עבור לתוכן

לכל הבעלים המאושרים של הlogitech mouseman optical

Featured Replies

פורסם

אז קניתי אותו בשעה טובה ואני חייב לציין שהוא נוח ומצויין...

פשוט מ-ד-ה-י-ם יחסית לעכבר לייזר גנריק שניסיתי אותו פשוט מרגישים את ההבדל בדיוק....

אבל הנוחות זה הדבר הכי מדהים בו הוא פשוט כפפה ליד... ולפניו היה לי עכבר מכני שדומה לעיצוב שלו אבל הלוגיטק נותן לו נוקאאוט :lol:

נתקלתי בקצת בעיות עם הדרייברים אבל הורדתי מהאתר את הדרייברים המותאמים לאיכספי וזה הסתדר:)...

עכשיו השאלות:

יש אפשרות לכבות את המדבקה הזוהרת?

גם לכם מאחורה יש כזה חור קטן עם לייזר כחול?

אין לי שום דבר נגד המדבקה פשוט בלילה אני לא יוכל לישון איתה (אני משאיר מלא פעמים את המחשב דולק בלילה).

יש אפשרות לשים את העכבר במין סטדביי כדי שהכל יתכבה?

נכון באריזה גם לכם הייתה כזאת מנורה אז מה הקטע שלה?

כאילו בשביל מה עשו אותה?

כי אני הוצאתי את הסוללות המעולות שהיו בה ושמרתי אותם (דורסל אולטרה!!!).

פורסם

פשוט מ-ד-ה-י-ם יחסית לעכבר לייזר גנריק שניסיתי אותו פשוט מרגישים את ההבדל בדיוק....

אבל הנוחות זה הדבר הכי מדהים בו הוא פשוט כפפה ליד... ולפניו היה לי עכבר מכני שדומה לעיצוב שלו אבל הלוגיטק נותן לו נוקאאוט :lol:

אני יודע...

אין לי שום דבר נגד המדבקה פשוט בלילה אני לא יוכל לישון איתה (אני משאיר מלא פעמים את המחשב דולק בלילה).

אם יש לך רכזת USB במסך, אתה יכול לחבר אותו לשם... ואז, כשתכבה את המסך, גם ה-LED הכחול המגניב שלו יכבה..

אתה גם תמיד יכול פשוט לחסות אותו במשהו.. ;D

מה? איפה?

אתה מדבר על ה"חור" למטה, איפה שיש את הבורג ?

כאילו בשביל מה עשו אותה?

לעשות קצת רושם על אנשים כשהעכבר נמצא על המדף בחנויות..

פורסם
  • מחבר

אני יודע...

גם אני ;D

אם יש לך רכזת USB במסך, אתה יכול לחבר אותו לשם... ואז, כשתכבה את המסך, גם ה-LED הכחול המגניב שלו יכבה..

אתה גם תמיד יכול פשוט לחסות אותו במשהו.. ;D

חבל שאין לי:(

מה? איפה?

אתה מדבר על ה"חור" למטה, איפה שיש את הבורג ?

בדיוק רק עכשיו הבנתי שיש שם בורג:(

כאילו בשביל מה עשו אותה?

לעשות קצת רושם על אנשים כשהעכבר נמצא על המדף בחנויות..

הלוואי שהרבה חברות יעשו כזה רושם כי ככה יהיה לי סוללות פ33תיות :lol: לכל החיים
פורסם

חביבי.. אני לא מבין מה ההתלהבות מהסללות האלה. .הן חצי טעונות !, כך שאין להן את הקיבולת של סוללות דומות שתקנה עכשיו בחנות. אתה מתלהב מזה כאילו שאף פעם לא היו לך סוללות של דורסל ;D

הנורה הזאת היא סתם להדגמה. לוג'נטק נכנסו באיחור מסוים לשוק של העכברים האופטיים והם חשבו כנראה שההבהוב הזה של המנורה (יענו החיישן האופטי בעל האור האדום..), ימשוך את תשומת הלב של הלקוחות. זה סתם גימיק שיווקי שלוג'יטק עם השם המעולה שלהם והמוצרים האיכותיים ממש לא צריכים אותו.

בסך הכל זה אחלה עכבר. והאור הכחול הזה הוא באמת מנורת לילה. לי הוא לא מפריע לישון אבל אם יש לך חדר קטן והמחשב ממש קרוב למיטה אז זה כן עלול להפריע. אבל במקרה כזה מה שאני לא יכול להבין זה איך האור הכחול מפריע לך והרעש של המאווררים במחשב לא ?? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים