פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים בדרך כלל אני רושם בנפרד אבל היה לי המון עומס עבודה בחודשיים האחרונים בכל מקרה אני יעשה את זה קצר STAR FOX הרפתקאות משחק של ראר לגימקיוב לפני שהיא נמכרה למיקרוסופט בהתחלה פיתחו את המשחק לN64 בלי קשר לSTAR FOX ואז העבירו לגימקיוב והכניסו את הזיכיון של STAR FOX בסך הכל משחק נחמד מאוד זה כמו משחק פלטפורמה של ראר משולב בזלדה קליל לא יותר מדי עמוק והזיכיון של STAR FOX סתם נדחף שם אבל בסופו של דבר משחק מומלץ למרות שיש לו את הבעיות שלו מאריו כדורגל לWII לא שיחקתי בו יותר מדי סך הכל משחק כדורגל פשטני אם הדמויות של נינטנדו לא התחברתי אליו אבל יש אפשרות מולטי מקוון שפועלת בסדר גמור מאריו קארט לגימקיוב שחקתי כמה שעות סך הכל בסדר לא יותר מזה אני בקרוב יקבל את גרסת הWII ולה יש אפשרות למולטי מקוון ובכלל הרבה יותר מסלולים ככה שהפסקתי לשחק בזה טומב רידר (2- האחרונים שיצאו) אומנם שחקתי אותם בPC אבל להבנתי הם אותו הדבר בקונסולות שניהם נחמדים "אגדה" לדעתי טוב יותר הבעיה העיקרית זה אורך המשחקים שקצר ואני לא רואה טעם לחזור לעוד בכל מקרה הם הרבה יותר מאתגרים מAC וגם מצריכים קצת שימוש בשכל אם חידות קלילות אבל נחמדות SSBB המשחק הטוב ביותר ששחקתי לאחרונה סך הכל משחק שמחולק לכמה משחקים שביחד יוצא טוב מאוד המצב סיפור לא משהו גדול אבל בסדר מאוד אהבתי את המולטי וגם את המולטי המקוון הבעיה זה ששחקתי בו "משחק חופשי" לא מצא אנשים אחרים ברשת ורק אם "חברים" יכלתי לשחק ברשת וזה מעצבן כי צריך לתאם קרבות ולמי יש כוח לזה בכלל בכל מקרה זה מסוג המשחקים שתמיד אפשר לחזור אליהם ככה שטוב להחזיק אותו בספריה שיש "בצורת משחקים "
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר דרך אגב שכחתי לציין את מטרואיד פריים קורפשין לWII משחק מאוד טוב אבל לא קפיצה גדולה קדימה כמו מאריו גלקסי או זלדה TP וכן נינטנדו הגזימו אם הזיכיון של מאריו לא מזמן יצא גם מאריו ביסבול
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מאריו כדורגל לWII לא שיחקתי בו יותר מדי סך הכל משחק כדורגל פשטני אם הדמויות של נינטנדו לא התחברתי אליו אבל יש אפשרות מולטי מקוון שפועלת בסדר גמור יש מריו כדורגל ? !!! וואו זה כבר מוגזם אתם ממאיטים בערכו של משחק ממש טוב לmultiplayer . המשחק הכדורגל הזה אולי לא נראה משהו אבל הוא ממכר מאוד וכיף לשחק נגד ואם אנשים אחרים. לא קשה ללמוד אותו במיוחד והוא די מבדר . אני מבין שעם הזמן ממצאים אותו. אני עדיין מנסה למצוא אותו בזול אבל כנראה שזה לא יהיה בקרוב כי זה לא משחק שמוכרים... המשחק די אלים . קצת יותר ממכבי חיפה-בית"ר ירושליים (3 אדומים ו 10 צהובים ) יותר כמו מה שהיה קורה עם האוהדים אם אחת הקבוצות היתה מפסידה . בכל מקרה אני אולי אקנה משחק כמו PES2009 רונן מvgames אמר שהוא טוב והסירטון שהוא הביא הראה שה2008 די רציני . אני מעדיף להתנסות במשחק לפני שאני קונה אותו וכנראה שתהיה לי הזדמנות לנסות את 2008 אם במפגש נינטנדו הבא נצליח למנוע מאנשים לשחק SSBB כל הזמן . הבעיה העיקרית עם משחקי ספורט היא שכל שנה יוצא אחד חדש
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים וואי אתה משחק בקונסולה של בחורות אחי לחברה שלי יש את הקונסולה הזאת וזה כבר נמאס עליה
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים במידה ויש לך ביקורת לגיטימית אתה מוזמן לרשום אותה, במידה ואין לך ביקורת כלשהי ואתה רק מחפש לעקוץ מישהו אחר אתה מוזמן לשמור את הדברים שלך לעצמך. דרך אגב, בהתחשב בכך שקונסולת ה-WII מכרה יותר מה-XBOX 360 או ה-PS3, לא הייתי קורא לה קונסולה של בחורות...
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מה זה מריו כדוגל?! מה קרה ל super mario strikers charged !עוד דבר, תראה לי יש WII וכבר לא מעט זמן. יצא לי כבר להכיר כל משחק שציינת. אם אתה רוצה עזרה בביקורות רציניות או סתם עצה אתה תמיד יכול לשלוח לי הודעה לפרטיול125: בוא נראה אותך קורא לResident evil 4no more heroscall of duty 3okamicall of duty 5Super Smash Bros. BrawlThe Legend of Zelda: Twilight PrincessMetroid Prime 3: CorruptionBully: Scholarship Editionמשחקים לקונסולה של בחורות
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים ווי זה לא לבחורות! כשאני אצל חבר שלי אני מאוד נהנה מהווי, במיוחד עם המשחקים שליאור רשם מעליי, אז תעשה טובה אל תדבר שטויות. SSBB המשחק היפה ביותר מבין כל מה שקרירין כתב שם, מאוד נהנתי ממנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.