פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים שלום אני מבקש המלצה לראוטר שיוכל לעמוד בעומס של הורדה במהירות מקסימלית של חיבור 5 מגה מבלי הפסקות או ירידת מהירות כולשהיאאני מחפש ראוטר קווי וחיבור לכבלים אין הגבלה בכסף תרשמו את כול מה שנראה לכם
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים Linksys GL V1.0 or V1.1ואם יש לך כסף אז תשקיע ב- Linksys GS V1.0 or V1.1 (קצת קשה למצוא אותם היום)לאחרון בשתי הגירסאות יש יותר זכרון נדיף וזכרון מוטמן. אך כמו שנאמר, דיי קשהלהשיג אותו, ואם תקבל גירסה שונה, כנראה שיהיו לך בעיות עם הקשוחה מצד שלישי.להתקין על הנתבים הללו Tomato בגירסה האחרונה, ניתן להשיג כאן:http://www.polarcloud.com/tomato
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר לי יש את המודם כבלים TERRYAON Tj715t ואני בעצם רוצה להחליף אותו וחשבתי שראוטר יכול לעשות את זה אבל לפי מה שקראתי אני רואה שלו בשאלה היא האם יש אפשרות לקנות מודם כזה שיהיה סוס עבודה ולא גורטאה תודה יואב
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר האם אני יכול להשיג את המודמים האלה עצמאית בארץ ?אם כן איפה בבקשהתודה ושנה טובה לכלום יואב
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים האם אני יכול להשיג את המודמים האלה עצמאית בארץ ?גם אם כן, אתה לא תוכל לחבר אותם לרשת של HOT.לא מבין למה אתה מתאמץ להוציא כסף על משהו ש-HOT יתנו לך חינם.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים קודם תחליף את המודם ל-THOMSON או MOTOROLA (דרך HOT). אח"כ תחשוב על נתב.מחזק.יש לי מודם SB4200 של Motorola והוא סוסון עבודה אמיתי.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר אני יכול פשוט לבקש מהם שיחליפו לי אותו או שצריך סיבה שהמודם הנוכחי תקול יואב
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אני יכול פשוט לבקש מהם שיחליפו לי אותו או שצריך סיבה שהמודם הנוכחי תקול יואבאם המודם הנוכחי עובד מצויין עם לחץ הורדות 24/7 אז אין סיבה להחליף אותו.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אם המודם הנוכחי עובד מצויין עם לחץ הורדות 24/7 אז אין סיבה להחליף אותו.ה-Terayon ידוע כבעייתי בעבודה מול נתבים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.