עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מסך לסלון עם פאנל איכותי בתקציב מוגבל (עד 4K)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כפי שניתן לראות בלינק לעיל ה-S81 עדיין זמינה לקנייה. גם היא מבוססת על PVA, לא?

הפרש המחירים כ-20% ביניהן - זה לא מבוטל. השאלה מה הבדל האיכות ביניהן בפועל וזה עניין שקשה לכמת.

הייתי בתצוגה של BIGBOX לפני כמה ימים ובבדיקה השוואתית סובייקטיבית המסכים של SONY הראו תמונה עדיפה משמעותית על כל הדגמים שראיתי שם. אני אלך לשם שוב ואשווה דגמים ספציפיים.

פורסם

ההבדל אינו מבוטל בכלל

פורסם
  • מחבר

מניסיונך, איפה ההבדל בא בעיקר לידי ביטוי?

מה שחשוב לי בעיקר זה זויות צפיה ופרטים בסצנות חשוכות בצפיה בתכני XVID/HD ולא שידורי טלביזיה.

פורסם

הייתי הולך על הטושיבה AV500 32" שעולה קצת פחות מ3K.

יש לה ביצועים טובים מבחינת קונטרסט וזמן תגובה, והחולשה שלה היא באיכות הצפיה בשידורי טלויזיהSD (בגלל המעבד). מכיוון שאתה לא מתכוון לראות SD אז זו לא בעיה.

להבנתי היא עדיפה על הסמסונג S81.

אם אתה מוכן להוציא עוד כ900 שח, אני ממילץ על הסמסונג A450 32" (זה הדגם שאני קניתי לפני שבוע ב37" לאחר בחינה בחנויות של שלל דגמים).

אופציית ביניים היא דגם שאותו החליפה הA450: הR81 שעולה כ3500 שח:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576889

אני משער שלא נשארו עוד הרבה טלויזיות מהדגם הזה, אבל מספיקה לך אחת...

לגבי דגמי 26", לא מצאתי אחת מחברה נורמלית שעולה פחות מ3K.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

רב תודות על ההמלצות.

איזה פאנל יש ל-A500 של טושיבה?

פורסם

טושיבה קוראת לפאנל הזה cinespeed:

"Cinespeed LCD Panel

Cinespeed LCD panel has 8ms or less response speed necessary for cleaner high-action home theater images. A wide viewing angle ensures that youll have the best seat in the house."

הפאנל הזה משווק כבעל איכויות גבוהות לקולונע ביתי, כשהיתרון שלו מורגש במיוחד במהלך סצנות אקשן.

לא מצאתי מידע המקשר את המותג הזה לאחד מהפאנלים המוכרים של צגי מחשב.

פורסם

הטלוויזיה a500 היא סדרת הכניסה של טושיבה

והיא לא ממש מומלצת

(מציגה מריחות,מעבד תמונה נחות לעומת הa450)

עוד עם אתה סתם טוחן מים לך לחנות ותבקש שיציגו איזה סרט שאתה מביא בדיוי די ותראה את ההבדלים

פורסם

היא אכן תציג מריחות אם תחבר סרט מDVD.

לעומת זאת, אם תחבר כבל HDMI למחשב ותציג משהו ברזולוציה הטבעית של המסך, תראה מעולה. ההבדל הוא שהפריסה והעיבוד של התמונה יעשו ע"H המחשב ולא ע"י המעבד של הטלויזיה, שכמו שאמרתי קודם, נופל מה-DNIE+ של הסמסונג.

פורסם
  • מחבר

תדה רבה על המידע - אני אגש ל-BIXBOX עם הנייד שלי ואעשה השוואות במקום. מקווה שיש להם את הדגמים הנ"ל.

פורסם

תחזור עם תשובות אלינו

פורסם
  • מחבר

בשמחה, אם כי אני בספק אם הם ידעו לומר לי את סוג הפאנל :s07:

פורסם

לא ידעו זו לא חנות מקצועית(או שיחרטטו אותך)

בקושי יש חנויות מקצועיות בארץ שידעו לתת לך תשובה על זה

פורסם
  • מחבר

s

פורסם

האיטאצי גם טובה והפנסוניק ההיא סדרה מאוד נמוכה ולא ממש מומלץ אבל יש את הlx8 שלהם שהיא יותר נחמדה

לגבי הhitachi בוודאות יש Nr אבל מכלול הצבעים ומהירות התגובה מה גם הצגת תכני hdr פחות איכותים מהסמסונג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים