עבור לתוכן

האם edimax EW-7318USg יוסיף לקליטה של הנייד שלי בצורה משמעותית?

Featured Replies

פורסם

או שהוא לא שווה את הכסף?

פורסם

לא שווה אפילו אגורה. הכרטיס של הנייד כנראה יקלוט בצורה טובה משמעותית בגלל אנטנה גדולה יותר (שעוברת במסגרת המסך של הנייד).

פורסם

כמה נכון...

עשיתי את הטעות הזאת בעבר, חשבתי שהכרטיס הפנימי מוגבל בגלל המיקום. רק לאחר שפירקתי את המחשב וראיתי את האנטנה שאכן עוברת במסגרת המסך הבנתי שזה עדיף מכרטיס חיצוני.

בכל אופן, כן הפנימי קולט יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

טוב אז עשיתי ניסוי בדקתי את מספר הרשתות והעוצמה של השידור בעיר גדולה על ידי האנטנה של הנייד ומצאתי המון רשתות ועוצמות קליטה נמוכות-בינוניות כשלרשתות עם העוצמה הנמוכה לא הצלחתי להתחבר אחר כך הפכתי ללא זמין את הכרטיס של הנייד וחיברתי את החיצוני..

מספר הרשתות ירד משמעותית אבל לרוב הרשתות העוצמה הייתה מצויינת ולכולם הייתי יכול להתחבר(בלי אבטחה כמובן)

תגובתכם? אגב הנייד שלי חדש ככה שאין מה להאשים מחשב ישן

פורסם

השאלה היא האם הייתה איזושהי רשת אחת שנקלטה ע"י הכרטיס החיצוני בעוצמה טובה יותר מאשר הכרטיס של הנייד.

פורסם
  • מחבר

כמעט בכולם ראיתי קו אחד יותר לפעמים 2 קווים יותר בכרטיס החיצוני[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 17:00:01

עוד שאלה:

המכשיר שאני משתמש בו edimax EW-7318USg הוא בעל אנטנה 4DBI מה זה אומר? אולי אפשר להרכיב לו אנטנה טובה יותר? והאם יש אנטנות טובות במחירים שפויים (100-170)?

פורסם

לפעמים מה שמוצג בחלון קליטת הרשתות לא מדויק. תנסה להתחבר לרשתות ואני בטוח שתבחין בכך שהכרטיס המובנה נותן ביצועים לא פחות טובים, ולפעמים יותר. אתה סתם מבזבז זמן וכסף.

פורסם
  • מחבר

אני מסביר לך שבאנטנה של הנייד הקליטה פחות טובה גם בגלישה פשוטה באינטרנט

מישהו יכול להגיב?

המכשיר שאני משתמש בו edimax EW-7318USg הוא בעל אנטנה 4DBI מה זה אומר? אולי אפשר להרכיב לו אנטנה טובה יותר? והאם יש אנטנות טובות במחירים שפויים (100-170)? ואם המוצר הזה "חרטא" אז איך יכול להיות שוק כל כך גדול של מוצרים כאלה שאמור לשפר יכולת קליטה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים