פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מסך - LG 19'' 1970HRלוח אם - GA-MA74GM-S2Hמערכת הפעלה - WINXP-SP3===================הבאתי עכשיו מחשב חדש להורים שלי.ויש את הלכלוכים האקראיים האלה...הבעיה בחומרה - לוח אם?אולי בכבל?התקנתי דריוורים של המסך ושל הלוח אם.מה נראה לכם?מצאתי משהו בדריבר CATALYST - אולי זה יעזוריש שם אפשרות alternate DVI operational modeוההסבר לאפציה הזו -" enable this option if you are experiencing display corruption on your digital pael"וביטול האפשרות הזו מגביר את הרעש הויזואלי
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים מחבר ובכן עברו שלושה שבועות, והריני להודיעכם שהחלפתי כבל..והכל עובד יופי.מוזר כי זה קרה בדיוק שהחלפתי בין מחשבים...לכן היתי בטוח שזה בעיה במחשב או משהותודה לכל מי שעזר או ניסה לעזור
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אולי קצב הרענון היה גבוה מידי. למרות שהמסך ה LCD שלי תומך ב 75HZ, מופיעות הפרעות אם אני משתמש בקצב הזה. שינוי ל קצב של 60HZ מבטל את התופעה.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר וואלה לא יודעלפי מה שאני זוכר זו לא היתה הבעיה.וההחלפה של הכבל היא זו שפתרה את הבעיה.העיקר שהכל בסדר עכשיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.