פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים אהלן! סיימתי את CRYSIS WARHEAD ואני מחפש המלצה למשחק(עדיף FPS)... שיחקתי כבר בCOD4,TUROK,MASS EFFECT, ASSASSINS CREED,UT4. אפילו שיהיה משחק קליל כזה, לא חייב משהו מפוצץ. תודה רבה!!
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים orange boxשווה כל שקל או world in conflict או oblivionלא תטעה עם אף אחד מהנ"ל
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים הייתי אומר לך לנסות את ריינבו סיקס לדורותיהם משחקים מעולים אחד אחד ויש לך גם את "אחים לנשק" שיצא השבוע אבל אני לא זוכר אם הוא יוצא למחשב או לא
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר תודה על התשובות!אני מחפש משחק שהוא יותר FPS בסגנון של "רסס ללא מחשבה".. (-:פחות חשוב לי הקטע של התגנבות ואסטרטגיה.אחד מהמשחקים שציינתם דומה למה שתיארתי?
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים Gears of War, זה משחק פעולה מגוף שלישי מלא באקשן בלי יותר מדי(וגם פחות מדי) מחשבה. מאוד מומלץ לך.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים Kane And Lynch Dead Man נחשב למשחק נעולה WarRock משחק אונליין מלא אקשן עם אתה אוהב לרוץ ולהרוג זה יתאים Collapse משחק חדש שיצא לא מיזמן אמור להיות משחק אקשן מעולה Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 משחק אקשו מעולה ממש מומלץ Mercenaries 2: World in flames לא יודע עם זה ניכלל כמשחק אקשן אבל גם אחד הטובים שיצא לי לשחק Close Quarters Conflict גם משחק מעולה דיי הרבה אקשן Painkiller Black Edition זה משחק בפי עצמו חדש יותר מי הקודם גם אקשן מעולה Lost Planet Extreme Condition משחק אקשן מפוצץ אקשן אחד הטובים וזהו ניראה לי שזה דיי מספיק אפילו עם שיחקת בחצי מהם תאמין לי שהחצי השני יספיק לך לחודש חודשיים
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים Gears of War, זה משחק פעולה מגוף שלישי מלא באקשן בלי יותר מדי(וגם פחות מדי) מחשבה. מאוד מומלץ לך. +1 וגם Stranglehold שאינו בטופ, שוקל ה-מ-ו-ן אבל מתאים בהחלט להגדרה shoot-'tm-up עם חוויה ויזואלית מרשימה וכמובן MAX PAYNE ש"למרות" העלילה נותן אקשן משובח:
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים +1 וגם Stranglehold שאינו בטופ, שוקל ה-מ-ו-ן אבל מתאים בהחלט להגדרה shoot-'tm-up עם חוויה ויזואלית מרשימה וכמובן MAX PAYNE ש"למרות" העלילה נותן אקשן משובח: גנבת לי את ההמלצות... ואם כבר, אז יש משחק דומה ונחמד באותו סגנון שנקרא Total Overdose. אם בא לך אקשן מהיר וכיפי בלי הרבה מחשבה אז הוא מתאים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.