עבור לתוכן

המחשב עושה ריסטים באופן אקראי - לא ידוע מה הגורם.

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם אשמח לעזרתכם,

ברשותי המפרט שבצד.

היום כבר מהבוקר המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן (מידי חצי שעה לערך) ללא סיבה ברורה,

כלומר זה קרה גם סתם בלי שהרצתי כלום שרואים רק דסקטופ וכלום לא רץ ברקע,זה קרה גם באמצע משחק,וגם באמצע שיטוט בתקיות.

בדקתי טמפ' בתוכנות core temp ,nvidia monitor , speedfan והכל נמצא תקין.

פתחתי את המארז ובדקתי פיזית הכל נראה תקין , כל המאווררים עושים את תפקידם כראוי,אין אבק בשום מקום, כל החיבורים והכל נראה במקום, כלום.

בהמחשב עושה ריסט אין שום הודעת שגיאה , שום מסך כחול,כלום. סיבה לא ברורה.

מה אתם מציעים?

אשמח לעזרתכם , תודה רבה.

דניאל. :xyxthumbs:

פורסם

הספק לא הולך נקי מחשד. למרות שלא ממש הגיוני שגם בעבודה רגילה ב-Win הוא יהיה בעומס יתר, אבל אי אפשר לשלול זאת על הסף.

לדעתי יהיה הכי פשוט אם תלווה ממחשב אחר בבית/מחבר ספק אחר ותחבר אותו למפרט. תריץ כמה בדיקות מאמץ ותראה מה קורה.

פורסם

הייתה לי פעם בעייה כזו כשנשרף לי המאוורר של הכרטיס מסך נשמע לי כמו הבעיה שהייתה לי תבדוק שכל המאווררים עובדים כמו שצריך וטמפ של המערכת שאין משהו חריג

פורסם

הוא אמר שהוא בדק

פורסם
  • מחבר

הייתה לי פעם בעייה כזו כשנשרף לי המאוורר של הכרטיס מסך נשמע לי כמו הבעיה שהייתה לי תבדוק שכל המאווררים עובדים כמו שצריך וטמפ של המערכת שאין משהו חריג

אכן גם לפי בדיקת מספר תוכנות וגם בדיקת שלי לאחר פירוק דלת המארז - טמפ' ומאווררים תקינים.

הספק לא הולך נקי מחשד. למרות שלא ממש הגיוני שגם בעבודה רגילה ב-Win הוא יהיה בעומס יתר, אבל אי אפשר לשלול זאת על הסף.

לדעתי יהיה הכי פשוט אם תלווה ממחשב אחר בבית/מחבר ספק אחר ותחבר אותו למפרט. תריץ כמה בדיקות מאמץ ותראה מה קורה.

אבדוק אפשרות זו תודה.

האם קיימת תוכנה שיכולה לעזור בבדיקת הספק?

פורסם

דריבר כרטיס מסך עידכנת?

כמו כן תנסה לעדכן את הביוס יש גם אפשרות של אי תאימות בין רכיבים ועידכון זה יכול לתקנו

פורסם

אין דבר כזה בדיקת הספק.

מה שאתה צריך לעשות זה להעמיס עליו. איך עושים? פשוט מאוד מאמצים עד המקס' את המעבד והכ.מסך (שהם הצרכנים הכבדים ביותר) ורואים איך הספק מסתדר.

פורסם
  • מחבר

דריבר כרטיס מסך עידכנת?

כמו כן תנסה לעדכן את הביוס יש גם אפשרות של אי תאימות בין רכיבים ועידכון זה יכול לתקנו

דרייברים הכי חדשים שיש.

אין דבר כזה בדיקת הספק.

מה שאתה צריך לעשות זה להעמיס עליו. איך עושים? פשוט מאוד מאמצים עד המקס' את המעבד והכ.מסך (שהם הצרכנים הכבדים ביותר) ורואים איך הספק מסתדר.

הבנתי ,

רק מה שבאמת נראה לי מוזר זה שהבעייה התרחשה גם ששום דבר לא רץ-כלום.

אבדוק את מה שהצעת ואגיב פה.

פורסם

גם לי זה נראה חשוד,אמרתי כבר. אבל אי אפשר להוציא את הספק מרשימת החשודים.

יהיה פשוט הכי קל אם תשלול אותו ואז נדע כבר להתמקד ככל הנראה בזכרונות/לוח וכו'.

פורסם

אם פחות נגישה בשבילך האופציה להביא ספק כח אחר, אז תריץ Memtest בשביל לשלול בעיה בזכרונות.

פורסם

שלום קניתי מחשב חדש ועושה לי מפעמים ריסטים ובדקתי את כל החלקים והם תקינים האם זה יכול להיות מהחשמל

פורסם

שלום גם לך, נעם. פתח דיון חדש ותפרט יותר לגבי הבעיה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים