עבור לתוכן

התלבטות קשה 4870 Gigabyte או Sapphire

Featured Replies

פורסם

רציתי Sapphire

אבל לאחר שקראתי הרבה מאוד תגובות של אנשים בפורום ראיתי שכתבו שSapphire עושה הרבה בעיות במשחקים המחשב קורס נתקע וכו....

מה אתם ממליצים לי ליקנות אני ממש ממש לא יודע כבר מה לקנות תודה מראש!

פורסם

אין כמעט הבדל בין החברות האלה הקירור אותו דבר אותו כרטיס סך הכול...

הזול מבניהם הוא העדיף

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובה המהירה

דבר שני ראיתי שמלא כתבו ששל Sapphire לא טוב קורס במשחקים ויש תקיעות

פורסם

קודם כול מאיפה אתה קונה? אם ב tms אז עדיף ga כמו שאתה טוען לא עושה בעיות...וגם יחסית זול 1300

פורסם

היה לי 2 סאפיר, עכשיו יש לי גיגה בייט.

בעקרון, כמה שזה מוזר והם אותו דבר הסאפיר קיבל טיפטיפה יותר ב3DMARK, ממש בקצת.

אבל בגלל הבעיה של הקריסות החלפתי לגיגה בייט.

הבנתי שיצא עדכון לסאפיר שמסדר את הקריסות.

היום עם גיגהבייט, יש לי 2 בעיות... אחת בהדלקה של המחשב (אבל אני יודע שיש גם כרטיסים של סאפיר עם אותה בעיה, לא יודע ממה זה נובע)

ועוד אחד, בקריסיס שאני מנסה לפתור... קשה לי להאמין שזה "הכרטיס".

בכל מקרה, היה לי 2 סאפיר, ועכשיו אחד גיגה...

הבדל אין ממש, שברתי את הראש עם סאפיר, הם אמרו שאין להם שום בעיה... החלפתי כרטיס ואז אחרי שמשתמשים עלו על הבעיה הם רק שחררו עדכון שאומרים שמסדר את זה....

אני אומר, לך על גיגה... (לא סתם המחירים של סאפיר ירדו, וגיגה עלו....)

פורסם
  • מחבר

חשבתי ליקנות מנועה מחשבים כדי משם או איזה חנות אחרת? ואתם אומרים ללכת על גיגה ביט?

פורסם

חשבתי ליקנות מנועה מחשבים כדי משם או איזה חנות אחרת? ואתם אומרים ללכת על גיגה ביט?

עכשיו הזמנתי מנועה ספק.... לקח די הרבה זמן עד שהביאו אבל היה שווה....

אגב, יש בנועה מבצע על סאפיר....

פורסם
  • מחבר

כן בגלל המבצע חשבתי להזמין מהם חחח אין לי בעיה להוסיף עוד 100 שקל או כמה שזה לא יהיה על גיגה בייט אני רק רוצה להיות בטוח שלא יהיה לי בעיות איתו או עם Sapphire אז מה כדי גיגה בייט או ספיר?

ראיתי שיש איזה הבדל באחריות בין גיגה בייט לספיר סנוע מחשביפ על ספיר יש 3 שנים אחריות על ידיד נועה מחשבים וגיגה בייט יש 3 שנים אחריות על ידי היבואן זה משנה משהו?

פורסם

ga ולקנות מ tms ב 1299 ולהוסיף רק 9 שקל!

פורסם

אתה לא יכול להבטיח דבר כזה... היה לי 2 סאפיר, ואחד גיגה.. ובנתיים עם כולם היו לי בעיות (אולי אני בן אדם נאחס, לא יודע).

מקווה לא למהר לרוץ להחליף את הגיגה.. לנסות לפתור אותם....

הלוואי והתגובות בנושא שלי היו רצות כמו פה....

פורסם
  • מחבר

ראיתי שיש איזה הבדל באחריות בין גיגה בייט לספיר בנועה מחשבים על ספיר יש 3 שנים אחריות על ידי נועה מחשבים וגיגה בייט יש 3 שנים אחריות על ידי היבואן זה משנה משהו? אני מעדיף להזמין מנועה מחשבים אני לא כול כך מכיר את TMS

אתה לא יכול להבטיח דבר כזה... היה לי 2 סאפיר, ואחד גיגה.. ובנתיים עם כולם היו לי בעיות (אולי אני בן אדם נאחס, לא יודע).

מקווה לא למהר לרוץ להחליף את הגיגה.. לנסות לפתור אותם....

הלוואי והתגובות בנושא שלי היו רצות כמו פה....

איזה בעיה יש לך עם הגיגה בייט?

פורסם

ראיתי שיש איזה הבדל באחריות בין גיגה בייט לספיר בנועה מחשבים על ספיר יש 3 שנים אחריות על ידי נועה מחשבים וגיגה בייט יש 3 שנים אחריות על ידי היבואן זה משנה משהו? אני מעדיף להזמין מנועה מחשבים אני לא כול כך מכיר את TMS

איזה בעיה יש לך עם הגיגה בייט?

אמרתי לך, בהיות בהדלקת המחשב, ומשום מה FPS נמוך מאוד בקריסס...

אבל שוב, זה לא בעיה שמתלוננים הלאה... אז נראה לי שזה בעיה אצלי. והבעיה שהייתה לסאפיר, היה להרבה מאוד.

פורסם
  • מחבר

פורסם

Tms חנות מצוינת ומוקצועית אבל לא ניכנס לזה

בכל מקרה אני מאמין באחריות יבואן יותר מאחריות חנות ולכן היתי ממליץ כך או כך על gigabyte

פורסם

המלצה אישית - לך על SAPPHIRE - לי אישית היה ניסיון טוב איתם - 3 כרטיסי מסך בלי בעיות

לגבי אחריות - אחריות החנות - ברגע שיש בעיה הם שולחים את הכרטיס ולא ליבואן בארץ - לוקח יותר זמן - אבל תראה מה החלופות שנותנים לך בחנות במידה ו...

ותבקש שירשמו לך על הקבלה התחייבות

בנוגע לחנות - ממליץ על נועה - קונה שם המון - יחס חם - שירות אדיב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים