פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר אני גם מעדיף את נועה יחס באמת טוב ותמיד כיף להזמין מהם אבל אני עדיין לא יודע מה כדי ספיר או גיגה בייט אחד אומר ככה ואחד ככה יאללה איזה מעצבן זה חחח
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים אני גם מעדיף את נועה יחס באמת טוב ותמיד כיף להזמין מהם אבל אני עדיין לא יודע מה כדי ספיר או גיגה בייט אחד אומר ככה ואחד ככה יאללה איזה מעצבן זה חחח צרות של עשירים - איזה 4870 לבחור
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים הגרסא הישנה מופיעה באתר של ספייר תחת דרייברים 4870 http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.phpתוודא שהביוס שלך שונה ממה שרשום שם עריכה: או שתיקח ASUS
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר האמת שחשבתי על הASUS אבל הוא עולה יותר קרוב ל 1500 לא הבנתי משהו לגבי הביוס זה כשאני קונה את הכרטיס אז אני צריך לברר בחנות אם הכרטיס הוא עם ביוס חדש או שאחרי שאני כבר קונה אותו אני בודק או מעדכן לא הבנתי כול כך אתה יכול להסביר לי?תודה מראש חג שמח ושנה טוב..! :]
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים תסתכל על העטיפה בחנות (על הקופסא בצד) ותוודא שהמספר הסידורי לא תואם למספר הסידורי שמופיע באתר של SAPPHIRE שיש בו את הבעיה או בקיצור שזה לא יהיה מה שרשום על הקופסא בחנות: P/N:188-01E85-001SA,SKU#11133-00 והASUS נחשב לבעל הביוס הכי טוב למרות שאתה יכול להתקין את הביוס שלו על הספייר
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר אמ זה קצת בעיה יהיה לבדוק את הביוס בגלל שאני מזמין מהאינטרנט אתה אולי יודע איפה יש את האסוס בהכי זול?
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים הכי זול שראיתי היה 1350 בKSP רק 70 ש"ח יותר מהספייר אני גם רציתי אותו אבל נשרף לי ה8500 שהיה ולא היה מלאי למרות שבספייר אחרי העדכון ביוס הוא עובד טוב יותר ואני מריץ הכל כולל הכל על הכי גבוה כולל CRYSIS + WARHEAD ב 1280*1024
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר תודה רבה לך יש לי עד שאלה אחת איך KSP? אמינה אפשר לסמוך עליה? או בררה ועדיף כבר ספיר מנועה מחשבים או TMS?
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אני לא מת על ksp אבל את tms אני אוהבנותנים שירות יחס ואחריות ברמה אחרת משאר האנשים שלפחות אני הכרתי
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אני קניתי בKSP את כל החלקים והרכבתי לבד 2 מערכות שיש לי שירות לא משהו אבל הכי זולים ומי שיש לו קצת מושג ולא צריך יותר מידי שרות אז סבבה אם אתה תזדקק לעזרה קצת יותר תכוף מומלץ :נועהTMSואנשים ממליצים פה גם על זיגזג
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר אוקי תודרה רבה לכולם זיגזג גם אני אוהב אבל יקרים בקיצור שיהיה לכולם חג שמח ושנה טובה....!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.