פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים טוב ככה זה המפרט..מפרט..מעבד e2180לוח asus p5gc - 1333mhzזכרונות 2 גיגההארדיסק סמסונג 160 גיגהזהו כעקרוןהמחשב קורס מלא פעמים מסך כחול..ניתחתי קבצי mindumpרובם מעידים על כל שהביעיה היא ב-win32k.sysז"א בעיה בדרייברים.לאחר בדיקה אין בעיות טמפ'..ככה שהבעיה היא בדרייבריםניסיתי להחליף הכל אבל הוא עדיין קורס..לא יודע מה לעשות =\עזרה ???
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים אם אתה לא יודע מה אתה עושה אז כן,או אם אתה מוריד קובץ לא נכון.אני לא בטוח אם קיים אצלך EZ FLESHהלוח יחסית ישן,זה אמור להקל עליך ולתת דרך יותר נוחה גם לגיבוי ביוס ישן
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר עדכון:הרצתי את memtest86 ונמצאו מלא בעיות..-זכרון לא תקין.והרצתי בדיקה לסקטורים פגומים לא היה אפחד פגום והתוצאה הייתה כזו3ms=112614610ms=9932950ms=337-------------------וזהו הוא לא מצא יותר איטיים מ-50 ms,ולא מצאה uac או משו פגום..אז זה תקין נכון?!
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים להוריד קובץ לא נכון? אם זו בעיה.. אז איך אתה מגדיר "לוח-אם מת"? בלשון המעטה, זה כמו לומר שיש סיכון להדרס בכביש- ואם ישאלו למה- כי אתה עלול לחצותו עם עיניים סגורות. ??? לא חשוב. אם יש שגיאות בממטסט.. תבדוק בביוס שהם מוגדרים כמו שצריך - מהירות ותזמונים- והכי חשוב (פתר שגיאות בזיכרון במקרה שלי), תן יותר מתח לזכרונות- מומלץ לבדוק באתר החברה מה המתח המומלץ למודולים הספציפיים שלך. יתכן שבביוס אצלך המתח לזכרונות הוא על AUTO, וזה לא תמיד טוב. כנ"ל לגבי שאר הגדרות הזכרונות. מחיפוש בגוגל- כנראה שאחד הפתרונות (לשגיאות BSOD שמצביעות על WIN32K.SYS) הוא החלפת הזכרונות, על אף שהם עברו בדיקת Memtest. מחזק את ההצעה שלי, בעיה בזכרונות. אני חושב שאתה יכול לרדת מרעיון עדכון הביוס שבדיון האחר שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.