עבור לתוכן

אני טועה, או שזה ה- Subwoofer הכי חזק שקיים?

Featured Replies

פורסם

אממ....מהיה קורה לילד הזה אילו חס וחלילה הסאב הזה היה על איזה אלקטרוני איכותי......... :nono:

במועדון שהיינו בטיול שנתי יא היו 4 סאבים 30" אחד על השני.....הכל שם רעד..........הצד השני של המועדון הרגישו את הבאסים...... ולא יכלו לעמוד בערך 2 מטר ממנו...

(אתה מראה לי את זה בדיוק אחרי שקניתי לחדר 15"!!!

זה לא יפה!!

פורסם

CRX לא נחמדה! קקה של אוטו!

אבל למה הם לא חשבו לחבר את הסאב עם הממברנה אחורה זה היה מקצץ לו 2 שניות מהתאוצה....

בכל מקרה אני חושב שזאת הגזמה...

פורסם

אתה מדליק את זה תוך דקה נגמר המצבר

פורסם

א. כאשר הרכב רץ המצבר לא מפעיל כלום

ב. למה את חושב שעם מערכת שסוחבת את התפלץ הזה לא יותקנו מצבר ואלטרנאטור הרבה הרבה יותר חזקים מהמקוריים של הCRX? מערכת החשמל המקורית שלו לא מספיק חזקה להפעיל מייבש שיער או טוסטר

פורסם

עם מה אפשר להגביר כזה דבר?? :asthanos:

כמה זה עולה? :bash: :bash: :bash:

יש את זה בארץ? זה איכותי או שזה סתם חזק?

פורסם

אותי יותר מעניין מי רוצה כזה דבר בכלל?

אני לא מסוגל לסבול יותר מ-30% בסאב 10' של 100W,אז 5000?!

פורסם

אותי יותר מעניין מי רוצה כזה דבר בכלל?

אני לא מסוגל לסבול יותר מ-30% בסאב 10' של 100W,אז 5000?!

תרגע, זה לתערוכות בלבד...למי שרוצה לקחת מקום ראשון ( ולזכות בסאב "10 איכותי... חחחח ) :P

פורסם
  • מחבר

תרגע, זה לתערוכות בלבד...למי שרוצה לקחת מקום ראשון ( ולזכות בסאב "10 איכותי... חחחח ) :P

אתה טועה אחי... אפשר ממש לקנות את הדבר הזה! ;D

http://www.ultimate-sounds.com/audiobahn/sub32.htm

שמעתי פעם סאב בסגנון הזה של Rockford Fosgate, או יותר נכון 2 סאבים שהם התקינו ב GMC סוואנה 4x4

מטורפת באיזה תחרות שטח, וכשהם הדגימו את העוצמה, ואני לא מגזים: ראית בבירור את הפח של הסוואנה מתנפח

לפי קצב הבאס, כמו בסרט מצוייר... :) רק שזה היה אמיתי מאוד...

פורסם

אחרי הנחה 15000 שקל חחחח...בארה"ב (בלי מכס עוד 50% לפחות!)

פורסם
  • מחבר

אחרי הנחה 15000 שקל חחחח...בארה"ב (בלי מכס עוד 50% לפחות!)

אם כבר אתה קונה, תקנה 2 ותעשה מהם אוזניות... ;D

פורסם

5000Watt RMS ?!

מה יכול לספק כל כך הרבה וואטים לכזה דבר?

34 אינץ'?

זה בכלל יהיה מסוכן לשמוע את זה, מספיק תשימו את זה על 500Watt RMS, האוזניים יתחילו לכאוב עד חרשות.

פורסם

צריכים כאלה רמקולים למסיבות כמו ב MATRIX RELOADED :P

פורסם

כרגע ראיתי את הדיון, ואוו פשוט וואו זה ממש נשק הדבר הזה איך בכלל אפשר להפעיל אותו צריך לזה כוח עצום וזה בטח בבס אחד שובר כל דבר שזז ברדיוס אדיר :P פשוט ואוו אבל בשביל מה צריך את זה ???

פורסם

כרגע ראיתי את הדיון, ואוו פשוט וואו זה ממש נשק הדבר הזה איך בכלל אפשר להפעיל אותו צריך לזה כוח עצום וזה בטח בבס אחד שובר כל דבר שזז ברדיוס אדיר :P פשוט ואוו אבל בשביל מה צריך את זה ???

בכדי שאני יוכל לשמוע מוזיקת ראפ בכיף.....

פורסם

לפי דעתי אם אתה מפעיל את זה בבית שלך החלונות של הבניין הולכים קבינימט ומתקשרים למשטרה לדווח על נפילת סקדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים