עבור לתוכן

RADEON 4870 SONIC

Featured Replies

פורסם

שמעתי שבינתיים הוא לא מגיע לארץ....אבל בארה"ב כתוב הוא עולה 280 דולר?!! זה כמו פה ה 4850 SONIC!

כמה יעלה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל + כל המיסים וכל זה , קיצר עד השלב בו הכרטיס יגיע אליי?

תודה.

פורסם

אני מאמין שגג 900 שקלים זה המחיר שתשלם אותו כולל המיסוי... אתה יודע מה... תסגור על 1000 ליתר ביטחון

פורסם
  • מחבר

אבל הכרטיס עצמו עולה קצת יותר מ900 שקל .. 280 דולר זה נראלי 980 שקל... ו..ת'כלס זה שווה? כי התלבטתי בין HD4850 SONIC ו EVGA 9800GTX+ SUPERCLOCKED

ה4870 SONIC יהיה משתלם להביא מחו"ל? ואיך בדיוק אני מביא? יש חנויות שלא ירמו אותי או משו חח? ואיך בדיוק התהליך הזה נעשה? ועוד משהו...אפשר לעשות אחריות אם אני מביא מחו''ל?

ואי הכרטיס הזה כזה סקסי, שני מאווררים כאלה, שחור עם אדום,חיה...

פורסם

אבל הכרטיס עצמו עולה קצת יותר מ900 שקל .. 280 דולר זה נראלי 980 שקל... ו..ת'כלס זה שווה? כי התלבטתי בין HD4850 SONIC ו EVGA 9800GTX+ SUPERCLOCKED

ה4870 SONIC יהיה משתלם להביא מחו"ל? ואיך בדיוק אני מביא? יש חנויות שלא ירמו אותי או משו חח? ואיך בדיוק התהליך הזה נעשה? ועוד משהו...אפשר לעשות אחריות אם אני מביא מחו''ל?

ואי הכרטיס הזה כזה סקסי, שני מאווררים כאלה, שחור עם אדום,חיה...

אתה קונה דרך USHOPS.CO.IL

פורסם

אני גם חשבתי להביא חלקים מחו"ל, אבל למען האמת זה לא שווה את זה.

אם יקרה משהו לכרטיס מסך, מה תעשה? יש אחריות, אבל תצטרך לשלוח את הכרטיס לחו"ל, ובנוסף לזה לשלם על שני המשלוחים,

לא משנה באיזה צורה תבחן את הדברים, זה פשוט לא משתלם. שווה להוסיף עוד 300 ש"ח ולהיות בראש שקט.

פורסם

אני גם חשבתי להביא חלקים מחו"ל, אבל למען האמת זה לא שווה את זה.

אם יקרה משהו לכרטיס מסך, מה תעשה? יש אחריות, אבל תצטרך לשלוח את הכרטיס לחו"ל, ובנוסף לזה לשלם על שני המשלוחים,

לא משנה באיזה צורה תבחן את הדברים, זה פשוט לא משתלם. שווה להוסיף עוד 300 ש"ח ולהיות בראש שקט.

אפילו לא 300.

שים לב:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4208

1270 ש"ח בהחלט שווה את הסכום.

ויש גם את זה עם קירור (שאפשר לדפוק איתו OC):

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4500

פורסם
  • מחבר

אבל זה נכון שבין ה4870 ל 4850 SONIC אין כזה הבדל משמעותי שמצדיק את ה300-400 שקל הנוספים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים