עבור לתוכן

מחפש המלצה ספציפית לקירור מעבד QUAD

Featured Replies

פורסם

אני מחפש קירור למעבד Q9550 מחנות TMS. המעבד יעבור OC, אבל החשיבות כמובן היא שקט המערכת.

על איזה שילוב קירור + מאורר (אם צריך) למעבד אתם ממליצים מפה http://tms.co.il/pcbuilder/4 ?

אין לי בעיה להשקיע ב 120 xTreme + מאורר טוב אם זה שווה את זה (בעיקר מבחינת השקט).

הבנתי שה vendetta 2 גם טוב מאוד, אבל אין אותו שם...

פורסם

יש באייבורי

פורסם
  • מחבר

מגניב, יש גם במקומות אחרים, אני בכל זאת ביקשתי המלצות מהחנות הזאת.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל הוא יותר מסיבי מה 120 xTreme ונותן פחות ביצועים לא ?

איך ה 120 xTreme לבין ה Toniq tower לבין ה Vendetta 2 מבחינת רעש תחת OC סביר ? (וביצועים ככלל) ?

האם יש משהו אחר שכדאי לשקול ברשימה בלינק שנתתי בשביל OC ?

פורסם

רעש?! כולם עושים 0 רעש... השאלה היא איזה מאוורר אתה שם, וזאת צריכה להיות השאלה, איזה מאוור יתאים

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על המאורר הסטוק (בונדטה / טוניק כמובן), ואני רוצה לעשות OC אבל שהמאורר יהיה על כמה RPM נמוך שניתן (שזה כמובן תלוי ביעילות הצינורות קירור).

פורסם

תראה, כל הקירורים שהוצגו פה הם מעל ומעבר לסתם קירור, לדעתי הם אפילו ישימו את המעבד ב 4GHZ...

פורסם
  • מחבר

כן, השאלה מי מהם כדאי לרכוש בסוף ובגלל זה אני שואל פה.. מי הכי אפקטיבי (וע"י כך המאורר יהיה הכי שקט), האם המאורר סטוק של הטוניק מספיק ? האם כדאי לשקול משהו אחר...

פורסם

אין שם הרבה אופציות.. קח את הטיוניק..

פורסם
  • מחבר

ואיך הטוניק מול ה 120 xTreme ביחד עם מאורר syche ? שווה עוד 160 שקל או לא ?

פורסם

ההפרש לא חייב להיות 160.. יש חנויות שמוכרות אותו הרבה יותר זול. בערך 250. (אני מדבר על הTR)

ואני אישית חושב שתקח את הTUNIQ הוא יעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

כן, אין ספק שמדובר בחנות עם מחירים קצת מונפצים ברוב המקרים, אבל אני שוקל לעשות קנייה גדולה משם והם היחידים שנורמלים מבחינה כללית (לא מחיר) באזור...

פורסם

הTuniq יהיה מעולה.

כמובן שהTRUE חזק יותר ממנו, אך ההפרש במחיר לא תמיד שווה את הפרש הביצועים.

פורסם
  • מחבר

מתי הווא כן שווה את ההפרש ? מי ידאג לי לכמה שיותר שקט (ובאיזה הפרש מהשני) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים