פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים שלום רב לכולם אשמח לעזרתכם, ברשותי המפרט שבצד. היום כבר מהבוקר המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן (מידי חצי שעה לערך) ללא סיבה ברורה, כלומר זה קרה גם סתם בלי שהרצתי כלום שרואים רק דסקטופ וכלום לא רץ ברקע,זה קרה גם באמצע משחק,וגם באמצע שיטוט בתקיות. בדקתי טמפ' בתוכנות core temp ,nvidia monitor , speedfan והכל נמצא תקין. פתחתי את המארז ובדקתי פיזית הכל נראה תקין , כל המאווררים עושים את תפקידם כראוי,אין אבק בשום מקום, כל החיבורים והכל נראה במקום, כלום. בהמחשב עושה ריסט אין שום הודעת שגיאה , שום מסך כחול,כלום. סיבה לא ברורה. מה אתם מציעים? אשמח לעזרתכם , תודה רבה. דניאל.
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים הספק לא הולך נקי מחשד. למרות שלא ממש הגיוני שגם בעבודה רגילה ב-Win הוא יהיה בעומס יתר, אבל אי אפשר לשלול זאת על הסף.לדעתי יהיה הכי פשוט אם תלווה ממחשב אחר בבית/מחבר ספק אחר ותחבר אותו למפרט. תריץ כמה בדיקות מאמץ ותראה מה קורה.
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים הייתה לי פעם בעייה כזו כשנשרף לי המאוורר של הכרטיס מסך נשמע לי כמו הבעיה שהייתה לי תבדוק שכל המאווררים עובדים כמו שצריך וטמפ של המערכת שאין משהו חריג
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר הייתה לי פעם בעייה כזו כשנשרף לי המאוורר של הכרטיס מסך נשמע לי כמו הבעיה שהייתה לי תבדוק שכל המאווררים עובדים כמו שצריך וטמפ של המערכת שאין משהו חריג אכן גם לפי בדיקת מספר תוכנות וגם בדיקת שלי לאחר פירוק דלת המארז - טמפ' ומאווררים תקינים.הספק לא הולך נקי מחשד. למרות שלא ממש הגיוני שגם בעבודה רגילה ב-Win הוא יהיה בעומס יתר, אבל אי אפשר לשלול זאת על הסף.לדעתי יהיה הכי פשוט אם תלווה ממחשב אחר בבית/מחבר ספק אחר ותחבר אותו למפרט. תריץ כמה בדיקות מאמץ ותראה מה קורה.אבדוק אפשרות זו תודה.האם קיימת תוכנה שיכולה לעזור בבדיקת הספק?
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים דריבר כרטיס מסך עידכנת?כמו כן תנסה לעדכן את הביוס יש גם אפשרות של אי תאימות בין רכיבים ועידכון זה יכול לתקנו
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים אין דבר כזה בדיקת הספק.מה שאתה צריך לעשות זה להעמיס עליו. איך עושים? פשוט מאוד מאמצים עד המקס' את המעבד והכ.מסך (שהם הצרכנים הכבדים ביותר) ורואים איך הספק מסתדר.
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר דריבר כרטיס מסך עידכנת?כמו כן תנסה לעדכן את הביוס יש גם אפשרות של אי תאימות בין רכיבים ועידכון זה יכול לתקנודרייברים הכי חדשים שיש.אין דבר כזה בדיקת הספק.מה שאתה צריך לעשות זה להעמיס עליו. איך עושים? פשוט מאוד מאמצים עד המקס' את המעבד והכ.מסך (שהם הצרכנים הכבדים ביותר) ורואים איך הספק מסתדר.הבנתי ,רק מה שבאמת נראה לי מוזר זה שהבעייה התרחשה גם ששום דבר לא רץ-כלום.אבדוק את מה שהצעת ואגיב פה.
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים גם לי זה נראה חשוד,אמרתי כבר. אבל אי אפשר להוציא את הספק מרשימת החשודים.יהיה פשוט הכי קל אם תשלול אותו ואז נדע כבר להתמקד ככל הנראה בזכרונות/לוח וכו'.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים אם פחות נגישה בשבילך האופציה להביא ספק כח אחר, אז תריץ Memtest בשביל לשלול בעיה בזכרונות.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים שלום קניתי מחשב חדש ועושה לי מפעמים ריסטים ובדקתי את כל החלקים והם תקינים האם זה יכול להיות מהחשמל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.