אבל אני לא מבין למה יש את האיטיות הזאת??

רשמתי הרבה ובאמת שניסיתי הכי בקצרה.. אשמח לקבל איזשהי עזרה מכל סוג לאחד מההארדיסקים שלא פועלים..

המפרט של המחשב שלי הוא :

Intel Duel Core E8400

2MB @ DDR 800MHZ

EP43-DS3 זה הלוח אם.

תודה רבה לעוזרים..

חג שמח ושנה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים