פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים או להשאר עם מה שיש?ועוד שאלה - כדאי להתקין את הדרייברים שלהם או לעבוד רגיל?
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אתה חייב להתקין את הדרייברים בשביל להשתמש בעכבר. לגבי ה-firmware אני לא חושב שצריך כי רב ה-DA היום כבר באים עם ה-firmware הכי חדש.אני קניתי את ה-DA שלי לפני שנה בערך והוא הגיע עם firmware 1.25 שיצא ימים ספורים לפני שהעכבר הגיע לי ( כלומר הוא הותקן בעכבר הרבה לפני שהוא היה זמין להורדה ), קשה לי להאמין שתקבל עכבר עם גרסה לא מעודכנת ( כלומר מתחת ל-1.25 )
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים גם לעכברים יש קושחה, או שאתם מדברים על דרייברים?אם יש להם קושחה, אז אלוהים ישמור, לאן הגענו...
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר ממש לא,קושחה זה התוכנה שצרובה על המכשיר עצמו.דרייבר זה מה ש"מלמד" את המחשב איך לעבוד עם המכשיר, והיא מותקנת על הPC עצמו.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים הDA שיש לי הגיע לא מעודכן אז נכנסתי לאתר של רייזר דרך ה UPDATE של הדרייבר.. והיה שם את העידכון שאני צריך בחבילה אחת: Razer Deathadder Driver v1.08/ Firmware v1.25 - English עכשיו בפירוט של ההורדה רשום שהעדכון קושחה מתאים לויסטה 32 ביט בלבד את הדרייבר עדכנתי, אבל אני לא יודע אם לעדכן את הקושחה כי המערכת שלי היא 64 ביט. זה יכול ליצור בעיות כלשהן? מישהו פה עם ויסטה 64 עדכן קושחה בדרך הזאת?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים גם לעכברים יש קושחה, או שאתם מדברים על דרייברים?אם יש להם קושחה, אז אלוהים ישמור, לאן הגענו...אתה יודע שבמחשבון שלך יש קושחה?ובשעון שיש לך על היד עכשיו?כן, גם לממיר שלך, ולטלוויזיה, ונגן ה DVD שלך, ובעצם כל מחשב יש קושחה (גם שעון זה סוג של מחשב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.