עבור לתוכן

בעיית חומרה ב - Crysis Warhead

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

אני יודע שזה קשור למשחק אבל זה קשור לבעיית חומרה עם המחשב שלי , אם זה לא המקום לשאלה הבאה שלי אני מצטער ומקווה שיעבירו אותה למקום הנכון ...

ועכשיו לשאלה :

יש לי בעיה להריץ את ה קריסיס החדש , המשחק פשוט מסרב לרוץ על FPS נורמלי !!! . . .

המפרט שלי הוא כזה :

Intel C2Q 6600

Gigabyte - P35C-DS3R

2X1GB Crossair 4-4-4-12

3X500GB W.D 500AAKS

Thermaltake Eureka Full Tower

Enermax Liberty 500W Active PFC

LG X20 SATA DVD-RW

LG DVD-ROM

Ati Radeon 4850 - Gigabyte

אני ראיתי שאצל חבר שלי עם AMD 3800X2 וכרטיס מסך 8800GT המשחק רץ ממש טוב על GAMER ! ואצלי על MAINSTREAM הוא בקרטע מדי פעם ... ועל GAMER הוא לא זז !!!! בכלל . . .

ניסיתי הכל , להתקין על 2 הארדיסקים שונים , לעשות UNINSTALL ל NIS 2009 שלי ... ניקוי להארדיסקים DEFRAG ...

אין לי מושג מה הבעיה , אני ממש עובד עצות מתחנן לעזרה !!! כל מה שתביאו יתקבל בברכה ...

פורסם

התקנת דרייברים עדכניים?

בדקת טמפ'?

בדקת שאין וירוסים במחשב?

יכולות להיות לזה סיבות רבות, גם מתוכנה(וירוסים, תוכנות ריגול וכד' שיכולות לתפוס משאבי מערכת רבים ולהשפיע על הביצועים הכלליים של המחשב)

וגם מתקלת חומרה אפשרית(טמפ' למשל)

תעשה את כל הבדיקות הנ"ל ותחזור עם תשובות, כך שיהיה אפשר למקד יותר את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה , הטמפרטורה של המחשב היא בסדר גמור , הכרטיס מסך על 80 (כי זה 4850) ,הארדיסקים על 43 מעלות , לום אם בסדר גמור הכל כזה תקין .

בדקתי וירוסים אין לי , הסרתי את NIS 2009 כדי לראות אם זה משפר משהו , זה לא שיפר כלום ...

יש למישהו רעיון ? ...

אני עם VISTA SP1 64BIT וככה גם חבר שלי ...

וכל הדרייברים שלי מעודכנים להכי חדש ...

פורסם

תוריד רזולוציה/פרטים..

ואם לא בא לך, תנסה לצאת ממשאבים שאינך זקוק להם שפועלים ברקע ב-Task Manager. ואל תתעסק שם עם דברים שאינך יודע בוודאות מוחלטת מה הם.

פורסם

80 במנוחה ? נשמע לי קצת גבוה...

יש לי 8800GTX שידוע בתור תנור חימום (בחורף לשחק קריסיס חוסך הדלקה של תנור!) ובמאמץ הוא מגרד את ה80 מלמטה.

פורסם

הורדת אותו או שקנית מקורי?

כי אם הורדת אז אני ניראה לי יודע מה הבעיה אצלך

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם אחרי ההודעה שלי על זה ש CRYSIS החדש לא פועל טוב בכלל החלטתי להעלות לכם תמונות של המחשב שלי כדי שזה אולי יתן לכם יותר חומרל מחשבה ...

והנה התמונות :

http://i33.tinypic.com/2vchpvd.jpg

http://i36.tinypic.com/2008hab.jpg

http://i33.tinypic.com/10wljyg.jpg

בבקשה זה ממש חשוב לי :jump:

פורסם

לא ענית לי על השאלה... יש גירסה אם הורדת Crysis Warhead DVD9-TDM שהורדתי אותה והמשחק עבד לי על הפנים כאילו ממש ויש לי מחשב ממש טוב

לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP

מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600

(cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה

כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB)

וכעבור כמה זמן יצאה הגירסה Crysis Warhead-RELOADED ואחרי ההתקנה הכל עבד על ההגדרות הכי גבוהות ממש חלק!!

מה אתה אומר?

פורסם

rrooii2, קיבלת אזהרה ראשונה על תוכן לא חוקי.

מזל טוב.

פורסם

תנסה מה שהציעו לך........

פורסם
  • מחבר

אתה צודק הגירסא של REALODED יותר טובה, אבל זה עדיין לא משפר לי את החוויה, אולי קצת ב MAINSTREAM אבל לא יותר מזה .

ברמה של GAMER אני לא מסוגל לשחק בכלל !!! משהו כמו 10 FPS שזה ממש לא צריך להיות ככה ...

בתמונות של המחשב שלי הכל תקין חברים ???

פורסם

guandms - מה לא הבנת שאסור לדבר פה על ווארז?

אל תצפה לקבל את מלוא התמורה של המשחק כשאתה מוריד אותו מהאינטרנט.

יש לך אזהרה ראשונה על תוכן לא חוקי, ובגלל שכבר הזהירו פה לא לדבר על ווארז ולא התייחסת לזה: הת'רד ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים