פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים בימים הקרובים אני ככל הנראה יקנה מחשב מבוסס על AMD...קראתי בכתבה לא מזמן שמעבדי ה AMD נוטים להתחממות גדולה יותר מזו של מעבדי INTEL, המארז שאני מתכוון לקנות tk3003 לא נראה לי מספיק (מבחינת קירור וספק כוח) טוב, האם שווה להוסיף עוד כסף ולקנות antec/enemarx???KRS1
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים בהחלט שווה.אנרמקס 350W הוא קניה כדאית מאוד, קצת יותר יקר אבל פשוט מצויין וגדול ומתאים למעבדי AMD גם כן. יש מוכרים ששמים מעבד של AMD במארז קטן שלי מקום לכלום ומתפלאים שהמעבד מתחמם.
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים מחבר בוא נגיד שאני לא מתכוון כל שני וחמישי לטגן את את המחשב, אבל מדי פעם יכול להיות, בכל מקרה בלי קשר ל over.c אתם לא חושבים שכדאי מארז יותר גדול עם ספק כוח יותר טוב כמו כן יותר מאווררים(אני מניח שגם טיב איכותם עולה על של tk3003) וכמובן יותר יפה?דעות ונימוקים יעזרו לי מאוד!תודהKRS1
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים תמיד טוב לקחת משהו יותר איכותיתמיד עדיף שהמחשב יהיה יותר קרירותמיד עדיף שהמחשב יראה גם יפה ולא כמו אזיה קובייה מכוערת
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים מחבר בוא לא נפריז!!! ה tk3003 הוא בהחלט אלגנטי, בוא נגיד ששיקול היופי הוא חשוב כאן אבל כאמור לא הכי!
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים לא אמרתי שהוא הכי חשובאבל אמרתי שהמחשב לא צריך להראות כמו קובייה או כמו גבינה שוויצרית אצל חלק מהאנשים כאן......... ;D
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים מחבר מישהו חוץ מ scorpion (לא שאני לא מחשיב את הדעה שלך גבר 8) ) מוכן להגיב?! בבקשה להגיב כי מחר אני קונה את המארז (וגם את המחשב) וההצעות שלכם ממש חשובות ליתודהKRS1
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים מישהו חוץ מ scorpion (לא שאני לא מחשיב את הדעה שלך גבר 8) ) מוכן להגיב?! בבקשה להגיב כי מחר אני קונה את המארז (וגם את המחשב) וההצעות שלכם ממש חשובות ליתודהKRS1 איך ידעת שאני לובש משקפי שמש??????????וואלה יש לך פוקס.........איזה מחשב אתה קונה ד"א?
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים לדעתי אתה צריך לקנות מארז פשוט בגודל של פול טאוור עם ספק טוב של 300W דוגמת אנרמקס.מארז גדול טוב מכמה בחינות - גם מאפשר קירור של האוויר ביותר קלות וגם נותן לך יותר מקום לעבודה.אתה צריך לראות את המארז קודם בשביל לוודא שהוא עשוי ממתכת טובה ושהחיבורים יציבים מספיק כי חנויות מוכרות מה שיש במלאי בדרך כלל ולא ממש דואגות לזה, לפעמים יש מזל ויוצא מארז טוב.
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים מחבר לדעתי אתה צריך לקנות מארז פשוט בגודל של פול טאוור עם ספק טוב של 300W דוגמת אנרמקס.מארז גדול טוב מכמה בחינות - גם מאפשר קירור של האוויר ביותר קלות וגם נותן לך יותר מקום לעבודה.אתה צריך לראות את המארז קודם בשביל לוודא שהוא עשוי ממתכת טובה ושהחיבורים יציבים מספיק כי חנויות מוכרות מה שיש במלאי בדרך כלל ולא ממש דואגות לזה, לפעמים יש מזל ויוצא מארז טוב.אז אתה ממליץ על אנרמקס? אם לא אז על מה?בכל מקרה אני רוצה ללכת על בטוח.אנרמקס?
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים מחבר א.אני יודע שהוא מעולה כי קראתי עליו באתר זה ובאחרים גםב.השאלה שלי האם כדאי להוסיף עוד 80 דולר למארז המקורי שרציתי לקנותמפרט המחשב שאקנה:amd xp1700+gigabyte 266mushkin 256 ddrsegate 40 gb 7200gainward geforce3s.b. liveatp3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.