פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים D.I.P R.I.P סוף סוף מוד שמשנה לגמרי את HL2... לא עוד FPS, עכשיו זה deathmatch עם כלי רכב. זה משחק מולטיפלייר. בינתיים יש רק שני שרתים, אבל הפינג די נורמלי (בסביבות ה-90 יצא לי) דף הבית: http://www.diprip.com תמונות: סרטון: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/185763.html
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר לכל מוד לHL2 צריך משחק מבוסס על מנוע הסורס (כמו HL2:DM / HL2 / CS:S...) ואת ה source sdk base (חינמי - לחיצה על TOOLS בסטים והוא צריך ליהיות שם)
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים נראה מעולה!!!!!!!אני מוריד עכשיו.אגב, יש לי בסטים רק את TF2 ואת שאר המשחקים שמקבלים עם כרטיסי המסך של NVIDIA.יש לי את הSOURCE SDK BASE מותקן. אז לא צריכה להיות בעיה?
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים שיחקתי והמשחק ממש מעולה חוץ מהשליטה במכונית עצמה, כאילו יש איזה דיליי של שנייה עד שהוא מזיז את המכונית. וזה לא קשור לפינג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.